02-11-2010, 16:34 | #121 | |||||||||||||||||||||||
|
Gittiniz mi? Bende Kurban Bayramında uğramayı düşünüyorum.... |
27-08-2011, 12:40 | #122 |
|
Tabii ki Antalya... Ama temmuz, ağustos ayları hariç, aksi taktirde buharlaşabilirsiniz.
Antalya' ya gelip, Kemer İnferno Club' a gitmemek, Köprülü Kanyon Milli Parkı' nda rafting yapmamak, Adrasan Suluada' da yüzmemek, Olimpos' ta kaya tırmanışı yapmamak, macera parklarında eğlenmemek, Kaş' ta dalış yapmamak, Side kumsalında uzun yürüyüşler yapmamak, Kaleiçi' ni gezmemek, gece Yanartaş' a çıkmamak olmaz... Not: Taksiye bineceğinize mutlaka araba kiralayın.. Arabayı da dikkatli kullanın buranın kendine has kuralları var. |
02-09-2011, 15:46 | #123 | |||||||||||||||||||||||
|
Yine oradaydım. Yine harikaydı. Yine yavru carettaları denize ve yaşama uğurladık. Tek fark, bu defa bahçede 3 tane kirpi gördük. Bizi görünce, korkup sindiler. Bekledik ama bize ok atmadılar. |
04-09-2011, 13:33 | #124 |
|
Biz de Fethiye'den başlayacağız, nereye gider, ne yaparız planlamadık. Bakalım, nasıl geçecek?
|
08-09-2011, 14:42 | #125 | |||||||||||||||||||||||
|
Bu yıl tatil için yine Bodrum' u seçtik. Her tarafı ayrı bir güzellikte olan başka bir yer var mı ki? Nereye bakarsan güzel, nereden bakarsan güzel.
Umarım iyi geçer. Olur da Bodrum' a gidecek olursanız, gittiğinizi burdan söylemeyin. Ya da benim göremeyeceğim şekilde yazın. |
10-09-2011, 22:37 | #126 |
|
Evdeyiz. Bu ülkeyi ne kadar çok sevsek yeridir diye düşünüyorum. Atahun'a özel, Bodrum'a gitmedik.
Yıllardır tatillerde hep otellerde kalırdım. Bu kez apart otelleri tercih ettik. Fethiye'ye kadar çok neşeli bir yolculuk yaptık. Giderken Eğirdir Gölü kenarında Yalvaç Belediyesi'nin yaptırdığı sahilde ve piknik alanında harika bir piknik yaptık. Çalış Plajı'nda gün batımı seyrettik ama plajından pek memnun kalmadık. Plajın knarına beton dökmüşler ve bu nedenle alan kayganlaşmış, dalgalı ve suyu çok temiz değil. 3. gün Ölüdeniz'e gittik, manzara muhteşem. Su çok güzel, hemen oraya taşındık. Apart'ta alkol yasakmış ama bizim için mühim değil. Zaten kullanmıyoruz. Komşularımız da hep aileydi. Bolca sohbet ettik, 101 oynadık, yendik yenildik. Kaya Köyü'nden gidilen Gemiler Adası'nı ve Koyu'nu önerdiler. Erkenden kalkarak yola koyulduk, dev gibi çam ağaçları, dasğlardan aşağıda görülen muhteşem koylar, çok güzeldi. Dönüşte uğrayacağımız yerleri gözden geçirerek plaja ulaştık, hasır şemsiyelerle olan taraf çok güzeldi, 3-5 adım attığınızda çam ağaçlarının serin gölgesiyle başbaşa kalıyorsunuz. Su pırıl pırıl ve dalga kesinlikle yok. İncecik kumlar. 100 metreden fazla açıldık. Deniz gözlüğü ile 15 çeşide yakın balık gördüm dipte. Nefis bir manzaraydı. Oğlum 3 saate yakın bir süre poposu dışarda, kafası içerde dolandı durdu. Giriş neredeyse bedava. 15 dakikaya bir Kaya Köy e ve Ölüdeniz e giden dolmuşlar var. (Arabası olmayanlar için). Dönüşte, köyde bungalow şeklinde yapılmış apartları dolaştık. Birine bayıldık. 4-5 metre arayla yapılmışlar, içerisinde her türlü konfor var. Duvarlardan mis gibi çam kokusu geliyor. Her yere çiçekler dikmişler ve zaten ağaçların altından ilerliyorsunuz. Oldukça ekonomik. Yine dönerken İnsuyu Mağarası'nı da gezmeyi unutmadık. Gerçekten bir doğa harikası. Seneye yine apart otelde konaklamayı düşünüyor ve bu kez tatili 15 gün yapmayı planlıyoruz. Kesinlikle artık otelde kalmam. Dinlenmek bu demek galiba. Gözlerimiz ziyafet çekti. En kısa zamanda fotoğrafları da eklerim. Tatil ne güzel şey, ne güzel şey tatil, sloganımız bu oldu. |
23-11-2011, 23:38 | #127 |
|
Termal tatil zamanı.
|
03-01-2013, 15:03 | #128 |
|
Varsa yoksa Amasra
|
26-01-2013, 21:06 | #129 |
|
Uzak doğuyu öneririm...
|