![]() |
|
![]() |
|
Site Lokali Edebiyat, Müzik, Spor, Sinema, Bilgisayar.. Site üyelerimizin hukukla ilgisiz konularda sohbetleri için. [Siyaset ve din bu sitede konu dışıdır!] |
Anket Sonucu: Kaç kişi katılmak istiyorsunuz? | |||
1 Kişi |
![]() ![]() ![]() |
8 | 36,36% |
2 Kişi |
![]() ![]() ![]() |
3 | 13,64% |
3 ve yukarı |
![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Çok istiyorum ama katılamayacağım. |
![]() ![]() ![]() |
11 | 50,00% |
Oy Verenler: 22. Bu ankette oy kullanamazsınız. (Anket no : 255) | |||
|
![]() |
![]() |
#331 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Suat bey siz ilk önce çarpınki ortalığı sonrada toplasın ![]() |
![]() |
#332 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ben Cengiz Bey'in yazdığında parantez göremedim. Dolayısıyla, yazdığı şekilde hesap yapılırsa, sonuç 30 çıkması lazım. Ama kira hukukunda yaptığın gibi, "ben malikin-kiracının niyetini okurum" diyorsan yapacak bir şey yok. ![]() |
![]() |
#333 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#334 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]()
(Öte yandan kira hukukuyla ilgili tesbitinize katılıyorum!) ![]() |
![]() |
#335 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Toplantı tutanakları ortak oluşturulmayacak, her katılımcı, kendi gözlemini yazacak ve imzalayacak ![]() ![]() Üç örnek hazırlanacak, her biri sıcak imza taşıyacak ![]() |
![]() |
#336 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
"Sıcak imza" ne? "Soğuk imza" da mı var? ![]() |
![]() |
#337 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Islak imza demek istedi sanıırm. ![]() |
![]() |
#338 |
|
![]() Her fotokopi örneği doğrudan imzalanacak...var evet *biz buna sıcak diyoruz
![]() ![]() *biz : toplantı organizatörleri ![]() ![]() |
![]() |
#339 |
|
![]() Katip üye kim olacak? Kimin yazısı güzel?
![]() |
![]() |
#340 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Benim süperdir, baksanıza... ![]() |
![]() |
#341 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kagıtlar ısıtalarak mı, eller ısıtılarak mı, kalem ısıtılarak mı, " sıcak imza "atılmaktadır. Delil olabilmesi için " kaç derecede" ısıtılması gerekmektedir. ![]() |
![]() |
#342 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İçten bir göz, imzanın sıcak olup olmadığını Sibirya'da bile anlar ![]() ![]() ![]() Allahım şair olacağım... ![]() ![]() |
![]() |
#343 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Edü ile Büdü gelecek. "Yavru" ile "Katip" de mi gelecek? ![]() |
![]() |
#344 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Onlardan biri ölmüştü ama, hangisi? ![]() |
![]() |
#345 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() Ya alt tarafı Ankara'da toplantı, bu kadar da olmaz ki ![]() ![]() Talihsizlik yakayı bırakmıyor ![]() ![]() |
![]() |
#346 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
"Yavru" diye biliyorum. Ama diğeri de ölmüş olabilir. 1970 lerde 45-50 yaş civarındaydılar. |
![]() |
#347 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ufuk abi, yaşınız itibariyle siz onları hatırlamazsınız ki. ![]() Ne çok izlerdik... ![]() Bir de; başka biri daha vardı ama, burdan yazamam. ![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
He he...İyi sallamışım. ![]()
|
![]() |
#349 |
|
![]() Ben anladım
![]() Toplanabilmek için; bu ikili meselesini de çözmek lazım.. ![]() Tom Sawyer ile Huckleberry Finn Nasıl.. ![]() |
![]() |
#350 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sanki olmadı gibi. ![]() |
![]() |
#351 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İtirazınız hangi noktada......(bunlardan hangisi) ![]() ![]() |
![]() |
#352 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Yazdıklarınız, Edi ile Büdü; Yavru ile Katip; Hacivat ile Karagöz; Saim ile Cengiz gibi meşhur "ikili" değiller ki.? ![]() |
![]() |
#353 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Siz onları Ankara toplantısından sonra görün.. ![]() Ayrıca katılmıyorum yanıtınıza; Tom Sawyer ile Huckleberry Finn de en az yukarıdaki örnekler kadar karizmatik... ![]() Çocukluğumun en güzel kitaplarından biridir bu arada... ![]() |
![]() |
#354 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Cengiz bey; umarım getireceğiniz fotoğraf makinesi erkekleri boyuna, kadınları enine büyüten cinsdendir. ![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
eyvah! ben gelmesem mi acaba ![]() |
![]() |
#356 |
|
![]() Ne fotoğrafı... RTÜK var, izin vermiyor.
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
|
![]() 3 Nisan Cuma günü için DMİ hava durumu tahmini:
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]() THS 4. ANKARA BULUŞMASI'NIN 1. AYAĞI
TOPLANTI KATILIM FORMU ÜYE ADI : ................................................. YAŞI : □ 18'den küçük □ 18-90 arası □ Saim beyle yaşıt MESLEĞİ : □ Hukukçu □ Öğrenci □ Beyaz eşyacı □ ....................... (Yazınız) NEREDEN : □ Ankara □ ........................ (Yazınız) ZERGER PAŞAYI NASIL BULDUNUZ? □ Sora sora □ Bulamadım ki □ Zerger Paşa kim? DAHA ÖNCE KAÇ KEZ THS TOPLANTILARINA KATILDINIZ? □ 1-2 kez □ 3-5 kez □ 5'den fazla □ Hep bir mazeret buldum ANKARA'DA YAPILACAK YENİ BİR TOPLANTIYA KATILIR MISINIZ? □ Kesinlikle evet □ Kesinlikle hayır □ Uygun olursam □ Saim bey gelmezse katılırım SAİM BEY İÇİN HANGİ ŞARKIYI SÖYLEYELİM? □ Entebin hamamları □ Aman Ormancı □ Aman Beyaz Eşyacı □ Söylemeyelim, gıcık olsun ADMİN HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ: □ Bence öyle biri yok □ Rüyama girdi □ Toplantıda gördüm □ O benim zaten ANKARA BULUŞMASI'NIN 2.AYAĞI NEREDE YAPILSIN? □ Yine burada □ İstanbul'da □ İzmir'de □ Nerde olsa gelirim ANKARA BULUŞMASI'NIN 2.AYAĞINDA DANSÖZ OLSUN MU? □ Olsun □ Mutlaka olsun □ Kesinlikle olsun □ 2 tane olsun TOPLANTININ EN YAKIŞIKLISI KİM? □ Cengiz Aladağ □ Cengiz Aladağ □ Cengiz Aladağ □ Cengiz Aladağ 03.04.2009 Üye Adı Sıcak İmza Sımsıcak mühür |
![]() |
#359 |
|
![]() Bazı sorulara cevap verilirse site'de infial olabilir ve KHS'ye zarar verebilir.
![]() En iyisi yorum yapmamak. ![]() |
![]() |
#360 |
|
![]() Yemek saati 19.00 olarak değişsin mi? Değişsin.
![]() ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 3 (0 Site Üyesi ve 3 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Ankara buluşması | ISIL YILMAZ | Site Lokali | 10 | 20-11-2006 20:17 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |