12-09-2008, 12:03 | #361 | |||||||||||||||||||||||
|
Durumun vehametinden dolayı iş bu mesaj müzekkere yerine geçmekte olup 7 (yedi) gün içerisinde adres bildirmeniz gerekmektedir. Aksi durumda bu forumun bize verdiği yetkiyi kullanarak (rica edip, aman abi deyip, ağlayıp, gerekirse ben de içeceğim tehdidine başvurup) gereken yapılacaktır. Hatta şimdi başlamasam bile 30 yaşıma 5 ay kaldığı için yaş avantajımı kullanarak doğum günümde yeniden başlayacağımı bildiririm. Yazdıklarınız aleyhinizde kesinlikle kullanılıp ifşa edileceksiniz. Siz seviyor olabilirsiniz, hatta kaçırmayı da göze alabiliyor da olabilirsiniz. Hayati tehdit altında olduğunuzu bildirmekle görevliyiz. Direnmeniz halinde kararı ve hesapları size bırakarak , karşınızda zafer edasıyla güleceğimizi beyan ederiz. Siz ve bu suça ait azmettirdiklerinizde cezai indirimden faydalanamayacak,önceki siciliniz kesinlikle gözönünde tutulacaktır.Tanık dinletme hakkınız yoktur. Kendisini yoketmeye planladığınız mektup incelemeye alınarak bu ihtar çekilmiştir.İfşa edilmesi an meselesidir. Hemen sözünüzü tutmanız gerekmediğini bildirir, gerekli her türlü taksit imkanı yapılacağını tarafınıza bildiririz. Bu mesajın bizi korkuttuğu gerçeği ile birlikte bu durum yasal faizi ile hesaplanarak tarafınızdan cebr-i icra yoluyla tahsil edilecektir. Burdan bile bize; -Siz kimsiniz ? dediğinizi duyar gibiyim.Açıklıyorum efendim Ben Nur Deniz tarafınıza acilen adres bildirmeniz hususunu tekrar hatırlatırım. Daha dövdüğüm terlikler kendine gelemedi.En azından bu durumu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.. Saygılarımla.. |
12-09-2008, 12:16 | #362 |
|
Saim Bey'e güvenmemenizi tavsiye eder.Eğer bu konuda bir girişimde bulunacaksanız en azından sessiz sedasız yapmanızı bekleriz.
Yoksa... Yoksa emeğinize canı gönülden üzülürüz. |
12-09-2008, 14:23 | #363 |
|
Sn.ERDOĞAN'ın tütüne yeniden başlaması bir hak elbette. Kimse bir şey diyemez. Kime ne?
... Lâkin, beni yalancı çıkardığı için (kime ne değil yani) bir-iki kelâm edeceğim. Bunca güzellikten sonra yazık ettin be üstât. Kendinize, sizinle yola çıkanlara, yeni niyetlenenlere. 1-2, 5 gün değil ki, epey de sabretmiştiniz. Umarım dönüş yolunda yalnız kalır da yeniden yola koyulursunuz. Yola devam edenlerle aranızı fazla açmayın derim. Selam ve saygılarımla. |
12-09-2008, 14:30 | #364 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Suat bırakmadı ama bırakmayacak demek değil. Ancak sen tekrar sigaraya başlarsan, benim bırakma umudum azalır.
Saim Abi fedakar bir insandır. Sigara içmemesine rağmen, sana zarar vermemek adına, benden aldığı sigarayı kendi içer. |
12-09-2008, 14:39 | #365 |
|
Sayın Erdoğan, bence bugün içmedi
Dün de içmemişti zaten Üç gün önce eski bir dostu ziyaret etti ama eski yakınlığı bulamadı İnşallah hiç de bulamazsınız bir daha Gel gitler olabilir, gerçekten bırakabildim mi, neyim ve nerelerdeyim denilebilir Pes etmeyin Muzaffer Bey, pes etmeyin...Hele ki hiç boş vermeyin Saygılarımla. |
13-09-2008, 00:50 | #366 |
|
Muzaffer Bey, sigara bırakmanın bir süreç olduğunu biliyorsunuz... Sigarayı bırakmayı başarmadan önce ben de bırakmayı denemiş hatta altı ay kadar içmemeyi başarmıştım...
Sonra bir sigaradan bir şey olmaz mantığı ile yakıp arkasının gelmesine neden olmuştum... Ama ikinciye bırakma çabasına girdiğimde ilk bırakma denemem bana ışık tutmuş, bırakmanın ne kadar büyük bir emek olduğunu anlamıştım... Şimdi önüme uzatılan sigaraya hayır dememin iki nedeni var. Birincisi ben artık sigara içmiyorum ikincisi 4.5 senedir sigarayı bırakma emeğime saygısızlık etmek istemiyorum... Eminim tekrar bu kararlılıkla sigaradan kopmaya karar verdiğinizde ki bunun yakın bir zaman olmasını ümit ediyorum, daha başarılı olacak, sigara bağımlılığından kurtulmuş biri olarak aramızda yer alacaksınız... |
14-09-2008, 01:08 | #367 |
|
Sigarayı bırakan dostlardan ses çıkmadığında, meraklanıp kaygılanıyorum...
|
14-09-2008, 01:17 | #368 | |||||||||||||||||||||||
|
Sigarayı bıraktım, içmiyorum.En çok zorlandığım zamanlar ise mükellef sofra sonrası türk kahvesi içtiğim zamanlarmış. Kahveyi de bırakacağım o olacak yani. |
14-09-2008, 01:24 | #369 | |||||||||||||||||||||||
|
Aslında ben de. |
14-09-2008, 10:22 | #370 |
|
Sayın Erdoğan bu çabanın itici gücüydü. Mola vermesine üzüldüm.
|
14-09-2008, 12:05 | #371 |
|
Adana'nın cehenneme hazırlık antremanı yaptırdığı günlerden biriydi dün.Önce ki gece ve dün gündüz zorunlu sebeplerden dolayı uyanık kalan ben sonunda ilk golümü yedim.
Günlerdir sigaraya bağlı olduğunu düşündüğüm uyku bozukluklarım, halsizliklerim ve stres golü yeme sebeplerimdir. Ama bıraktım, kullanmıyorum, kullanmayacağım. Dün için üzgünüm ve size olan sorumluluğumu ( ki tamamen kendi tercihimdir ) ihmal ettiğim için özür dilerim. |
14-09-2008, 14:08 | #372 |
|
Gerçekten çok üzgünüm, sadece yalnız kalmak istemiyorum.
Kutlayacak dostlarımın da olmasını isterim. Ama halen iyi giden birileri olduğunu da inanmak istiyorum. |
14-09-2008, 14:19 | #373 |
|
Muzaffer Bey'in sigaraya başladığına inanmıyorum.
Sigarayı bırakabildiğini görüp, tekrar başlamış olamaz... |
14-09-2008, 16:07 | #374 |
|
Sigarayı Bırakıyoruz!
Gene içmiyorum
İçtiğim gün veya 30. günde haber vereceğim Saygılar |
14-09-2008, 22:20 | #375 |
|
30 günü doldurdum..
|
15-09-2008, 00:42 | #376 | |||||||||||||||||||||||
|
Tebrik ederiz... 30. günün hediyesi neydi ? |
15-09-2008, 02:00 | #377 |
|
Sigarayı Bırakıyoruz
Kutluyorum.
1 yılı bekliyorum. Saygılar. |
15-09-2008, 02:10 | #378 |
|
Sigarayı Bırakıyoruz!
Ben 30. günde haber vermekten vargeçtim.
Artık 6 ay. Ama içtiğimde haber vereceğimden emin olabilirsiniz. (Gerçi Nur beni 6 ayda da üter de o zaman da bir yıla taşırım.) Saygılar. |
15-09-2008, 02:23 | #379 | |||||||||||||||||||||||
|
Nazar değecek vallahi, nargile ile tütsülesem mi acaba? |
15-09-2008, 02:26 | #380 | |||||||||||||||||||||||
|
Ne kaldı ki kutlama için(sadece 11 ay) Muzaffer Bey, hesapların sizden olduğunu unutmadım . |
15-09-2008, 02:50 | #381 |
|
Sigarayı Bırakıyoruz!
Sevgili av-ufuk;
Bu farklı bir şeydir. Yaklaşık 40 yıldır içiyorum. Daha önce 6 ay bırakmıştım. Siz kafanızda bitirmediyseniz kendiniz için herhangi bir gerekçe bulursunuz. Bazı insanlar "kahvesiz olamz" der. Bazıları da başka şeyler. Sorun alışkanlık. Bazı insanlar evliliğin de bir alışkanlık olduğunu savunur. Gene Saim aklıma geldi; bakıyorum eşinizle sigara arasındaki tercihiniz 10-15 dk sürmüş gibi bir ifade idi. İkisi de alışkanlıksa evet. Ben hiç böyle tartışmadım. Eşim tartıştı. Ya o ya ben dedi. Ne yapayım ben de 25 yılı aşkın, (7 yıl da nişanlılığım var) evlilikten sonra kıyamadım. (Bu arada o bana 15 yıldır ya o ya ben diyor) Mecburen gediklide karar kıldım. 40 yıllık alışkanlığımda. Hatunu babasının evine göndermiştim, siz de burnumdan getirdiniz. şimdi dönüyor. Mecburen böyle bir ilişkide düşünme süresi bu kadar sürer. Yoksa 1 dk. da biterdi, Şaka bir yana karımı çok seviyorum. O benim sultanım. Sigarayı da çok seviyorum. Can dostum. Emir demiri kesermiş. Sultan'ın karşısında sigara dostluğunun lafı mı olur.(dostlarına ihanet eden adam) sAYGILAR |
15-09-2008, 03:31 | #382 |
|
Sigarayı Bırakıyoruz
Sevgili Nur;
Ben hala heceleyerek yazıp okuyorun. Aradaki mesajlara ulaşma şansım olmadı. Hesap konusuna yaniden bakayım |
15-09-2008, 05:35 | #383 |
|
Sigarayı Bırakıyoruz!
Nargile ne laf?
Tüm dostlarıma, tercih ederlerse, bahçemde güllerin arasında ikramda bulunurum. Güller benim keyfimdir. Sizi çizebilir. Ne yapayım? Dikensiz gül yok. Hepinizi seviyorum. |
15-09-2008, 09:06 | #384 | |||||||||||||||||||||||
|
Bir bakın bakalım, yanlış mı anlamışım yoksa,yoksa boşuna mı bıraktım sigarayı.. |
15-09-2008, 10:04 | #385 | |||||||||||||||||||||||
|
Ben şahidim. Sonra da kefil olmuştum. Asıl borçlu ödemek istemediğine göre, hesaplar benden olacak. |
15-09-2008, 17:13 | #386 |
|
Nur Deniz30 günü doldurdum..
|
15-09-2008, 17:55 | #387 | |||||||||||||||||||||||
|
Zevkle.. Bir söz var. Ölüye rahmet gelsin de nerden gelirse gelsin diye.. Ben bir yılımı doldurayım da, bizzat Suat Bey'in de , Muzaffer Bey'in de sözlerini tutmalarını bizzat isteyeceğim. |
15-09-2008, 20:39 | #388 |
|
Ben de bırakacağım ama kim, ne zaman, ne ısmarlayacak?
Biraz motive edilmem gerek anlayacağınız. |
15-09-2008, 20:42 | #389 | |||||||||||||||||||||||
|
Siz ne isterdiniz ? |
15-09-2008, 20:42 | #390 | |||||||||||||||||||||||
|
benden size kocaaaaamaaaaaaannnnn bir çokonat nasıl bu oldu mu Sayın Aladağ |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 11 (0 Site Üyesi ve 11 konuk) | |
|