![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba,
Müvekkil ceza davasında hapis cezası almış. İstinaf başvuru süresinin son gününde Vekalet çıkarttı. Dosya da vekil kaydım olmadığından, Uyap üzerinden dosya ya vekil olarak atanmam için vekalet gönderirken, vekaletin eki olarak istinaf başvuru dilekçesini de gönderdim. Son gün ve mesai saatleri dışında olduğundan başka türlü gönderme şansım yoktu. İstinaf başvurusu süresinde ve usulüne uygun verilmiş kabul edilir mi? |
![]() |
#2 |
|
![]() Vekaletname sunduğunuz gün, istinaf süresi dolmamışsa hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. İstinaf dilekçeniz usule uygundur.
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Nafaka davası istinaf dilekçesi verme süresi adli tatile denk gelmesi ve katılma yolu ile istinaf | tegese | Meslektaşların Soruları | 2 | 23-08-2022 10:47 |
Beraat Karari Cezada Nedeniyle Süre Tutum Dilekçesi Vermeyen Taraf Savcinin Istinaf Dilekçesi Geldiğinde Sadece Savunma Mi Yapmali? | AHMET01 | Meslektaşların Soruları | 2 | 30-10-2021 10:50 |
Vekil Ile Birlikte Asilin De Istinaf Başvurusu | davulunsesi | Meslektaşların Soruları | 2 | 17-08-2019 07:54 |
Vekil olunmayan dosyaya İcra dairesinin vekil kaydı | av.gozde | Meslektaşların Soruları | 1 | 07-03-2019 14:15 |
istinaf dilekçesi yaz dedi | lawislife | Hukuk Sohbetleri | 6 | 13-09-2017 15:02 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |