20-08-2009, 11:05 | #421 | |||||||||||||||||||||||
|
Bence evet. |
20-08-2009, 11:07 | #422 | |||||||||||||||||||||||
|
Yumurta, domates, biber ve eşek orada var. Götürmeye gerek yok. Ama istersen pastırma götürebilirsin. |
20-08-2009, 12:30 | #423 |
|
Bugün sabah bir haber sitesi açtım ve bir resim gördüm. O anda da bu konuda yeni mesaj olduğunu hatırlatan bir mail aldım. Haberin başlığı şu: "Mükemmel Erkeği Bekleyen Kadının Sonu"... Resim eklemeyi bilmiyorum bu yüzden burayı tıklarsanız görebilirsiniz.
|
20-08-2009, 12:53 | #424 | |||||||||||||||||||||||
|
Ben biz kadınları anlamıyorum zaten. Daha önce yaşanmış tecrübelerden hiç mi ders çıkarılmaz Yaşayan yaşamış Suat Bey de ne güzel tasvir etmiş, mükemmel erkek beklenilir mi yahu? Yaşayalım biz dostlarla, hayatı derinlemesine, gelen gelir giden gider arada gönül kapımızı tıklatmayı bilirse ne ala girer içeri yok bilmezse başka kapıya |
20-08-2009, 15:53 | #425 | |||||||||||||||||||||||
|
|
20-08-2009, 16:03 | #426 | |||||||||||||||||||||||
|
Abi çok akıllı adamsın vesselam, en az benim kadar. |
20-08-2009, 16:11 | #427 | |||||||||||||||||||||||
|
Hemen de kendine pay çıkarmışsın. |
20-08-2009, 16:14 | #428 | |||||||||||||||||||||||
|
Abi bir atasözü vardır, komşunun eşeğini iki dile de birini de sana Allah versin diye.. Suat Bey in hem pastırma yemesine engel oluyorlar, hem de kendileri biz yemeyiz diyorlar.. Kabullenmek gerekli, ortalık çemen kokusundan durulmuyor.. |
21-08-2009, 10:41 | #429 | |||||||||||||||||||||||
|
Siz şimdi 152 yıl beklenir bir zaman değil , bulduklarınızla yetinin fazla kurcalamayın bak böyle olursunuz mu demek istiyorsunuz) |
21-08-2009, 10:43 | #430 | |||||||||||||||||||||||
|
Debelendikçe batmak bu mu olmalı sayın Engin Ne demek gittiğiniz yerde yeterince kadın var yani? O zaman gittiğimiz yerde yeterince erkek varsa eşimizi yanımıza almaya lüzum yok mu demek oluyor bu) |
21-08-2009, 10:50 | #431 | |||||||||||||||||||||||
|
Hangi kadın böyle birşey diyebilir ? Sümme haşa.... Dese bile içinden der. Eş ile tatildeki kadın/erkek aynı kefeye konulacaksa evlilik kurumunu toptan kaldırın gitsin... Kurcalamaya devam edecek olursak, erkek bakışı şöyle mi oluyor acaba ? Eş= ev ortamı + çocukların anası Diğer kadın= eğlence + heyecan... |
21-08-2009, 10:52 | #432 | |||||||||||||||||||||||
|
Ben yorumsuz sundum resmi! |
21-08-2009, 11:03 | #433 | |||||||||||||||||||||||
|
İşte biraz kurcaladığımızda erkek bakışı altındaki ikircikli durumu sanırım yakaladık gibi ne dersiniz En azından kendi dilleriyle itiraf etmelerini sağladık gibi) Bunu hiç bir kadın söyleyemez ise hiç bir evli erkeğin de söyleyememesi gerekmez mi? Kadına ve erkeğe tanınan bonus oranları uyuşmuyor. Evlilik kurumunun devamının sorumluluğu kadınların omuzlarında mıdır? |
21-08-2009, 11:05 | #434 | |||||||||||||||||||||||
|
Ben yorumladığımda böyle bir sonuca ulaştım Aslında daha fazla yorum da çıkarabilirim. Bunca evli kadın olduğuna göre kadınların tümünün mükemmeliyetçi olmadığı sonucuna da varmak mümkündür sayın avferidun |
21-08-2009, 11:09 | #435 | |||||||||||||||||||||||
|
Bu da bir bakış açısıdır; ancak ben anlatılmak istenilenin kadınların mükemmeliyetçi olması değil de biraz kararsız olmaları olarak düşünüyorum. Kesin yanılıyorumdur; ama olsun ben yine de düşünüyorum. |
21-08-2009, 11:14 | #436 | |||||||||||||||||||||||
|
Beni niye karıştırıyorsunuz? Ben herkesle gül gibi geçinip gidiyorum. O eskidendi... |
21-08-2009, 11:15 | #437 | |||||||||||||||||||||||
|
Evet. Toplumsal gelenekler, örf, adetler, hep erkeğe yarayan sözüm ona ahlak kuralları diğer yazılı veya yazılı olmayan kurallar erkeğe şunu diyor bence : ' Herşeye hakkın var. Tüm kadınların asli ve birincil görevi sana hizmet etmek. Bir kadınla evlensen dahi bu evlilik kadını bağlar, seni hiç bağlamaz. Hem yüzyıllar önce sana verilmiş bir çok eşlilik bonusun da var unutma. Rahat rahat tatiline git sen. Hem fiziksel olarak da kadınlardan güçlüsün. Çok kafan bozulursa onları pataklayabilirsin. Çok da şanslı olarak yaratılmışsın. Kadınlar aşktı, sevgiydi, sadakatti gibi mevzulara çok takılırlar. Zır zır ağlarlar. Onlar sevdikleri ve benimsedikleri erkekle evlilik hayalleri kurarken, sen onunla yaşadığın özel anları gururla erkek arkadaşlarına anlatabilirsin. Listene de yeni bir isim eklenmiş olur. E ne yapalım kadınlar da bu kadar romantik, duygusal ve de saftorik olmasalardı. Onlar da erkeklerin yaptığı gibi tüm karşı cinse tek bir gözle bakabilselerdi... ' |
21-08-2009, 11:18 | #438 | |||||||||||||||||||
|
Yıllar önce dinlediğim bir şey:
|
21-08-2009, 11:20 | #439 | |||||||||||||||||||||||
|
Tam aksine kadınların beklentilerinin karşılanacağı türde bir erkeğin kolay kolay bulunamayacağına dair bir yorum gibi geldi bana Yanılıyor olabilirim , mümkündür Abartı tabii ki, 152 yıl beklemek gerekmiyor) |
21-08-2009, 11:20 | #440 | |||||||||||||||||||||||
|
Sizin açıksözlü ve özlü mesajlarınıza hayranım. Ne yazacağımı unuttum. Ha geldi, geldi. Yok öyle bir şey. |
21-08-2009, 11:25 | #441 | |||||||||||||||||||||||
|
İşin özeti bu işte. E ee kadınlar bu kadar romantik, duygusal ve saftorik olmasalar durum değişecek mi? |
21-08-2009, 11:41 | #442 | |||||||||||||||||||||||
|
Siz buraya yazmaya başladıysanız, bana gerek kalmadı. |
21-08-2009, 11:48 | #443 | |||||||||||||||||||||||
|
|
21-08-2009, 12:12 | #444 | |||||||||||||||||||||||
|
|
21-08-2009, 12:29 | #445 | |||||||||||||||||||||||
|
Sayın Future, Unutmadık ve unutturmayacağız sözleri unutacağımızın bir göstergesi gibi olmuş Unutmadık ve unutturmayacağımız dediğimiz her şeyi unutmuş bir toplum olduğumuz düşünülürse, Sayın Engin kaçmasınlar Pastırmalı yumurta ile barışı kutlayalım)))) |
21-08-2009, 12:30 | #446 | |||||||||||||||||||||||
|
Kadınlar için kötü bir şey demedim ki...Oldum olası kadınları sevmişimdir. Beğenmişimdir, hayran kalmışımdır. Onlar olmasa halimiz nice olurdu. |
21-08-2009, 12:37 | #447 | |||||||||||||||||||||||
|
|
21-08-2009, 12:39 | #448 | |||||||||||||||||||||||
|
Sürekli savunduğum birşey vardır. ' Sadece kendimizi değiştirebilir, yola getirebiliriz ' Kadın olarak, ikili ilişkilerde, tıpkı erkek davranışı gibi mantığı egemen kılarsak, yüzeysel ve anın gerektirdiği gibi davranabilirsek, Birlikte olduğumuz erkeği hayatımızın merkezi haline getirmezsek, ona mülkiyetimizdeki bir eşya gibi yaklaşmazsak ve örtülü de olsa hem ona, hem kendimize bir açık kapı bırakabilirsek , Terkedilmenin, kaybetmenin dünyanın sonu olmadığını idrak edebilirsek, İster biriyle birlikte, ister yalnız, her koşulda ve zamanda var gücümüzle maddi ve manevi varlığımızı geliştirmeye çalışırsak, içten gelen bir enerjiyle kendi kendimize mutlu olmayı öğrenebilirsek duruma ayak uydurabiliz diye düşünüyorum. Aldatma ve çok eşlilik her kadının vicdanına, değer yargılarına kalmış olgulardır... |
21-08-2009, 12:41 | #449 | |||||||||||||||||||||||
|
Bunlara erkeği kurcalamanın manifestosu diyebiliriz sanırım sayın Aladağ. Katılıyorum. Sadece koyu yaptığım yerdeki ne olduğunu anlaması gerekiyor kısmını " bulduklarını doğru bir şekilde yorumlaması gerekiyor" yazardım ben olsam. Saygılar.. |
21-08-2009, 12:42 | #450 | |||||||||||||||||||||||
|
Bu sabah benim de aklıma pastırmalı yumurta geldi. Sabah kahvaltısında pastırmalı yumurta ve çay.. Hemşeri olduğumuz zevklerimizden de belli oluyor.. |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |