15-04-2021, 04:22 | #1 |
|
ofis arıyorum.
Merhaba, aktif şekilde stajımı tamamlayarak Mart 2021'de avukatlık ruhsatımı almış bulunmaktayım. Hem mesleki açıdan kendimi geliştirmek hem de geçimimi sağlamak üzere Ankara'da çalışabileceğim bir ofis arıyorum. İlgilenen meslektaşlarımın buradan veya av.sevvalkose@gmail.com adresinden ulaşmasını rica ederim.
Kolaylıklar diliyorum. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 2 (0 Site Üyesi ve 2 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Stajyer avukatım çalışabileceğim büro arıyorum | mhmmdalbyrk | Adliye Duvarı | 1 | 08-10-2013 18:48 |
Çalışabileceğim bir ofis arıyorum | brtn | Adliye Duvarı | 0 | 18-02-2013 20:48 |
Avukatım. İzmir'de çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. | çiğdem06 | Adliye Duvarı | 3 | 19-06-2012 15:28 |
Avukatım, Ankara'da çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. | Av.zbln | Adliye Duvarı | 0 | 04-03-2012 12:40 |
Stajyer Avukatım, Ankara'da çalışabileceğim büro aramaktayım | Av.Salih Karakelle | Adliye Duvarı | 1 | 21-02-2012 17:14 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |