![]() |
|
![]() |
|
Meslektaşların Soruları Hukukçu meslektaşların hukuki nitelikte sorularını birbirlerine yöneltecekleri mesleki yardımlaşma forumu. SADECE hukuk fakültesi mezunları ile hukuk profesyonellerinin (bilirkişi, icra müdürü vb.) yazışmasına açıktır. [Yeni Soru Sorun] |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba meslektaşlarım. İki kişi miras sebebiyle bir dükkanın maliki oluyor ve birlikte bu dükkanı kiraya veriyorlar. Ancak kiracı bir süredir kirayı ödemiyor. İki kiraya verenin de kendi vekili mevcut, birinin vekili de benim. Ben Örnek No 13 ile icra takibi başlatmak istiyorum fakat elbirliği mülkiyet olduğu için diğer ortakla birlikte hareket etmemiz mi gerekecek? Aynı şekilde mesela bir tahliye taahhütnamesi söz konusu olsaydı nasıl hareket etmek gerekecekti? veyahut tahliye davası açmak istesek nasıl açmamız gerekecek? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Kira borcunun ödenmemesi sebebiyle tahliye. Lakin İmza itirazı var? | Av.Yalçın Berk AKGÜNEŞ | Meslektaşların Soruları | 6 | 05-02-2025 08:15 |
Kira Bedelinin Ödenmemesi Sebebiyle İlamsız İcra Takibi | pati | Meslektaşların Soruları | 0 | 20-11-2024 18:32 |
Ihtiyaç Sebebiyle Tahliye Davasi Açilmişken Kira Tespiti Davasi Acilip Kira Bedeli Arttiralabilinirmi? | avukat0512 | Meslektaşların Soruları | 1 | 01-03-2022 08:05 |
Kira bedelinin ödenmemesi sebebiyle ilamsız tahliye | Av.Lejyoner69 | Meslektaşların Soruları | 2 | 03-05-2020 17:06 |
Kira bedelinin ödenmemesi sebebiyle ilamsız tahliye | Av.Lejyoner69 | Meslektaşların Soruları | 4 | 22-02-2020 18:40 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |