![]() |
|
![]() |
![]() |
#691 |
|
![]() saat iki olmuş ve nihayet kendim için bir bardak su içtim.
|
![]() |
#692 |
|
![]() Bugün hep bilgisayar başında KHS laf yetiştereceğim diye uğraştım ama yetirince başarılı olmadım... Bakılım ne zaman pas diyeceğim ve pes edeceğim.
![]() |
![]() |
#693 |
|
![]() Kendim için; güzel bir kahvaltı yaptım.
![]() Sonra gün boyu müvekiller ve sorunları ile boğuştum. ![]() ![]() |
![]() |
#694 |
|
![]() Sevinç : Dua ettim...
Hikmet : Sabrettim.. Ufuk : Uyudum... Nalan Nagehan : Yemek yaptım... |
![]() |
#695 |
|
![]() Bugün birisi için kendimi üzdüm. O da benim için kendini üzdü.
Biz berabere kaldık. Hayat galip. |
![]() |
#696 |
|
![]() Bugün kendim için THS'ye girdim.
|
![]() |
#697 |
|
![]() Çok fazla irdelemeye gerek yok aslında... Her ne yapıyor olursak olalım kendimiz içindir zaten... Başkaları için yaptığımızı düşündüğümüz herşey sonuçta bir şekilde bizi ilgilendiriyordur. Ucunda kıyısında onu yaptığımızda bize dönecek birşey vardır. Mutlu olacağımız ya da mutlu olacağımızı düşündüğümüz birşey...
Katı bir yaklaşım gibi gözükse de doğrudur. Çünkü insanoğlu sadece egosu ile ayakta kalabilir ve egosu genlerinde şifrelenmiş olarak doğar... ![]() |
![]() |
#698 |
|
![]() Bugün kendim için;değer verdiğim, bana değer verdiğini düşündüğüm ama beni üzmek için gözünü bile kırpmayan bir dostumu ve ona ait her şeyi hayatımdan çıkarma kararı aldım.
![]() Bu sonu ya da başlangıcı yapmak için en iyi gün. YAğmurlu bir Pazartesi sabahı... ![]() |
![]() |
#699 |
|
![]() [YAğmurlu bir Pazartesi sabahı...
![]() CuMa imiş... ![]() |
![]() |
#700 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
haklısınız belki.. temelde başkasının mutluluğu için davranırken ,başkasını mutlu etmekten mutlu olduğumuzu düşünüyorum. ama başkasını mutlu etmek için çabalayıp,kendi payımıza düşenin de kazanacağımızı varsaydığımız "para" olunca işler değişiyor... |
![]() |
#701 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
aslında değer verdiğiniz her kim ise, hayatınızdan çıkacak bundan emin olun, ama yaşamınızın bir parçası olduğu için (en azından yaşamınızdaki bir bölümde o da var olduğu için) sizden hiç çıkmayacak.. |
![]() |
#702 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Yürek arşivine bir dosya daha... ![]() |
![]() |
#703 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
CuMa imiş... ![]() Cumalarda var bir terslik. Siz de cumanızı kaybetmiş, sonra da bulmuşsunuz? ![]() http://www.turkhukuksitesi.com/showt...ight=cumartesi |
![]() |
#704 |
|
![]() 20 yıldır cumartesi günleri de çalışırım. Hafta içi biraz daha çalışıp (bir süre için) kendime cumartesi günleri çalışmama sözü verdim. Kendimi ödüllendirdim mi, cezalandırdım mı?
![]() |
![]() |
#705 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sonucu bildirirseniz, ona göre davranayım. ![]() |
![]() |
#706 |
|
![]() Ben kendimi ödüllendirip pazartersi ve perşembe günleri tatil yapıyorum. Yapabilen dostlar için harika bir deneyim...
![]() |
![]() |
#707 |
|
![]() Bu gün, yani güneş doğduğunda kendim için bir şey yapıp, toprak ve ağaçlarla haşır neşir olayım. Belki bu arada doğa için de bir şeyler yapmış olurum.
![]() |
![]() |
#708 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
|
![]() Sevdiklerimin ciddi rahatsızlıklarında ellerim ayaklarım tutmaz bir şekilde telefon başında bekleyen ben ,bugün kendim için bir şey yaptım.
Bir yakınımın tetkiklerini "orda olursam ve bir şey çıkarsa dayanamam" düşüncesine inat ,yerinde görmek için hastaneye koştum. Evet bunu kendim için yaptım,çünkü olayın içinde olup yaşamak kıyısında kalıp haber beklemekten daha az yıpratıyormuş insanı... |
![]() |
#710 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sizi öyle iyi anlıyorum ki.. Bence de en iyisini yapmışsınız. Geçmiş olsun... |
![]() |
#711 |
|
![]() Hastalar,kardeşlerim,
Biraz daha sabır,biraz daha inat. Kapının arkasında bekleyen ölüm değil, Hayat. Kapının arkasında dünya, Dünya cıvıl cıvıl. Kalkacaksınız yatağınızdan, Gideceksiniz. Tuzun,ekmeğin,güneşin tadını Yeni baştan keşfedeceksiniz. NAZIM HİKMET Sayın Ege'nin izniyle... Bu şiir de hayata inatla,aşkla tutunmaya çalışan hastalar için... ![]() |
![]() |
#712 |
|
![]() Pazartesi gününü sevebilmek için, ekzersizlere başladım.
![]() |
![]() |
#713 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Mesela? Bütün tarih ayarlarını bir gün sonraya mı ayarlıyorsunuz? |
![]() |
#714 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
ben de başlayayım bari ![]() |
![]() |
#715 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
O kadar basit olsaydı Suat abi bile yapardı . ![]() |
![]() |
#716 | |||||||||||||||||||
|
![]()
aslında öğle arası bir müzik dinleteyim size dedim ama, videosunu eklemeyi bilmiyorum ki, siz belki bir yerlerden bulur dinlersiniz ![]() Sözleri Rüştü Tara, bestesi Necip Celal Andel |
![]() |
#717 |
|
![]() bugün kendim için joy fm(yabancı)dinledim.60'lardan itibaren günümüze kadar olan bütün hit şarkılar...Dilekçelerle boğuşurken terapi gibi geldi.Şiddetle tavsiye ediyorum.Benimki reklam sayılmaz,meslekdaşlarımın ruh sağlına küçük bir katkı..
![]() |
![]() |
#718 |
|
![]() Hergün kendin için yaptığım tek şey var, o da müzik dinlemek. Bugün o kadar yoğun ve koşuşturmalı bir gündü. Gece saat dokuzda gün boyunca iki bitki çayı, üç Türk kahvesi, dört beş bardak su dışında ağzıma bir lokma girmediğini fark ettim.
![]() |
![]() |
#719 |
|
![]() Bugün KENDİM İÇİN Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı'na itiraz dilekçesi yazdım
![]() |
![]() |
#720 |
|
![]() Kuru fasulye krizim tuttu; tutmaz olaydı.
![]() ![]() Gittiğim lokanta'da kuru fasulyenin son bir tabağı kalmış o da bana nasip oldu.. ![]() Üstüne üstlük porsiyon olarak az olduğu gibi sıcak da değildi... ![]() Ara sıra gittiğim bir mekan olmasa serzenişte bulunacaktım ama yapamadım. ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 9 (0 Site Üyesi ve 9 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Dün / Bugün | Av. Hulusi Metin | Site Lokali | 3 | 16-10-2009 15:57 |
bugün buketoz'un yaş günü | Armağan Konyalı | Site Lokali | 0 | 24-05-2006 12:27 |
Ayışığı Bugün Doğdu | Armağan Konyalı | Site Lokali | 6 | 29-12-2004 11:54 |
İlamsız İcra Takibi Başlatabilmem İçin Neler Yapmalıyım, Alacağım İçin Nasıl Dava Aça | ufukgenturkoglu | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 02-03-2002 00:10 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |