![]() |
|
![]() |
![]() |
#3481 |
|
![]() ![]() geceyi gündüzü aratıyorum, sana ait bir şey bulacak mıyım?... odamda ışığı karartıyorum, burda sabaha dek kalacak mıyım?... perdeler çekili anılar taze, dünyada olmuşum herkese meze, esir oldum birden içimde gize, dört duvar içinde solacak mıyım?... akdevrim.17.07.2010.istanbul.Atatürk hava limanı. |
![]() |
#3482 |
|
![]() ![]() kamcı yemiş at gibi, kurulu saat gibi, koşturdu beni hayat... aşkı bilmez birine çoşturdu beni hayat... durdurun saatleri, şu gördüğüm resimde kendimi istiyorum... yıldızları kaydıran, rakamları saydıran, Yaratıcı adına, hissettiğimi yazdım, kaldırımlarda bazen, sanki gezen mezardım, ruh halimi yazardım!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3483 |
|
![]() ![]() ![]() döner durur kırmızı gül, bir alıcı bekler gibi... yorgun düşmüş yüreğime, yine acı yükler gibi... koparılmış gül dalından, taşınmayı bekler gibi... güneş olsun,ışık olsun, madem ki yaşayan kulsun... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3484 |
|
![]() ![]() alkış tutayım dedim, ödül vereyim dedim, bir kez göreyim dedim, kendi aklımı yedim... parmağının ucunda, elinde avucunda, baktım ki sonucunda, kanlı ellerin vardır... yol derim benim değil, hiç boyum enim değil, ve öfke kinim değil, yıldızlar bana kalsın... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3485 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaç bahar geçmiştir güller perişan, buz tutmuş ellerim diller perişan, ne derman ne takat haller perişan, gündüzden geceye uyanıyorum, zifiri karaya boyanıyorum... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3486 |
|
![]() ![]() nefret tohumlarını, ansızın ekti parmak, tetiği çekti parmak... dondum olduğum yerde, baktım kapandı perde... gözlerimi unuttum, kendi beynimi yuttum... alır beni yaşamdan, ürkütüçü bir tabut, yorgun düşmüş akşamdan... sende git sende unut... içimde korktuğum giz... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3487 |
|
![]() ![]() zilleri takıp oyna, giderim bu diyardan, çevrene bakıp oyna, haber almadım yardan... yıldızları saymışım, ölecekken çaymışım, yaşanacak günler var... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3488 |
|
![]() ![]() belleğim meşgul şimdi, futbol denen sporla, içimdeki kimliği , bir yerde tuttum zorla... kapını calacaksam, hoş geldini hazırla... güneşi içtiğimin. hayal hudutlarını, uyurken geçtiğimin,,, resmini çektim işte... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3489 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özledim desem sana, tavşan kanı çayları, ta ne zamandan beri, sayıyorum ayları... ekmeği yoğurmuşum, nasırlı ellerimle, zifiri, karanlığa, bir yumruk savurmuşum... yüreğimi bir gece, ateşte kavurmuşum... senin haberin mi var?... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3490 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
|
![]() ![]() bir yudum kahve bile içemedik seninle... köprüleri yakmışlar, gecemedik seninle... mürfeze çıkarmışlar, ve yollara bakmışlar... sımsıcacık düşlere, kıymışlar acımadan... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3492 |
|
![]() ![]() akacak göz yaşımdan kimse sorumlu değil, ellerimi uzattım,hava soğuk ve ayaz... sevginin karşısında isterim sende eğil, lekesiz duygularım,yüreğimde bembeyaz... aklını topla biraz, akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3493 |
|
![]() ![]() aldığım nefes bile, senin eserin bayrak, yaksada kızgın güneş, gölgen ne serin bayrak!... akdevrim.istanbul |
![]() |
#3494 |
|
![]() kalemimle yıldızları, gözlerinde tutuyorum... okyanusu yutuyorum... ıpıssız köşe başında, bu kalbimi atıyorum... içtim okyanus suyunu, aynı yerde batıyorum... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3495 |
|
![]() |
![]() |
#3496 |
|
![]() |
![]() |
#3497 |
|
![]() ![]() nedir beni yazdıran, çılgın bir çocuk gibi her gecen gün kızdıran... tutarım ateş yakar, ben yanarım o bakar... sanki hiç dostum değil... sıkılı yumruklarım, kalbimin dehlizinde, bir sevgiyi saklarım... ölüme dek benimle... |
![]() |
#3498 |
|
![]() ellerinin avucunda,
parmaklarının ucunda, bir koşunun sunucunda, döner durur dünyam benim... nefeslerim tükenecek, bitmeyecek kavgam benim. akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3499 |
|
![]() |
![]() |
#3500 |
|
![]() ![]() ellerimde kırmızı gül, gözlerimdeyse son umut, en sonundaysa yolumun bekliyor beni bir tabut!... gelsende,gelmesende, bilsende bilmesende, gülsende gülmesende, mezarımdır en son konut!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3501 |
|
![]() |
![]() |
#3502 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kırbaç yemiş at gibi, yaralı kanat gibi, sonsuza giderim ben... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3503 |
|
![]() küçüçüktü serce kuşu, tırmandı birden yokuşu, parmaklarımın altında, klavyemin yorgun tuşu.... yazsın mı akdevrim dedim? düşmez bulutlardan damla, olmayan aklımı yedim, ortaya çıkar zamanla... dikenler taşlar yollarda, akılsız başlar yollarda, gözlerde yaşlar yollarda, isterim ki bunu anla.... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3504 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yürüdüğüm kaldırımda göz yaşlarım iz bırakmış.... senelerce çırpındığım, bulunduğum son durakmış... benim ki boşa merakmış... mutluluk benden ırakmış.... kaç kişi var bu durumda?... el sallarım uçurumda... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3505 |
|
![]() ![]() kendimi tanımadım, kel başım ve gözlüğüm... yazdım deli divane, anlaşılmaz sözlüğüm... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3506 |
|
![]() ![]() gölgende yaşamaktan, senin için bir canı, devamlı taşımaktan, mutluluk duyduğumu... haykırmak istiyorum!... konuştuğum Türkcemin görünen sembolusun... sen yoksan yoktur zemin... en güzel selam senin!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3507 |
|
![]() dünya hala dönüyor,
sen olduğun yerdesin, düşünceler beyinde, sanki donar herkesin... aşık olmasın insan, akıl tatile çıkar... yerinde sayar insan, kendi kendini yakar!... beklersin güneş doğsun, beklersin yağmur yağsın, hangi karanlık çağsın? hep yerinde sayarsın.... dünya dönüyor sevdam, gök yüzünde yıldızlar, tek tek sönüyor sevdam!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3508 |
|
![]() ![]() yüreğime işlenmiş, ay yıldızlı bayrağım... gölgende daha mutlu, şehitler ve toprağım... her gün kaç şehit düşer?... yoğurur toprağını... mehmetçik mekan tutar, ulaşılmaz dağını... saygı duyduğum bayrak, yüreğimde en güzel, yere koyduğum bayrak, dalgalan sonsuza dek!... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3509 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() içimdekini yazsam, anlayan biri var mı? küçücük şu kalbime koca dünya sığar mı? göz yaşını bıraktı, bulutlar bu gün yine, kahretti sevdiğine... ıslandı kaldırımlar... ses ve seda kesildi, uslandı kaldırımlar... yanık türküler yaktım, ve beynimin içine. yakın dürbünle baktım hiç bir şey göremedim... nedir beni zorlayan... damarımın içinde, vucudumu turlayan... akdevrim.istanbul. |
![]() |
#3510 |
|
![]() ![]() ne saz duyar nede sözü, bir sevgidir sözün özü, parmağı tetiğe gider, bilmezsin bir hain gözü... adres sormaz salak kurşun, namluyu terkedecektir. bir hedefe gidecektir... değer veren dostlar koşun... boş bir tabut bulun işte, akdevrim yandı ateşte, güçlü dünya kulun işte, oyuncağı bir sarhoşun... akdevrim.20.07.2010.istanbul Atatürk hava limanı. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Hukuklu Cinaslı Şiirler | Av.H.Sancar KARACA | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 41 | 31-12-2009 16:57 |
Yitik Aşk'a Şiirler | Arda İnal | Kitap | 6 | 10-05-2009 12:19 |
Cinaslı Şiirler | ozanyazar | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 6 | 08-07-2008 17:00 |
Kadınlarla İlgili Şiirler ! | SPARTACUS | Site Lokali | 3 | 24-08-2007 13:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |