![]() |
|
![]() |
![]() |
#61 |
|
![]() Biz 2.öğretim olduğumuzdan Haluk Hoca çok zorladı maalesef.
Okunmuş sınavlar sadece 33 kişi geçmiş diye bir efsane duydum dün umarım doğru değildir. Moralimiz bozulmasın diye açıklamıyormuş ![]() ![]() ![]() Sayın Burak dediğiniz kitaplar hangileri test sorularının olduğu? Çalıştığınız hocanın kendi kitabı değilmi? |
![]() |
#62 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben de ikinci öğretimim daha çok var ama anlaşılan hapı yuttuk! ![]() |
![]() |
#63 |
|
![]() Bitti (:
Detaylar coming soon. Bir istisna dışında haberler hayırlı olacak gibi (: |
![]() |
#64 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sizin adınıza çok sevindim darısı bize ![]() |
![]() |
#66 |
|
![]() Çok teşekkürler
![]() Ah bir de açıklansa artık tamamı da kurtulsak şu eziyetten (: |
![]() |
#67 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Haklısınız birinci sınıfın sınav sonuçları da açıklanmadı aynı eziyeti biz de yaşıyoruz ama sizinki daha farklı, sonuç itibariyle mezun olacaksınız ![]() |
![]() |
#68 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Aynen ya biran önce açıklansa da ne olacağımızı ne yapacağımızı bilsek... |
![]() |
#69 |
|
![]() Arkadaşlar benim kıymetli evrak ve iş kaldı da büte
bu arada bütünleme tarihleri de açıklanmış Ben kitap almamıştım iş 2.dönem hoca hangi kitabı tavsiye etmişti sosyal güvenlikte dersi nerden takip etti? Birde Cumhur Hoca Çek Hukukunda hangi kitabı tavsiye etmişti? |
![]() |
#70 |
|
![]() Hani diyecek şeyim kalmadı, gecem gündüzüm hep ceza oldu. Ceza usul, ceza usul, ceza usul... Ah bi not sayfamda "DD Başarısız" yazısını görsem başka birşey istemeyeceğim.
|
![]() |
#71 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#72 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İş hukukunda da Fatih Uşan'ın Sosyal Güvenlik Hukuku önerildi hocalar tarafından. Ama onda da bir yerden not bulmanı öneririm çünkü o kitabın heryeri işlenmedi, boşuna gereksiz konular çalışma. |
![]() |
#73 |
|
![]() Makronun notunu almıştım zaten,çek kitabını da sipariş ettim neyse bakabildiğim kadar bakarım artık.
Teşekkür ederim sayın Oğuzhan. |
![]() |
#74 |
|
![]() Ceza Muhakemesinden 3(evet yazıyla ÜÇ) puanla seneye kalmış bulunuyorum!
![]() Geçmiş olsun. |
![]() |
#75 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#76 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]() Sağolun arkadaşlar. Tek ders, şartlı, martlı, vs. tüm ihtimalleri tükettiler sağolsunlar.
![]() |
![]() |
#78 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#79 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#80 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#81 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#82 |
|
![]() Teşekkür ederim Sayın Oğuzhan.Darısı herkesin başına inşllah.
Ben şimdi evde hakimlik savcılık sınavına hazırlanıyorum.Kazanırsam savcılık istiyorum inşallah.Eğer kazanamazsam kurumlar ya da avukatlık olacak.Peki siz ne düşünüyorsunuz.İsminizi avukat olarak değiştirmişsiniz avukatlık istiyorsunuz herhalde ![]() |
![]() |
#83 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 2 (0 Site Üyesi ve 2 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Tarsus 2. İcra Müdürlüğündeki dosya ile ilgili bilgi.. | Av.Bülent Özkan | Şehirlerarası Nöbetçi Avukat | 2 | 06-05-2008 02:33 |
devletler hukuku ödevi ile ilgili | cihanguvenc | Hukuk Lisans Eğitimi | 0 | 11-03-2008 16:26 |
4616 şartlı salıverme yasatasarısı ile ilgili bilgi | ömer faruk karaküçü | Hukuk Soruları Arşivi | 0 | 17-03-2006 12:08 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |