25-04-2009, 16:37 | #1 |
|
SAVAŞAN BİR ASKERİN GEREÇLERİ...................şiir
bu benim kepim
bu benim paltom işte traş takımım keten torbasının içinde günlük iaşeierim de burada yemegim ,su mataram sefertasımın içine ismimi kazıdım bile ismimi işte bu degerli çivimle kazıdım saklıyorum onu hep kıskanc gözlerden uzakta ekmek torbamda da var bir çift yün çorabım da ve başka şeyler de kimseyle tartışmak istemediğim ve bunlar başıma yastık olur yattıgım da geceleri kartonları sererim altıma yatagım benimle topragın arasına en çok da severim şu kalemimi hem de bilirim degerini gündüzleri şiirler yazarım onunla geceleri kurguladıgım ve nutmadıgım bu da not defterim bu da yagmurlugum bu da havlum bu da çamaşır ipim yakarsam diye hep yanımda taşırım Gunter EICH türkçesi...metin sahin |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Şiir Keyfi:)) | Av.Habibe YILMAZ KAYAR | Site Lokali | 884 | 07-02-2017 14:30 |
Büyücü / şiir | Av. Nilgün Aras | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 1 | 28-10-2012 12:44 |
KIYAMET......şiir | metin sahin | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 0 | 25-04-2009 16:22 |
Bir şiir denemesi.... | hakal35 | Yazdıklarımız - Yazdıklarınız. | 0 | 22-02-2007 22:14 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |