![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba Arkadaşlar;
Sorum başlıkta belirttiğim gibi: bir sanık duruşmanın başında kendisine sorulan "HAGB kabul ediyor musun?" sorusuna verdiği"kabul ediyorum/etmiyorum" beyanından dönebilir mi ? değiştirebilir mi? ilk beyanının aksini talep edebilir mi ? Ve bu sorunun duruşmanın hemen başında, sanığın ifadesi alınmadan sorulması ne kadar doğrudur? |
![]() |
#2 |
|
![]() Merhabalar sayın meslektaşım. Degerlendirmenize katılıyorum. Bence de bu soru hüküm kurulurken sorulmalı. Sorunuzun cevabına gelince, bence sanık hüküm kuruluncaya kadar hagb kararini değiştirebilir. Netice de son söz sanığa veriliyor.
|
![]() |
#3 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
haksız rekabet.tanık beyanından başka delil olmaması | BALDIRAN | Meslektaşların Soruları | 3 | 26-04-2017 16:16 |
HAGB Kararından Önce İşlenmiş ve HAGB'den Sonra Verilen Cezanın Etkisi | Av. Aslan | Meslektaşların Soruları | 3 | 25-05-2016 16:15 |
Hagb yi kabul etmeyen sanığın beyanından vazgeçmesi | Av.Duygu Sarısoy | Meslektaşların Soruları | 1 | 19-01-2015 18:17 |
mal beyanından 10 gün ceza verilmesi temyiz edilebilirmi? | hsc22 | Hukuk Soruları Arşivi | 1 | 06-04-2006 11:46 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |