19-06-2010, 23:41 | #181 |
|
Seninle bir daha aynı yolda yürümem
Seninle yürüyene yolda tuzaklar var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var Ben o duvarlara çarpa çarpa Nasır tuttum , ağlaya ağlaya Yosun tuttum... Derin bir nefes alır gibi batıyoruz Yükümüz ağır Yeni bir söz söylemek için Ölmek mi gerekir? Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini İnadına inadına sevişmeli bağır çağır... Zeynep Casalini |
19-06-2010, 23:53 | #182 |
|
Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra
Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sarılınca sana hemde titreyerek Sevişince benimle sabahlara dek Gideceksen eğer gelirim diyerek Bir daha geri gelme Elde ne varsa sende kalsın Umurumda değil eller alsın O kadar zararım olsun varsın Geri hiçbir şey verme Bir daha geri gelme Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra |
21-09-2010, 10:28 | #183 |
|
Hayat Benim Elimde Beni dinlemeye hazır mısın? Sorma sakın neden diye, Acılarım yüreğimde, Ben bilmezsem kim bilecek halimi? Duygularım darmadağın, Yorar beni gönül bağlarım, Ben bilmezsem kim bilecek halimi? Sen yine yaraladın beni, Aşk ile oyaladın beni, Kusura bakma eskisi gibi olamam! Takmıyorum pesime dertleri, İtiyorum beni üzenleri, Yolumu çizdim eskisi gibi olamam! Bak nasıl değiştim! Hazır, mısın ? Hazır, mısın ? Durmam artık ben yerimde, Keşfettim hayat benim elimde! Tüm acılarım, yaşadıklarım kaldı inan hepsi geride. seslendiren: Zeynep Dizdar |
21-09-2010, 21:14 | #184 |
|
Onu o kadar çok seviyorsun ki
O olmasa hasretinden deliye dönersin.. Onu o kadar çok seviyorsun ki Benim sana ihtiyacım olduğu kadar... Ben hayatımı senin sessizliğine hapsetmişim Sense onu seviyorsun İşte bütün fark bu Onu o kadar çok seviyorsun ki Kalbinde bir yangın var giderek yayılan Sen o onu seviyorsun Bense sıcak güneşin altında buz gibi olmuşum Sen yanımda olmayınca Acım daha da büyüyor senin yokluğunda Sense onu daha çok seviyorsun İşte bütün fark bu Onu o kadar çok seviyorsun ki Biliyorum ki onun için ölebilirsin bile O kadar çok seviyorsun onu Ve bense yalnız seni seviyorum her zaman... Helena Segera |
12-04-2012, 03:05 | #185 |
|
Ayrı ayrı cümlelerde
İki ayrı kelimeyiz İki ayrı uzak cadde Birbirinden habersiz Ayrı ayrı iki korkak tanık İki ayrı sus payı İki yalan gibiyiz İki hiç kimse İki ayrı trenle Uzaklaşan Gitgide Nefes alıp verdikçe (Ayrı Ayrı - Emre Aydın) |
21-12-2012, 11:58 | #186 |
|
Yağ yağmur, sesini dinleyelim
Yağ yağmur, suyla gelen sonsuzluğunu Toprağın kokusunu bağışla bize Yer aç içinde sevinçlerimize Yağ yağmur, ırmağına yol aç suyunun Yağ yağmur, çatlayan ruhlarımıza Yağ yağmur, kederlerimize Sevda sözlerimizde hep sen ol Yaslı gözlerimizde hep sen ol Yağ yağmur, ırmağına yol aç suyunun Ömrümüz kadar uzun yağmurlar geçti Yıllar ve yollar uzadı yağmurlarla Bitirdi susuzluğunu sonunda toprağın Yağ yağmur, ırmağına yol aç suyunun Söz: Seyhan Şahin Ay & Özgür Ay Müzik: Özgür Ay |
26-01-2013, 21:19 | #187 |
|
Ben öyle bir yanmışım yazık bana,
Bir başıma kalmışım yok yetmez ama, Kendimden biriktirdim, ektim, Razı olduğumdan fazla çektim, Senin için hani birdim tektim ayıp sana, Kendimden biriktirdim, ektim, Razı olduğumdan fazla çektim, Senin için hani birdim yektim ayıp sana Vicdansız ara sıra bile beni aramadın, Sesimi duyunca demek çıkaramadın, Bu hareketin üzerine adının önüne zalim gelmez mi ? Ne denizi ne suyu bir damla olamadın, Eee tabi rızamı aceleden alamadın, Yürü git işine be kardeşim of insan sevmez mi, insan sevmez mi ? Soner Sarıkabadayı |
26-01-2013, 22:46 | #188 |
|
bu kenti bırakıp gidebilirsin
yolun da belirsiz yüzün de derin bir çocuk defterinde umut çizgiler dağlarda sırasını bekliyor derin bırak koynunda açsın küskün güller dağlarda sırasını bekliyor derin düştüğü yerden kalksın mahsun güller bu kenti bırakıp gidebilirsin yerine bir sevda koyabilirsin bak zaman geçiyor çalımlarıyla yarına bir gülüş atabilirsin (yeni bir sevdaya tutunabilirsin) yüreği nefrete eritme dostum kurşun gibi günler sağduyu sağır içinde biriken zehri acıyı güzele doğmak için dök ağır ağır bu kenti bırakıp gidebilirsin yerine bir sevda koyabilirsin bak zaman geçiyor çalımlarıyla yarına bir gülüş atabilirsin (yeni bir sevdaya tutunabilirsin) efkan şeşen |
19-02-2013, 15:48 | #189 |
|
Si tu savais combien je t'aime
Si tu savais combien je t'aime
Tu comprendrais que déjà Sans toi tous les jours sont blêmes Sans toi il n'est plus de joie Si tu savais ce qu'est ma peine Lorsque tu es loin de moi Et l'amour qui se déchaîne Rien que d'entendre ta voix Tant de désirs me font rêver Et ton sourire me laisse espérer Le grand amour la folle ivresse De mourir au plaisir de tes caresses Regarde moi au fond des yeux Ne vois-tu pas qu'ils sont malheureux Il suffirait que tu sois mienne Quel bonheur en mon cœur Quoi qu'il advienne Si tu savais combien je t'aime Comme c'est bon d'être amoureux Car la vie n'est plus la même Quand on peut la vivre à deux Seni ne çok sevdiğimi bilseydin Zaten anlayacaktın ki Sen olmayınca günler çok hüzünlü Sen olmayınca neşe yok Eğer bilseydin duyduğum acıyı Sen benden uzaktayken Ve aşkın kopup dağıldığını Sesini duyabilsem hiç olmazsa... Nice arzu bana hayal kurdurur Ve gülüşün bana ümit verir Büyük aşk, Okşayışlarının zevkinden ölmenin Çılgın sarhoşluğu.... Gözlerimin içine bak Görmüyor musun üzgün olduklarını Ah, sen benim ol yeter Kalbimde ne büyük mutluluk Sonrası ne olursa olsun... Seni ne çok sevdiğimi bilseydin Aşık olmanın güzel olması gibi Çünkü hayat artık aynı değil İkimiz birlikte yaşayacaksak... |
01-12-2015, 08:39 | #190 |
|
Bir tren boşaldı, sonra meydanlara kuşlar indi
Seni beklerken herşey sana benzedi Sonra bir ağaç indi Ağaç, sana benzedi Bir şarkı yanaştı iskeleye, kelimeler sana benzedi Sonra bir yağmur indi, sonra ebem kuşakları Sonra sen geldin Sen geldin bütün sokaklara Öyle bir rüya öyle Öyle bir rüya öyle Öyle bir rüya öyle Öyle bir rüya Beyoğlu’na bir tramway Raydan çıkmış vay Sensiz bunca yıl nasıl yaşadığımı Vay ki ömrüme vay Ağaçlar bizim gibi uyurlar Uyanırlar bizim gibi Şimdi sokaklar buseler ordusunda Çünkü sen geldin aşk sana benzedi Öyle bir rüya öyle Öyle bir rüya öyle Öyle bir rüya öyle Öyle bir rüya (Hüsnü Arkan) |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 2 (0 Site Üyesi ve 2 konuk) | |
|