![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Selamlar,
Ben İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukatım. İzmir Barosu'na kayıtlı bir avukatın yanında, sigortalı olarak İzmir'de çalışmak istiyorum. Baro naklimi yapmam şart mıdır? Yoksa bu şekilde çalışabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
#2 | |||||||||||||||||||
|
![]() Evet, mecburidir. İş yoğunluğunuz neredeyse, oranın barosuna kayıtlı olmalısınız.
Avukatlık Kanunu Madde 66:
Yerleşim yeriniz de İzmir olmalıdır. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
iş kazası davasında, çalışma gücü kaybı ile meslekte kazanma gücü kaybı farklı şeyler mi ? | enderkc | Meslektaşların Soruları | 4 | 21-04-2014 13:07 |
çek bedelinin rakam ile farklı yazı ile farklı yazılması durumunda hangisi geçerlidi | üye8975 | Meslektaşların Soruları | 8 | 26-11-2012 10:32 |
Bir baroda kayıtlı olan avukatın bir başka baroda çalışması | Av. Burcu Polat | Meslektaşların Soruları | 10 | 25-08-2010 20:31 |
HGK kararının yerel mahkemelerce farklı yorumlanarak farklı kararlar çıkması | Av.EKİNCİ | Meslektaşların Soruları | 1 | 08-04-2010 18:14 |
Farklı Elbirliği halindeki mülkiyetler (farklı mirasçılar) arasında fiili taksim | Av.Mehmet ORAK | Meslektaşların Soruları | 1 | 02-11-2009 21:07 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |