21-07-2007, 10:50 | #1 | |||||||||||||||||||
|
Deniz Hukuku Ve Deniz Ticareti Hukuku Çalışma Grubu
THA-DHÇG'nin omurga yapısı aşağıdaki gibidir.Eklenecek hükümler bulunmaktadır.Bunun için toplantılar düzenlenecek , ilgililere bilgi sunulacaktır.Aktif , dinamik ve üretken bir grup olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz...
Aramıza katılacak her yeni üyemiz , bu programı kabul etmiş sayılır. Üye olmayı isteyen kullanıcılar , lütfen gruba katılım taleplerinin yanı sıra mevcut ilgi/iş durumları (avukat-öğrenci...vb.) , neden deniz/d.ticaret ile ilgilendikleri , gruba yapabilecekleri katkıları hakkında...vb. başlıkları içeren ufak bir CV'yi bana özel mesajla iletsinler.
|
03-09-2007, 15:24 | #2 |
|
Uzun -: # Diğer sitelerle ilişki ağı kurmak ve onlara da bu alanda örnek teşkil etmek
# Toplantılar ve konferanslar düzenlemek Üniversitemin "Toplum Akademisi" adı altında ücretsiz konferansları Ekim ayı içinde başlicaktır(Ben de geçen sene T.A'da görevliydim bu sene de olucağım büyük ihtimal).Dilerseniz Deniz Hukuku üzerine konular belirleyebiliriz ben de bunları fikir olarak öne sürebilirim.Ayrıca sırf T.A kapsamında da olması gerekmez daha önce ya da sonrası için Bahçeşehir Üni'de konferans düzenlemek için yardımcı olabilirim. |
04-09-2007, 07:36 | #3 |
|
Tebrikler...
Bence çok güzel olur.
Yapmadan önce iyice planlanmalı sanırım. Her detayı ayrı bir tecrübe olur diye düşünüyorum. |
04-09-2007, 08:45 | #4 |
|
Daha çok üzerinde fazla durulmayan,önemli olsa da ihmal edilen konuları su yüzüne çıkarmalı diye düşünüyorum..25'inden sonra bu konu hakkında ilgili kişilerle görüşüp konferansı yapıp yapamayacağımız hakkında kesin bilgi alırım daha sonra değerli fikirleriniz ışığında planlamalara başlarız.
|
09-09-2007, 00:52 | #5 |
|
çok faydalı olur...
iyi planlamak lazım |
19-04-2008, 22:53 | #6 |
|
zazaenden
zazaenden ben de bu gruba üye olmak istiyorum ancak yeni üye olduğum için sistem özel mesaj göndermeme izin vermiyor. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim, saygılarımla....
|
07-11-2008, 16:26 | #7 |
|
selam arkadaşlar,deniz ticareti hukuku ile ilgili kıymetli fikirlerinizden faydalanmak istiyorum.
bir soru: deniz ticareti hukuku'na giriş yapabileceğim bir kaynak kitap önerirseniz çok sevinirim.teşekkürler |
31-12-2010, 09:47 | #8 |
|
Zazaenden ben de özel mesaj gönderemiyorum.Öğrenciyim ve ilerde deniz ticareti alanında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Çalışmalarıma uzun süredir devam ediyorum.Nasıl olacağım gruba üye,Yardımcı olursan sevinirim.Teşekkürlr.
|
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|