![]() |
|
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() İstanbul İşletme Enstitüsü uzaktan eğitim sertifika programlarını ilginize sunuyorum.
Öğrenmenin yaşı yoktur diyenlere de alternatif bir saha olabilir. Ücretsiz: ama kaliteli bir eğitim çalışması. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri Eğitimi Kalite Dokümantasyon Eğitimi Zor Müşterilerle Başa Çıkma Yöntemleri Kalite Yönetimi Temel Eğitimi Zaman Yönetimi Etkin Yönetici Asistanlığı İş Hayatında Yazışma Teknikleri Mobbing İç Tetkikçi Eğitimi ÖzetMisafir erişimi İşletme Yönetimi Genel Muhasebe Üretim Yönetimi Mülakat Teknikleri Eğitimi 360° Performans Değerlendirme İletişim Teknolojileri ve Toplum İnsan Kaynakları Yönetimi İş Hukuku Uygulamaları Toplam Kalite Yönetimi Stratejik Yönetim Finansal Yönetim http://uzem.iienstitu.com Özellikle Vergi hukuku alanında çalışacak her avukatın en azından bir bilançoyu okuyabilmesi beklenir. Bu açıdan, eğitimlerden Genel Muhasebe ilgi çekici olabilir. Ayrıca Mobbing iş hukukunda malum yeni bir kavram. İlgilenenler içinbu eğitimi de öneririm. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 2 (0 Site Üyesi ve 2 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketinin eğitim ücretini iade etmemesi | Rüzgâr1201 | Meslektaşların Soruları | 0 | 11-12-2013 13:23 |
Kamulaştırma HÇG alt yapı çalışmaları | Ahmet Turan | Eşya Hukuku Çalışma Grubu | 33 | 30-06-2010 12:18 |
Test çalışmaları 1 | Av.Motrit | Test Alanı | 20 | 17-01-2010 22:19 |
Hukuk çalışmaları yeterlimi | Fethi | Hukuk Lisans Eğitimi | 0 | 13-10-2006 09:03 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |