![]() |
|
![]() |
![]() |
#3931 |
|
![]() ellerimle tuttuğum,
hayallerim olmasa, ruhumu yakmıştım ben, benzin döküp kibriti, önceden çakmıştım ben... ...kaç tane yıldız gördüm kaydılar birer birer, gece ve gündüzleri, saydılar birer birer... dokunduğum tuşların, çığlığını duyarım, sözçüklerden habersiz, duyarsız bir hıyarım. yazdığımı anlamam..... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3932 |
|
![]() aynı şevk ve heyecanla,
yazdığımı bildiğin yok ne geceye ne gündüze, selam verip geldiğin yok. hayallerim yasta şimdi... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3933 |
|
![]() şu beynimin içinde,sanki bir gezen mi var?
yanmaktadır yüreğim onu bir ezen mi var? hayalimden öteye,lekesiz düzen mi var? sevgiler yaşanacak zinçirinden boşanmış, sanki bütün sçzçükler silahını kuşanmış... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3934 |
|
![]() günü geceyi bilmedim,
boşa suçlu arıyorlar, beyinleri yoruyorlar... akdevrim. |
![]() |
#3935 |
|
![]() sana canım dostum dedim,
yaşanacak günler vardı, mevsimlerimiz bahardı... gün karardı gece dondu, inçir ağacına baktım, gizlice bir baykuş kondu... sesin soluğun kesilmiş, duygularım paramparca... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3936 |
|
![]() kırmızı gül solmuş gibi,
yüreğimde akşam olmuş, yalnız beni bulmuş gibi, sanki kendisini yolmuş... gülden parcalar yerlerde, bilmezsin düşeni derde, beni bıraktığın yerde, beklerim ölene kadar... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3937 |
|
![]() gülü çiceği unuttum,
kızgın bir demire tuttum, acı yuttum,zehir yuttum, günler geceyle eşleşti, gelip gecen her dakıka, yüreğimde acı deşti... bilmezsin nasıl yaşarım, bir kazanda pişer gibi... kürek ve kazma sallarım, mezarımı eşer gibi... geçiyorum bu dünyadan, şaşkın durgun beşer gibi... akdevrim.18.02.2011.istanbulAtatürk hava limanı. |
![]() |
#3938 |
|
![]() ![]() büyüme diyorum çocuk, ne temiz güzel yüzün var, altın gibi bir sözün var, her şeyi gören gözün var... hoş görü kredin sonsuz... anne baban neder sensiz?... büyüme diyorum çocuk, büyüdükce kirlenirsin, kirlendikce horlanırsın, horlandıkca zorlanırsın... her insan melek doğmuştur, sonra meleği boğmuştur... büyüme diyorum çocuk nereye kadar yolculuk? akdevrim.20.02.2011.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3939 |
|
![]() |
![]() |
#3940 |
|
![]() ![]() kandırmışlar seni çocuk, büyüme hep küçücük kal, sağın solun dolu çakal... sanma hayat şekerle bal... arılar vardır petekde, iğnelerini gizliyor, seni uzaktan izliyor... büyüme diyorum sana , dediğimi anlasana... istiyorum hep aynı kal, sözüm dinlensin diye mii? bırakayım şimdi sakal!... anla beni dedim sana, sağın solun dolu çakal!... akdevrim.20.02.2011.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3941 |
|
![]() |
![]() |
#3942 |
|
![]() özlemişim bizim köyü,
bozulmuş ansızın büyü, herkesde bir şeytan tüyü, canım çok acıyor anne!... istanbul mekanım olmuş, canımı yakanım olmuş, kurşunu sıkanım olmuş, canım çok acıyor anne!... ne şefkatli elin vardı, köye yağan yağmur kardı, burda acımazlar sardı, canım çok acıyor anne!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3943 |
|
![]() beynimin içinde dolanan tilki,
senin ki bir mertlik asla değilki, güneş bir gün doğar görürsün belki, gökteki yıldızlar kaymaz bir daha, ayaklarım yerde saymaz bir daha... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3944 |
|
![]() baharda yazda kışta,
kendimi tanımadım her aynaya bakışta... hangi kalemin izi, yüzümdeki çizgiler, okunmuyor bu yazı... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3945 |
|
![]() paylaş ekmeği ve suyu,
öldür şu bencil duyguyu, gelsin gitsin insan soyu, neden kan ateş görürüm? hainleri leş görürüm... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3946 |
|
![]() nedir yazdığım çizdiğim,
kendi kendimi ezdiğim, sokaklarında gezdiğim, anlamsız İstanbul bana... şansım yok sevgiden yana... ... ne gün çekilir ne gece, takatım yok hiç bir güce, sevgi şiirimde hece, karanlıık derin bir kuyu, unuttum derin uykuyu... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3947 |
|
![]() sabah olmuş uyanmışım,
acılara boyanmışım, gece nasıl dayanmışım, göz yaşı yastık yorganım, günün bilinmez saati,, ...ruhumu yakar sırganım... gecemle gündüzüm eşit, dertler sıra çeşit çeşit, kulağın yok desem işit, boynumda hazır urganım, kurulu dar ağaçları... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3948 |
|
![]() ruhumun örtüşeni,
gecenin bu saati kim bilir nerlerdesin? kesik soluğun sesin.... dört duvarın içinde, ...sanki tutsak biçimde karanlığa mahkümüm, yıldızlar uzak bana her gün yeni kurulur, can yakan tuzak bana... şiirime sarıldım, sevdamla köprü bana ............................ akdevrim |
![]() |
#3949 |
|
![]() parmaklar tuşlara dokunuyorken
kuşlar göz yaşını döküyor anne... bir veda mektubu okunuyorken, gözlerime duman çöküyor anne... nerede sıcacık çamurdan evin, yükü omuzumda kocaman devin, dersin ki haline çok şükret sevin!... çiğerimi hain söküyor anne!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3950 |
|
![]() hayalimi dün gece,
sanki astı bir kadın... mezar toprağı oldum, üstüme bastı kadın... yatağım ve yorganım, göz yaşımla yıkandı... yastığı kucakladım, kader benden usandı... güneş doğacak diye, bekledim gece boyu, yuttu ansızın beni, ışıksız derin kuyu... ve unuttum uykuyu!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3951 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
|
![]() yıldızlara dokunup ,
kalemimle sallasam... düş görürken yazdığım, mektubumu pullasam, hal bilmeze yollasam... adresi silinmiştir, adressiz bilinmiştir... beynimi tutsak eden, bir haine kırgınım... alkış tutan kadere, ben doğmadan dargınım... ağladım göz yaşımla, toprağa gidiyorum, tabut arkadaşımla... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3953 |
|
![]() yıldızlara dokunsam,
bir şeytandan sakınsam, bakışımla kadınım göz bebeğine konsam... yansam sonsuza kadar, hayallerimi tutsa, gece gündüz bir radar... akdevrim. |
![]() |
#3954 |
|
![]() sevgimle sözlü kadın,
ruhumda gizli kadın, ıssız bana İstanbul, beni bir tenhada bul... gözlerine bakayım, seninle şu boğazda, meşaleyi yakayım... zifiri karanlığa, bir kibriti çakayım... sevgimle sözlü kadın, ruhumda gizli kadın... .......................... ........................ akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3955 |
|
![]() eline kan mı bulaşmış?
dertlerin dağları aşmış, mutfağında çorba taşmış, ne hala çektiğim dersin inadım inad gidersin... ... umut mu bak yıldızlara sevgini orada ara, sanada gelecek sıra acı içer acı yersin, inadım inad gidersin!... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3956 |
|
![]() ne anlarsın bu sevgimden,
sana şiir bilsen kimden, çare yok hiç bir hekimden, sevdiğimi anla yeter, yaram kanar her gün beter.... ... hayalini ben süslesem, bülbülü bağda beslesem, sevdiğimi bir kez desem, yüreğimde tüter sevdan, sen yoksan bu dünya zindan!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3957 |
|
![]() ocakda pişmiş gibiyim,
ateşe düşmüş gibiyim, mezarımda düş gibiyim, sevme beni bundan sonra... hayal gibi geldim geçtim, her gün acı şurup içtim, kahredip ruhumu bictim, sevme beni bundan sonra... |
![]() |
#3958 |
|
![]() ![]() düşünüme verilmiş.... akdevrim. |
![]() |
#3959 |
|
![]() gözlerinin rengine,
hayalimi boyadım... raslamadım dengine, yürüdüm adım adım!.. ne haldeyim ben kimim? umrunda değil senin... zinçir vurulmuş sevgim, ne imanın ne dinin hiç insafa gelmiyor!... akdevrim/istanbul. |
![]() |
#3960 |
|
![]() gelmeyecek baharın,
ucan kelebeğinden sanki umut istersin... gözümün bebeğinden, hayallerimi yersin... ve yap yalnız kalırım... akdevrim.istanbul. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |