![]() |
|
![]() |
|
Adliye Duvarı Staj ve mesleki dayanışma ilanları, hukuk panel, konferans, toplantı haberleri ve hukukla ilgili her türlü ticari nitelik TAŞIMAYAN duyurular. Tarih içeren aktiviteleri ayrıca Hukuk Takvimize de işleyebilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Themis Heykelleri nerede satılır. Bende büroma almak istiyorum.
|
![]() |
#2 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() kadıköy adliyesi b binası yanındaki gümüşçüde gördüm bugün bir tane, işçiğine bayıldım
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() ilginçtir ama ben Mardin'e yapmış olduğumuz bir gezi sırasında Darülzaferan Manastırı'nın hediyelik eşya satış reyonunda işçiliği harika bir Themis heykeli görüp,satın almıştım.
|
![]() |
#5 |
|
![]() Bir kaç ay evvel Themis heykelinin İzmir'de de Kızlarağası Hanında ahşap olan versiyonunu görmüştüm.
|
![]() |
#6 |
|
![]() ayrıca miniatürk'ün hediyelik eşya satış reyonunda da bronz renkli Thermis heykeli mevcuttur
|
![]() |
#7 |
|
![]() eminönü tahtakale'de bulunan şark han'da görmüştüm ben. oradan edinebilirsin
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
themis heykeli neden bayan | gençhukukçu54 | Hukuk ve Felsefe | 41 | 10-05-2011 19:55 |
şerhli mallar miras bırakılırmı satılır mı | Konuk | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 1 | 06-08-2009 16:52 |
Roma Heykelleri Arasında Gezinti | üye3578 | Kültür ve Sanat | 1 | 12-01-2009 15:07 |
Nerede hata yaptık, nerede kaybettik? | ibreti | Konumuz : Hukukçular | 3 | 25-12-2006 23:37 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |