01-02-2015, 11:39 | #931 |
|
One republic -Counting stars
Mutlaka olmsa bile dinleyin. )) |
01-02-2015, 12:25 | #932 |
|
Hüsnü Arkan-Birsen Tezer.
HOŞ GELDİN. |
08-05-2015, 13:42 | #933 |
|
So
Peter Gabriel / In Your Eyes
Peter Gabriel / Red Rain Peter Gabriel / Sledgehammer Aslında albümün hepsini tavsiye ediyorum. )) |
08-05-2015, 18:46 | #934 |
|
Ben E. King/ Stand By Me
|
03-06-2015, 07:18 | #935 | |||||||||||||||||||||||
|
BEHİYE AKSOY : Bu Komedi Oyun Bitti, BEHİYE AKSOY : Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok... Rahmet, Hürmet ve Sevgi ile... |
03-06-2015, 08:13 | #936 |
|
Hüsnü Arkan&Birsen Tezer- Hoşgeldin
|
09-06-2015, 10:29 | #937 |
|
Kaan Boşnak-Yorgunum Ve Ağrılar
çok bilindik bir isim olmasa da severek dinlediğim bir kişi tavsiye ederim. |
10-07-2015, 20:15 | #938 |
|
Sezen Aksu - olmaz olsun
Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım Kalbimde sevgin oldukça Neye yarar olsa da altın tacım Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana |
09-08-2015, 00:42 | #939 |
|
leonard cohen'den dinliyorsunuz,Who by fire...
and who by fire, who by water, who in the sunshine, who in the night time, who by high ordeal, who by common trial, who in your merry merry month of may, who by very slow decay and who shall i say is calling? and who in her lonely slip, who by barbiturate, who in these realms of love, who by something blunt, and who by avalanche, who by powder, who for his greed, who for his hunger, and who shall i say is calling? and who by brave assent, who by accident, who in solitude, who in this mirror, who by his lady's command, who by his own hand, who in mortal chains, who in power, and who shall i say is calling? |
19-08-2015, 09:25 | #940 |
|
Mırıldanmalar (Ahraz)
|
19-09-2015, 17:49 | #941 |
|
Post Modern Jukebox
Youtube sayfasından izleyip dinleyebilirsiniz. |
05-12-2015, 12:26 | #942 |
|
Fytch - In these shadows
|
07-01-2016, 23:30 | #943 |
|
Tanju Duru - Raylar Boyunca
Mohsen Namjoo - Shekvev , Shirin Shirinam , Khat Bekesh , Vava Leyli Emel Mathlouti - Naci En Palestine , Kelmti horra , Dhalem , Ya Tounes Ya Meskina Cirrus - Nenni,Priere , She kills Darya Dadvar - Navai , Ya Gole Saye Chaman |
07-01-2016, 23:49 | #944 |
|
Eddie Vedder "Long Nights"
|
28-02-2016, 16:38 | #945 |
|
Geçip gitmiş günler gelin
Rakı için sarhoş olun Islıkla bir şeyler çalın Geberiyorum kederden İlerdeki güzel günler Beni görmeyecek onlar Bari selam yollasınlar Geberiyorum kederden Başladığım bugünkü gün Yarıda kalabilirsin Geceye varmadan yahut Çok büyük olabilirsin İlerdeki güzel günler Beni görmeyecek onlar Bari selam yollasınlar Geberiyorum kederden Söz: Nazım Hikmet Ran |
27-03-2016, 00:10 | #946 |
|
Müziğin sesini sonuna kadar açın, çünkü bakın ne çalıyor :
Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart |
29-03-2016, 14:30 | #947 |
|
Kukushka (Battle For Sevastopol film müziği - Polina Gagarina)
|
03-04-2016, 19:44 | #948 |
|
Shania Twain - Ka-Ching
Hırslı bir dünyada yaşıyoruz her kıza ve erkeğe öğretir mümkün olduğunca çok para kazanmayı sonra etrafında dönerek onu aptalca harcamayı Bize bir kredi kartı zıkkımı oluşturduk Tasarrufta bulunmayalım diye para harcıyoruz Dinimiz gider ve hepsini süpürür yani her pazar alışveriş merkezinde alışveriş yapmaktır Hepimiz daha çok istiyoruz önceden sahip olduklarımızdan biraz daha fazla bu yüzden beni en yakın mağazaya götür çaldığını duyabiliyor musun? sana şarkı söyletiyor güzel bişey gibi - ka-ching- biçok pırlanta yüzük mutluluk getirir bir kral gibi yaşayacaksın çok para ve eşyayla Meteliksiz kalıp kredi çektiğinde evine başka bir mortgage aldığında birleştir bunu sağlayabilirsin gidip biraz daha para harcamayı borç para aldığında hepimiz daha çok isteriz önceden sahip olduklarımızdan daha çok bu yüzden beni en yakın mağazaya götür çaldığını duyabiliyor musun? sana şarkı söyletiyor güzel bişey gibi - ka-ching- biçok pırlanta yüzük mutluluk getirir bir kral gibi yaşayacaksın çok para ve eşyayla hadi işletelim cüzdanının daha derininde kazalım oh,yeah,ha hadi, biliyorum sahipsin cüzdanının derinliklerini kazalım oh hepimiz daha çok isteriz önceden sahip olduklarımızdan daha çok bu yüzden beni en yakın mağazaya götür çaldığını duyabiliyor musun? sana şarkı söyletiyor güzel bişey gibi - ka-ching- biçok pırlanta yüzük mutluluk getirir bir kral gibi yaşayacaksın çok para ve eşyayla çaldığını duyabiliyor musun? sana şarkı söyletiyor bir kral gibi yaşayacaksın büssürü para ve eşyayla |
21-04-2016, 23:59 | #949 |
|
Yusuf Gül & Erol Parlak - Gel Gönül Usanma Derdi Beladan
Musa Eroğlu - Dilim Seni Söyler Zerrin Özer & Güler Duman - Açma Zülüflerin Sevcan Orhan & Güler Duman - Şu Yalan Dünyaya Güler Duman & Sümer Ezgü - Bu Bağı Alemi |
03-01-2017, 16:41 | #950 |
|
Adel / Send My Love
|
12-05-2018, 22:23 | #951 |
|
Manuş Baba / Haberin Var Mı? Ahmed Arif’in o muhteşem yalınlığı ve gerçekliği ile..
|
13-05-2018, 07:49 | #952 | |||||||||||||||||||||||
|
Karanfil kokuyor cigaram, Dağlarına bahar gelmiş memleketimin. Haberin var mı ? Taş duvar, demir kapı, kör pencere Yastığım, ranzam, zincirim Uğruna ölümlere gidip geldiğim Zulamdaki mahzun resim. Haberin var mı? Görüşmecim, yeşil soğan göndermiş, Karanfil kokuyor cigaram, Dağlarına bahar gelmiş memleketimin. |
22-05-2018, 17:25 | #953 |
|
Kalben "Doya doya"
|
27-12-2018, 19:54 | #954 |
|
Musa Eroğlu'nun son albümü olan Turnaların Göçü'nde tekrar tekrar denlideğim iki eser var:
Suna'nın Ağıdı ve Ağca Ceren Göç Eylemiş. Büyük usta, bu albüm için 10 yıl çalışmış. |
28-12-2018, 12:10 | #955 |
|
Mutlaka dinleyin... Birbirinizi...
|
19-03-2020, 11:09 | #956 |
|
Mara! - Ey Şahin Bakışlım (Bülbül Avazlım)
Not: Farklı enstrümanlarla desteklenmiş müziğini çok beğendim. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|