![]() |
|
![]() |
![]() |
#451 |
|
![]() Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#452 |
|
![]() Bugün ,yarın,bu hafta herkes sadece ve sadece kendi için bir kitap alıp bana yollar mı Bir Kitapla Işık ol Kampanyası için?
|
![]() |
#453 |
|
![]() Aslında bugün kendim için gülyüzlü kızım ile birlikte sinemaya gitmek harika bir fikir olabilir..
![]() |
![]() |
#454 |
|
![]() kedicik nasıl oldu merak ettim aslında...
sevgili sevil, kitapları nasıl ve hangi kampanya çerçvesinde yollayabilirz ki? biraz aydınlatsanız? (belki ben kaçırdım siz yazdınız da başka bir yerde..) |
![]() |
#455 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kedicik biraz olsun toparlandi ama kötü haber 10 gün sonra Amerika'dan yıl başı tatili için gelen oğlumun kedisi hastalandı.. ![]() Kitap kampanyasının toplama adresi ise bu duyurunun ikinci sayfasında kalmış.. Kusura bakmayın.. ![]() Adres: Av.Sevil KOYUNCU Gaziantep Barosu Avukatlarından Gaziantep ili Yurtiçi Kargo Karagöz Şubesi |
![]() |
#456 |
|
![]() Haftanın en deli en çılgın günü çarşamba.. Üç saat öğretmenlikten sonra, iki saat öğrenci koltuğuna oturup eve turşu halinde dönüyorum..
![]() |
![]() |
#457 |
|
![]() Sayın gülümse benim yerime önce davranıp yazmış zaten sayın Ege zaten site haberlerine girerseniz duyurumuzu görüp daha geniş bilgi edinebilirsiniz.
Kitaplarımıııı istiyorummmmmmmm.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#458 |
|
![]() Bugün sonunda sabrım taştı, kitap yerine kitap parası veren bir iki dostun parasını aldım ve kendi kızıma kitap alıyormuşcasına kitap alışverişi yaptım..
![]() Biliyorum amacımız bu değildi ama başka çare bulamadım doğrusu.. |
![]() |
#459 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sayın Gülümseye ithafen: Kesinlikle yüreğini bilipte kitapçıya gitmeyeceğini tahmin ettiğim dostların bende sizin gibi parasını alıp hafifte ceza keserek ![]() ![]() ![]() Bu kısmı derin offfoffff çekerek neye offf offff çektiniz kısmına eklesek diye itiraf ediyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#460 |
|
![]() Bugün ilk defa hiç bir şey yapmadan sadece ayaklarımı uzatıp oturdum...
|
![]() |
#461 |
|
![]() Bugün kendim için vergi hukukuna çalıştım. Peçelemenin ne olduğunu öğrendim. Doğrudan kendim için değil ama beni de mutlu edeceğinden; kardeşime bir mp3 player aldım. Eğer ölmezsem yarın yani bugün kendim için Medeni Usul Hukuku çalışacağım ve de kendim için önümüzdeki 2 hafta sınavlara gireceğim (:
Herkese iyi haftasonları... |
![]() |
#462 |
|
![]() Kavaklıdere Carignan~Alicante
|
![]() |
#463 |
|
![]() "Bugün kendin için ne yaptın?" denince aklıma Windows'un ilk zamanları, yazı programının (wordpad miydi adı?) programı denemek için yazdığı yazı geliyor aklıma: oduncunun günlüğü.
Ben de benzerini "avukatın günlüğü" adıyla yazmıştım çok sonraları. Avukatın Günlüğü bugün dert dinledim, kimse beni dinlemedi bugün hep ben dinledim, kimse beni dinlemedi bugün yine dinledim, kimse beni dinlemedi bugünüm dinlemekle geçti, kimse beni dinlemedi bugün saatlerce dinledim, kimse beni dinlemedi bugün insanları dinledim, kimse beni dinlemedi bugün herkesi dinledim, kimse beni dinlemedi .... .... |
![]() |
#464 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() ![]() ![]() bilmem faydası olur mu ama.. bir filmden replik söyleyeceğim. "Tanrı konuşmak istediğinde .. insanın çevresindekileri dillendirirmiş.." biraz da böyle bakmayı öğrenmeye çalışsak ![]() |
![]() |
#465 |
|
![]() Peki bugün başkaları için ne yaptınız.Yaptıklarımız kimin için.Kendimiz için mi başkaları için mi.
|
![]() |
#466 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() eğer avukatsanız iş adına yaptıklarınızın tamamı "vekaleten" dir. aslında başkaları için bişeyler yapıp kendimizi mutlu etmeyi öğrendik. annenizi, babanızı , öğretmeninizi, çocuğunuzu, arkadaşınızı, sevgilinizi, eşinizi , komşunuzu, müvekkilinizi ne kadar mutlu edebiliyorsanız siz de o kadar mutlu sayılırsınız. ama kendiniz için sadece kendimiz için yaptığımız şeylerde var elbette. tad denilen, koku denilen haz denilen duyularımız sadece bize aittir. aynı çukulatayı yiyip hiç kimse aynı tadı almaz çünkü. ozaman diyebiliriz ki, başkaları için yaptığımız herşey aslında bir bakıma kendimiz için.. Ama bu sizin ne kadar çok "sosyal kabul görme talebinizle " de doğru orantılı tabiki ![]() belki de o yüzden, bugün kendim için; bir dilim pasta yedim, gökyüzüne baktım, ayaklarımı uzattım, film seyrettim,köpeğimle oynadım demek biraz daha önemli.. kimbilir ![]() |
![]() |
#467 |
|
![]() Her günümüz bir diğerinin aynısı, her mevsimimiz,ömrümüz aynı.Biz nasılsak hayatımız öyle, aynı.En dolu dolu yaşıyorum.Kendim için kendimi yaşıyorum diyen de benim kadar sıradan
|
![]() |
#468 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Ölümlü yaşamımız ve sonsuzluk içerisinde adına bilgi dediğimiz daracık dünyalarımız anlamında, hepimizin sıradan olduğu bir gerçek. Ama her günümüzün bir diğerinin aynısı olduğunu kabullenmek, kaçınılmaz gerçek dediğimizi gücümüzün yettiğince değiştirmek için çaba sarfetmemek, günü ve yarını dünden daha aydınlık hale getirmeyip atalete yenilmek asıl bize hediye edilen yaşamlarımızı sıradan kılan. Bugün kendim için "çalışacağım" ![]() |
![]() |
#469 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ima...edler_c800.jpg böyle zamanlarda gökyüzüne bakarım ben.. durduğum yere ve GÖKYÜZÜNE.. ![]() |
![]() |
#470 | |||||||||||||||||||
|
![]() Başka bir sitede bir meslekdaşımın bizlerle paylaştığı yazıyı ben de buraya taşımak istedim.
Deneyler ve deneyimler bazen aynaya bakıp da göremediklerimizin kanıtı olabiliyor. herkese iyi tatiller ![]()
|
![]() |
#471 |
|
![]() Yani maymunlar insanlaşacağına, insanlar maymunlaşsınlar daha iyi, mi diyorsunuz
![]() Teşekkürler! |
![]() |
#472 |
|
![]() Bugün kendim için sokağı izledim.. umarsızca gökyüzüne baktım.. her zaman ki gibi hayatın anlamını ve niye yaşadığımı düşündüm.. duyarlı insanlarla karşılaşmayı ne kadar özlediğimi fark ettim
![]() |
![]() |
#473 |
|
![]() dün ilk defa kendim için ve kendi maaşımla bir şeyler yaptım..
çok şık bir takım alıp arkadaşlarıma bir şeyler söyledim.. ![]() dürüst insanlara ne kadar ihtiyacımız olduğunu düşünüp,özledimdiklerimin hasretini çektim.. aldığım nefes için şükredip,tertemiz havayı soludum ![]() |
![]() |
#474 |
|
![]() Bugün kendim için, kabadan iğne oldum. Canım yandı.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#475 |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#476 |
|
![]() ben mi paso yatak istirahatı verdim. inat olsun diye.
|
![]() |
#477 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Zerdüşt II de, böyle mi buyurdu? ![]() ![]() |
![]() |
#478 |
|
![]() Sabah sabah eski şiir dosyalarımı buldum ve gün içinde zaman buldukça eski şiirlerimi okudum, hala devam eden acemiliğime gülümsedim.
|
![]() |
#479 |
|
![]() Okul bittiğinde bir an önce Buca' dan kurtulmak için Bornova' da bir emlakçıyla görüşüp, Haziran' a kadar ev bulmasını istedim
![]() |
![]() |
#480 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Kemal Yıldırım bugün kendisi için değil, emlakçı için bir şey yapmış, farkında değil. ![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 14 (0 Site Üyesi ve 14 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Dün / Bugün | Av. Hulusi Metin | Site Lokali | 3 | 16-10-2009 15:57 |
bugün buketoz'un yaş günü | Armağan Konyalı | Site Lokali | 0 | 24-05-2006 12:27 |
Ayışığı Bugün Doğdu | Armağan Konyalı | Site Lokali | 6 | 29-12-2004 11:54 |
İlamsız İcra Takibi Başlatabilmem İçin Neler Yapmalıyım, Alacağım İçin Nasıl Dava Aça | ufukgenturkoglu | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 02-03-2002 00:10 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |