![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Sayın meslektaşlarım sorum kısa ve net:
Süresinde protesto edilmemiş bonoda keşideciye karşı kambiyo senedine dayalı takip yapılabilir mi?(Cirantalara karşı yapılamayacağını biliyorum) Acil yanıtlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler |
![]() |
#2 |
|
![]() Sayın elif34;
Yanıt kısa ve net ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() (Cirantalara karşı yapılamayacağını biliyorum) Cirantalara da takip yapılır.Size de yapmanızı tavsiye ederim.
|
![]() |
#4 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() 5 gün içerisinde cirantalar icra hakimliğine itiraz edebilirler. Vekalet ücretinden çekinmiyoranız cirantalara da yapabilirsiniz. Senet bedeli yüksekse risk almanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar...
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Lehtar, kendi cirosu olmayan bir senedi ciranta,keşideciye karşı icraya koyabilirmi? | senemü | Meslektaşların Soruları | 5 | 06-11-2009 14:49 |
kast ve taksir kusurluluk şekli mi yoksa haksızlık şekli midir? | Mesut_kaya | Hukuk Sohbetleri | 0 | 11-06-2009 22:01 |
Bonoda imzaya ve borca itiraz, inceleme şekli, hükmedilecek tazminat miktarı. | Hasan Bahadır Büyükavcı | Meslektaşların Soruları | 1 | 24-05-2009 21:12 |
bonoda takip sonrası faiz | Av. m.zümrüt | Meslektaşların Soruları | 2 | 29-05-2007 20:30 |
Bonoda zamanaşımı ve dövizle takip | jeny3435 | Meslektaşların Soruları | 3 | 14-09-2006 12:28 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |