04-04-2008, 12:13 | #31 |
|
Sayın tobaccoexper,
Yanılmıyorsam Avuçlarım Kanıyor isimli şarkı İzel'e ait.Aydan da daha sonra güzel bir şekilde yorumladı şarkıyı ama yiğidin hakkını yiğide vermek gerek diye düşünüyorum |
04-04-2008, 12:48 | #32 | |||||||||||||||||||||||
|
sayın tuval2310 ben aydandan dinlemiştim şarkının izel'inde söylediğini bilmiyordum ama söylemeniz güzel oldu ondanda dinlerim .anladığım kadarıyla izel daha mı güzel yorumlamış diyorsunuz? |
04-04-2008, 16:02 | #33 |
|
Hastane önünde incir ağacı
Doktor bulamadı bana ilacı Baştabip geliyor zehirden acı Garip kaldım yüreğime dert oldu Ellerin vatanı bana yurt oldu Mezarımı kazın bayıra düze Yönünü çevirin sıladan yüze Benden selam söylen sevdiğimize Başına karalar bağlasın Gurbet elde kaldım diye ağlasın... |
11-04-2008, 11:25 | #34 |
|
seni yıllarca ellerin üstünde
tuttum da ne oldu unuttun beni sonunda beni amansız beni zamansız ayrılıklara ittin terkedip gittin beni beni amansız beni zamansız yanlızlıklara ittin terkedip gittin beni bilseydim sana böyle davranmazdım yar şaşırdım bunu senden hiç ummazdım yar bilseydim sana böyle katlanmazdım yar şaşırdım bunu senden hiç ummazdım yar sana ne yaptım ne kötülük gördünki benden söyle neden neden yaptın böyle beni amansız beni zamansız ayrılıklara ittin terkedip gittin beni beni amansız beni zamansız yanlızlıklara ittin terkedip gittin beni bilseydim sana böyle davranmazdım yar şaşırdım bunu senden hiç ummazdım yar bilseydim sana böyle katlanmazdım yar şaşırdım bunu senden hiç ummazdım yar aşkın nur yengi |
15-04-2008, 18:29 | #35 |
|
Eric CLAPTON-Tears in Heaven
Eric CLAPTON-Tears in Heaven
İsmimi bilir miydin seni cennette görseydim Aynı olur muydu seni cennette görseydim Güclü olmalı ve devam etmeliyim Cennete uygun olmadığımı biliyorum Elimi tutar mıydın zeni cennette görseydim Ayakta kalmamı sağlar mıydın seni cennette görseydim Gece gündüz bir yol arayacağım Biliyorum cennette kalamayacağım Zaman insanı yakıp çökertebilir Zaman kalbini kırıp yalvartabilir Kapının ardında huzur var eminim Ve biliyorum cennette daha fazla gözyaşı olmayacak |
08-05-2008, 09:19 | #36 |
|
herkes gibisin
gönlümle başbaşa düşündüm demin
artık bir sihirsiz nefes gibisin şimdi bak içimde bomboş kalbimin akisleri sönen bir ses gibisin maziye karışıp sevda yeminim bir anda unuttum seni eminim kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık sende herkes gibisin Şiir:Nazım Hİkmet Söyleyen: Cem Karaca |
08-05-2008, 10:35 | #37 |
|
Umutsuz olduğu bir anda
Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Belki sevmekten hiç usanmam ..........? |
08-05-2008, 10:37 | #38 |
|
Nev - Zor
Biliyorum duymak istediklerin bunlar değildi
Bu yüzden zafer saymıştım zamansız gidişini Öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadındın Oysa ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum Zor! Zor kadere emanet ettim seni Sen benim kördüğümüm, tutamadığım gözyaşım Zor! Zor bir daha , daha da güvenmek Bana düşen kabullenmek, zor da olsa dönüp gitmek Birgün gelir de bir an, çokça zamanlardan sonra Geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın O senin bir anının benim ömrüm olduğunu Ne çok sevildiğini Artık çok geç olduğunu Zor!.... |
08-05-2008, 10:56 | #39 |
|
ya kendini bırak bana yada
beni bana bırakta yaşayayım nasıl bir ayrılık bir daha gelme gelmede alışayım ben senin yanlız kalışlarında tek adresin olamam ye benim ol herşeyinle yada unut herşeyimle yıllardır denedık olmadı suc bıraz sende bırazda bende ama uzatmayalım artık bırdaha gelme... sönmüyor ateşimiz ama alev alevde aynmıyor ayrılık zor ama beraberkende olmuyor yazılmışşa bir kez ilahi kalemle kaderimiz hiç bir kaderi silip baştan yazmıyor (güven baran=sönmüyor ateşimiz) eminimki dinleyen herkes hayatında yasadıgı bır anısı gozunun onune gelcek şahsen benım öyle |
09-05-2008, 13:36 | #40 |
|
Bitmez dediğim her şeyin bittiği gibi
Gitmez dediğim herkesin gittiği gibi Sen vefasız rüzgarlar gibi çekip gitme yanımdan Sen yalancı yağmurlar gibi süzülme yanaklarımdan Sen gittin gideli gözlerim uzaklara dalıyor Alıp başını çekip gitmeni aklım almıyor Yine o dar , o karanlık , o soğuk sokaklar beni bekliyor Senin çıktığın kapıdan yalnızlık giriyor.. Yalnızlık benim eski sevgilim Yalnızlık benim en vefalı yarim Ben onu kimler için terk ettim , o beni bırakmıyor!!! Burak Aydos |
11-05-2008, 00:28 | #41 | |||||||||||||||||||||||
|
eski bir sevgiliye söylenecek en ağır sözdür bence. Şarkı muhteşemdir. lakin "ahisleri sönen ses" olmaz tabi gönlümle baş başa düşündüm demin; artık bir sihirsiz nefes gibisin. şimdi tâ içinde bomboş kalbimin akisleri sönen bir ses gibisin. mâziye karışıp sevda yeminim, bir anda unuttum seni, eminim kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık sen de herkes gibisin gözlerim gözünde aşkı seçmiyor onlardan kalbime sevda geçmiyor ben yordum ruhumu biraz da sen yor çünkü bence şimdi herkes gibisin yolunu beklerken daha dün gece kaçıyorum bugün senden gizlice kalbime baktım da işte iyice anladım ki sen de herkes gibisin büsbütün unuttum seni eminim maziye karıştı şimdi yeminim kalbimde senin için yok bile kinim bence sen de şimdi herkes gibisin |
16-05-2008, 21:15 | #42 |
|
uyan
Uyan sonsuz rüyalardan uyan Çok geç artık çok geç Dayan ruhum bu acıya dayan Çaresizim çok geç... Bir günüm daha geçer mi Sensiz darmadağınım, yapayalnızım Sığındığım limandı bu aşk Ne olur kalbine bir bak Ahh ben oradayım Beklemekle diner mi sızı Sessizliğimin yokluğu acı Günbegün kanarken aşk acısı Savurur yıkar geçer zamanı Uyan sonsuz rüyalardan uyan Çok geç artık çok geç Dayan ruhum bu acıya dayan Çaresizim çok geç... |
17-05-2008, 23:44 | #43 |
|
saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin?
istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendime tarifsiz. ayrılmamız çok gereksiz, şimdi uzaktan sebepsiz. biri bana gelsin, o da sensin, beni kırmış olsan da.. ikimiz de aşık, bir tek farkla; benimki senden biraz fazla. FERHAT GÖÇER son günlerde defalarca kez dinliyorum..melodisi inanılmaz acıtıyor.. |
27-05-2008, 09:21 | #44 |
|
Kalınca sebepsiz bir başıma
hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip bir bir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar herbir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sen de benim hatalarımdan birsin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen güzel duyguların katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayatı sözüm ona pembe rengini tabiki sezen aksu |
29-05-2008, 11:33 | #45 |
|
Parçalandım
Ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım |
04-06-2008, 14:14 | #46 |
|
Yıllar mı hızlandı yoksa?
Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... Vakit geçmek bilmezdi oysa Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım kadar battım... Meğer herkes tanışıyormuş birgün Mutlaka gerçeğin ta kendisiyle İnsan buna da alışıyormuş İnsan dayanıyormuş bütün gücüyle Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddedersen Gururdan mı nedendir artık Sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına dünyanın batağına Batacağım kadar battım Ferhat Göçer - Takvim |
05-06-2008, 08:37 | #47 |
|
pinhani- beni al
bugünün yarın olsa
ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşanılanları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında beni al kucağına elini belime sar beni al hadi inan üşürüm sabaha kadar beni al kucağına elini belime sar beni al hadi inan ölürüm beni al biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim beni al kucağına elini belime sar beni al hadi inan üşürüm sabaha kadar beni al kucağına elini belime sar beni al hadi inan ölürüm beni al |
20-06-2008, 13:10 | #48 |
|
elini son defa yanağıma koy
istemiyorsan giderim serin bir sonbahar akşamında söz ismini unutur silerim tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri bir defa daha yazsa bebeğim eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti uğruna döktüğüm gözyaşları için yağmurdan özür dilerim kuruttuğum kızıl gülleri alıp senin için senden geçerim tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri bir defa daha yazsa bebeğim eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Leman Sam |
21-06-2008, 16:21 | #49 |
|
izel ==>galibi sen
Yorulma bir faydası yok artık
Aynı ben değilim inanmam Sonunda kahreden o gerçeği Bana sen mi yaşattın inanmam Bu son senin suçun Yansın için Daha fazla üzme git Hadi git Belki inanırdım Aşkı hiç bilmesem Bu aşk değil savaştı sanki Galibi sen sebebi de sen |
21-06-2008, 21:37 | #50 |
|
Kız Çocuğu
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım, büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce, gözlerim yandı kavruldu. Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok. Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı, teyze, amca, bir imza ver. Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. Her dinleyişimde göşyaşlarımı tutamadığım şarkı... --------------------------------- SENİ DÜŞÜNMEK Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum. Nazım Hikmet RAN |
29-06-2008, 16:14 | #51 |
|
Il Divo&Celine Dion ==> I Believe in you
Lonely
The path you have chosen A restless road No turning back One day you Will find your light again Don't you know Don't let go Be strong Follow you heart Let you love lead through the darkness Back to a place you once knew I believe, I believe, I believe In you Follow your dreams Be yourself, an angel of kindness There's nothing that you can not do I believe, I believe, I believe In you. Tout seul Tu t'en iras tout seul Coeur ouvert A L'univers Poursuis ta quete Sans regarder derriere N'attends pas Que le jour Se leve Suis ton etoile Va jusqu'ou ton reve t'emporte Un jour tu le toucheras Si tu crois si tu crois si tu crois En toi Suis la lumiere N'eteins pas la flamme que tu portes Au fonds de toi souviens-toi Que je crois que je crois que je crois Que je crois En toi Someday I'll find you Someday you'll find me too And when I hold you close I'll know that is true Follow your heart Let you love lead through the darkness Back to a place you once knew I believe, I believe, I believe in you Follow your dreams Be yourself, an angel of kindness There's nothing that you can not do I believe, I believe, I believe In you. |
29-06-2008, 16:15 | #52 |
|
Mariah Carey-My All
I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight If it’s wrong to love you Then my heart just won’t let me right Cause I’ve drowned in you And I won’t pull through Without you by my side I’d give my all to have Just one more night with you I’d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can’t go on Living in the memory of our song I’d give my all for your love tonight Baby can you feel me Imagining I’m looking in your eyes I can see you clearly Vividly emblazoned in my mind And yet you’re so far Like a distant star I’m wishing on tonight I’d give my all to have Just one more night with you I’d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can’t go on Living in the memory of our song I’d give my all for your love tonight I’d give my all to have Just one more night with you I’d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can’t go on Living in the memory of our song I’d give my all for your love tonight Give my all for your love Tonight |
03-07-2008, 12:44 | #53 |
|
Adsız Özlem...
Gerçekler nerde, hüzünler çoğalmış.. Aşk için kurduğum düşlerin yerini, Kocaman yanılgılar almış. Geriye dönemem, ölümden beterdir yenilgiler. Gözyaşlarım birer birer, uykularımda toplanmış. Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? Tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim? Sevgiler nerde, gerçekler yalanmış. Aşk için kurduğum düşlerin yerini, Kocaman yanılgılar almış. Günleri geçiremem, kalbimden düşer sevişmeler. Gidişlerim birer birer, özleminde çoğalır. Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? Tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim? MURAT YILMAZYILDIRIM - ECEM MİNAR |
03-07-2008, 13:28 | #54 |
|
Bu şarkı kaç kişinin hafızasında bilmem ama bana en kıymetlimi hatırlatan en iyi sözler.....
'Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim İstanbul'da(her neresi ise) sular akmıyor Mutlu musun oralarda? bilinmez güzelim Bana buralarda kimse bakmıyor Uçaklar rötar yapmış Trafik sıkışık Çöpler yine birikti arka bahçeye Yağmurun elleri, gitarın telleri yok Sen de yoksun yanımda Özlemişim çoooookkk.' |
13-07-2008, 23:17 | #55 |
|
kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
emre aydın |
14-07-2008, 13:02 | #56 |
|
Imagine
John Lennon Imagine there’s no heaven’ Cennetin olmadığını hayal et It’s easy if you try’ Eğer denersen bu kolay No hell below us’ Altımızda cehennem yok Above us only sky’ Üstümüzdeyse sadece gökyüzü var Imagine all the people Hayal et bütün insanların living for today... bugün için yaşadığını... Imagine there’s no countries’ Hiç ülke olmadığını hayal et It isnt hard to do’ Bunu yapmak zor değil Nothing to kill or die for’ Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok No religion too’ Ve din de yok Imagine all the people Hayal et bütün insanların living life in peace... hayatı barış içinde yaşadığını Imagine no possesions’ Mülkiyetin olmadığını hayal et I wonder if you can’ Yapabilir misin merak ediyorum No need for greed or hunger’ Hırsa ve açgözlülüğe gerek yok A brotherhood of man’ İnsanların kardeşliği Imagine all the people Hayal et bütün insanların Sharing all the world... Tüm dünyayı paylaştığını You may say Im a dreamer’ Benim bir hayalci olduğumu söyleyebilirsin but Im not the only one’ ama tek ben değilim I hope some day you’ll join us’ Umarım bir gün sen de bize katılırsın And the world will live as one Ve dünya yekvücut olarak yaşar etkileyici... |
25-07-2008, 09:20 | #57 |
|
biliyorsun bir zamanlar....
Biliyorsun bir zamanlar
seni ne çok seviyordum kederinle üzülüyor sevincinle gülüyordum Göz göze gelmek istemem yüzünü görmek istemem seninle gülmek istemem ellerle aldattın beni beraberce gezdiğimiz o yerleden kaçıyorum kederlerden uzaklaştım şimdi neşe saçıyorum Göz göze gelmek istemem yüzünü görmek istemem seninle gülmek istemem ellerle aldattın beni... söyleyen-yeşim salkım |
27-07-2008, 00:38 | #58 |
|
Ve ben artık seninle yapamıyorum,birtanem
Elimde değil,istesemde,istesemde,yapamıyorum Ve seni aramak gelmiyor içimden Eskisi gibi değil Seninle ben,seninile ben ne yazık olamıyorum İnanamıyorum bu hale nasıl düştük bilemiyorum Sende mi,bende mi,herneyse Her kimdeyse, Neyse bilemiyorum Ve sana dokunmak gelmiyor içimden Aşk sözlerin batıyor Sarılsanda,yalvarsanda, Seni duyamıyorum Yeter artık ben seni sevemiyorum,birtanem Bırak beni,anlasan,anlasana, Seni istemiyorum Olur olmaz nedenler,her yerde izlenmeler Böyle şeylerden yoruldum Ne yazık ki,ne yazık ki birtanem,boğuluyorum leman sam&vedat sakman |
15-08-2008, 20:45 | #59 |
|
Aşk
Sigaramın ucunda dumandan külden senden yani ateşten ibaret Çekiyorum içime işliyorum yüreğime Seni sevgini Her çekişte iç çekişlerimde ortak oluyor bana Sevdan bir sigara kadar yakın Sigaramın dumanı kadar uzak bana Külüyüm sevdanın Ateşinle yanarken dumanınla kayboluyorum Bitmeden sigaram bir yenisini sarıyorum sararan parmak uçlarımda Tıpkı tıpkı sararttığın yüreğime sevdanı sararcasına Defalarca bıkmadan Sen gitmek için çabalarken ben defalarca sarıyorum sevdanı yüreğime Aşkım sevdan bir sigara kadar yakın dumanı kadar uzak bana Ateşinle yanarken küllerim bile sızlıyor külüyüm sevdanın Ayağının altında eziyorsun her defasında Aşk sigaramın ucunda dumandan külden senden yani ateşten ibaret Yakıyorsun her defasında... Aşk herkesi kırar biraz Eksilmesin acısı şükret Varsın ağlasın dalda kiraz Herkes kendine sürgün biraz Çocuk gülüşün dünden bir yara Aşk bize sıla Günler gelir ve büyürüz elbet Aşk bize gurbet Ayışığı dalgakıran Yarada tuz aşktan kalan Ayışığı tende bıçak Giden sürgün kalan kaçak Aşk bize sıla Aşk bize gurbet Kapansın yarası şu gecenin Ayrılıklar örtsün üstümü Kimim kimsemdi ah gözlerin Gidecek yeri yok kimsenin Erdal GÜNEY -- DALGAKIRAN |
23-08-2008, 22:17 | #60 |
|
sezen aksu-gidiyorum
Zaman sadece birazcık zaman
Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları yakarım hep bu korkudan |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|