29-10-2006, 11:07 | #1 | |||||||||||||||||||
|
Cumhuriyet Bayramı
Tüm üyelerimizin CUMHURİYET bayramını kutluyorum |
29-10-2006, 12:10 | #2 |
|
Ben de tüm üyelerimizn ve milletimizin Cumhuriyet bayramını kutluyorum
|
29-10-2006, 20:28 | #3 |
|
TÜRK ulusunun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Keşke ATATÜRK hala yaşıyor olsaydı. Sevgi ve Saygılarımla |
29-10-2006, 23:41 | #4 |
|
Ataturk hala yasiyor! Kendisinin de istedigi gibi, bedeni yok olmus olsa da; fikirleri bizlerde yasiyor!
IZINDEYIZ... |
30-10-2006, 00:09 | #5 |
|
En büyük bayramımız kutlu olsun!
|
30-10-2006, 16:07 | #6 |
|
hem üyelerin hem de ziyaretçilerin cumhuriyet bayamını kutlarım.
|
31-10-2006, 13:59 | #7 | |||||||||||||||||||
|
biz ne yapıyoruz; seviyenin altındakilere; benzemeye çalışıyoruz; benzeyince sana olan saygıları mı artacak; yok olup gideceksin; eriyeceksin; bulgar ve macar türkleri gibi benliğini yitireceksin |
02-11-2006, 17:42 | #8 |
|
Özletenler utansın
“Ey Milletim, Ben Mustafa Kemal’im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım, dilim. Özür dilerim... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... *** Özgürlük hala, En yüce değer Değilse eğer... Prangalı kalsın diyorsanız, köleler... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... *** Yoksa, çağdaş medeniyetin bir anlamı, Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı, Baş tacı edebiliyorsanız Sanatın içine tüküren adamı... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... *** Yetmediyse acısı, şiddetin, savaşın. Anlamı kalmadıysa Yurtta sulh, dünyada barışın. Eğer varsa ödülü, silahlanmayla yarışın. Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... *** Özlediyseniz fesi, peçeyi. Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi. Hala medet umuyorsanız Şıhtan, şeyhten, dervişten. Şifa buluyorsanız, Muskadan, üfürükçüden... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... *** Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek... Kara çarşafa girsin diyorsanız, Yobazın gazabından ürkerek... Diyorsanız ki, okumasın Kadınımız, kızımız; Budur bizim alın yazımız... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... *** Fazla geldiyse size, Hürriyet, Cumhuriyet... Özlemini çekiyorsanız, Saltanatın, sultanın... Hala önemini anlayamadıysanız, Millet olmanın... Kul olun, ümmet kalın, Fetvasını bekleyin, Şeyhülislamın... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi. RAHAT BIRAKIN BENİ...” Süleyman APAYDIN |
28-10-2007, 12:49 | #9 |
|
Tüm ulusumuzun en büyük bayramı Cumhuriyet bayramı kutlu olsun
|
28-10-2007, 18:06 | #10 |
|
En Büyük Bayram Bu Bayram! Herkese Kutlu Olsun....
|
28-10-2007, 18:30 | #11 |
|
En büyük bayramımız cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!
|
28-10-2007, 19:43 | #12 |
|
Hepimizin bayramı; Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Adı üzerinde, Cunhuriyet Bayramı; 'Halkın bayramı !
|
28-10-2007, 20:18 | #13 |
|
|
28-10-2007, 20:27 | #14 |
|
kutlu olsun herkese cumhuriyet bayramım...
bayrağıma,yurduma ve Atama hayranım... demokrasiyse neden, tarafım ben aniden.. bilen bilsin dostlarım... akdevrim.28.10.2007.istanbul... |
28-10-2007, 21:53 | #15 |
|
Ne mutlu Türk'üm diyene!!
|
29-10-2007, 00:31 | #16 |
|
Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.
|
29-10-2007, 12:06 | #17 |
|
Tüm Türk milletinin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene. Cumhuriyet en kutsal değerimizdir.Bu değeri bize hediye eden ATATÜRK ve silah arkadaşlarının ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. |
29-10-2007, 17:13 | #18 |
|
Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun!
|
30-10-2007, 10:10 | #19 |
|
Ülke topraklarına akbabalar misali üşüşen işgalcilere karşı dünyada eşine az rastlanır bir ulusal bağımsızlık savaşı vererek 29 Ekim 1923'te ülkeye beyaz gelinlik giydiren Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına selam olsun.Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
|
30-10-2007, 11:48 | #20 |
|
Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, tüm THS ailesinin Cumhuriyet Bayramımızı en içten sevgilerimle kutluyor, yolumuza ışık tutan Atam' ı (o mavi gözlü sarışın dev adamı) ve bu ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını veren tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Saygılarımla. |
31-10-2007, 10:41 | #21 |
|
Ne zaman istiklal Marşı dinlesem yada söylesem
Ne zaman Atatürkün bir sözünü okusam yada dinlesem Ne zaman Milli Bayramlar kutlansa Ne zaman yolda bir gazi görsem yada bir şehit yakını görsem Ne zaman Türk Bayrağı görsem Ne zaman Atatürkün resmini yada videosunu görsem Ne zaman Anıtkabire gitsem O mutluluğu, o Atatürk özlemini derinden hissediyorum. Cumhurriyet Bayramınız dün için, bugün için, ve onbin yıl sonra da, daha sonraki asırlar boyuncada kutlu olsun |
28-10-2008, 22:59 | #22 |
|
Yalnız ve güzel ülkemizin yurttaşlarının cumhuriyet bayramını içtenlikle kutluyorum.
Sahip olduklarımızın değerini, cumhuriyetin erdemini bilerek ve çalışarak kutlu bayramları yüreğimiz şen kutlayabiliriz. Bayramı bayram gibi kutlayabileceğimiz günlere varabilmek umuduyla... |
28-10-2008, 23:25 | #23 |
|
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Cumhuriyet bayramınızı kutlarım. |
28-10-2008, 23:26 | #24 |
|
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun......
Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkâr edemez. Bizim görüşümüz ki halkçılıktır, kuvvetin, kudretin, egemenliğin, yönetimin doğrudan doğruya halka verilmesidir, halkın elinde bulundurulmasıdır. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.
Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. |
29-10-2008, 12:22 | #25 |
|
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." M.K. ATATÜRK
Arkadaşlar, hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! |
29-10-2008, 15:28 | #26 |
|
|
29-10-2008, 15:34 | #27 |
|
Cumhuriyet hep bizimle ve bizim olsun...
Bu kadar onurlu ve asil bir lidere sahip olmaktan gurur duyuyorum. Saygı ile. |
29-10-2008, 16:53 | #28 |
|
GENÇLİĞE HİTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK 20 Ekim 1927 |
29-10-2009, 00:23 | #29 |
|
Bayramimiz Kutlu Olsun!
Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz Çocuklar inanın, inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz, güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Hani şimdi bize Cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır, Yalnız cumaları, yalnız pazarları Hani şimdi biz bir peri masalı dinler gibi seyrederiz Işıklı caddel...erde mağazaları, Hani bunlar 77 katlı yekpare camdan mağazalardır. Hani şimdi biz haykırırız ........ NAZIM HİKMET CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN |
29-10-2009, 11:05 | #30 |
|
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
"Ben hayatımın hiçbir anında karamsarlık nedir, tanımadım." Mustafa Kemal ATATÜRK |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|