21-11-2006, 22:32 | #1 |
|
602.255 Adet Yargitay Karari
Yaklaşık 1,5 yıldır çalışmaları devam eden " HOKUS POKUS " Yargıtay kararı programı satışa sunulmuştur.
Türkiyede bir ilk olan " HOKUS POKUS " 1999 yılından 2006 yılının 4. ayına kadar olmak üzre toplam 602.255 adet yargıtay kararını içerisinde barındırmaktadır. Ayrıca aynı anda HOKUS POKUS + CORPUS olmak üzre siz kullanıcılarımıza yönelik ekonomik fayda sağlayabilmek amacı ile bir kampanyamızda başlatılmıştır. Saygılarımla |
20-04-2007, 14:06 | #2 |
|
Size nasil ulasacagiz??????
|
20-04-2007, 17:17 | #3 | |||||||||||||||||||||||
|
Bilgilendirme
Cd Medya İstanbul 212 291 52 68 pbx |
20-04-2007, 21:51 | #4 |
|
ürünün fiyatı nedir?ürün fiyatının gizli tutulması konusundaki tutumu anlayamıyorum!
|
20-04-2007, 23:09 | #5 | |||||||||||||||||||||||
|
Corpus Mevzuat Programı : 690.-Ytl Hokuspokus Karar programı : 996.-Ytl Corpus + Hokuspokus Beraber Kampanyası:1.100.-Ytl Fiyatlarımıza 1 yıllık Hizmet dahildir. Saygılarımla Bilgilerinize, |
25-04-2007, 05:57 | #6 |
|
Neden Bu kadar pahalı ?
|
25-04-2007, 07:48 | #7 | |||||||||||||||||||||||
|
Neyin, neye göre pahalı olduğunu açıklayabilirseniz bende size cevap olarak açıklama yazmaya çalışayım. Saygılarımla |
28-04-2007, 10:29 | #8 | |||||||||||||||||||
|
Bizden karşılaştırma yapmamızı mı bekliyorsunuz, anlayamadım. Yani öğrenmek istenen şey ürünün özellikleri, artıları nelerdir ki değeri bu kadar fazla Bilmem anlatabildim mi Saygılar... |
30-04-2007, 09:59 | #9 | |||||||||||||||||||||||
|
pahalılık
Yazdığınız cümleden ürünler hakkında bilginiz olmadığını anladım bizim programlarımızı vereceğim linkten inceleyebilirsiniz. İncelemenizi yaptıktan sonra fikirleriniz oluşacaktır tahmin ediyorum. Saygılarımla http://www.cdmy.com.tr/ |
14-11-2007, 22:04 | #10 |
|
Neden sitenizde bir demosu yok.
|
15-11-2007, 11:29 | #11 |
|
demo
Programlarımızın demoları yoktur hepsi full olarak yüklenir ve gösterilir.
Görmek istediğiniz taktirde irtibat bilgilerinizi bana ulaştırırsanız bölgenize bakan arkadaşların sizinle temas kurmalarını sağlarım. Saygılarımla |
17-11-2007, 10:27 | #12 |
|
Demosu bile olmayan bir program hakkında olumlu düşünmem mümkün değil. Sinerji yazılımından demo isteğinde bulundum aynı gün kargo ile gönderdiler. Kargo ücretini bile kendileri ödemişler ki, bu bende olumlu bir etki yarattı. Ancak program sadece mevzuat, içtihat ve dilekçe örnekleri gibi kısımları kapsıyor. Dava ve icra takiplerinin de yapılabildiği komplike bir yazılım olsaydı daha iyi olurdu.
|
19-11-2007, 10:47 | #13 | |||||||||||||||||||||||
|
Açıklama
Tahmin ediyorum ki sorduğunuz soru olan " sitenizde neden bir demosu yok " sorusuna verdiğim açıklama ile olayı tam olarak izah edemedim, biz kısıtlı bir programı sizlere demo olarak vermek yerine programı tam sürüm olarak istediğiniz gibi hertarafını inceleyin diye açarız, açıklamamdada belirtiğim üzre talepte bulunduğunuz taktirde seve seve sizinle irtibata geçerek programı kurarız, ve mutlakaki kendiniz karıştırarak programın kullanımını anlayabileceğiniz gibi sizlere zaman kazandırmak adına kullanımı ile ilgili bilgileride aktarırız bundan sonraki zaman içerisinde programı alıp almamak mutlaka ki sizin tasarufunuza kalmış bir olaydır, kaldı ki bizlere telefon ederek talep etmeniz durumunda bizlerde tarafınızın talebi doğrultusunda istediğinizi karşılamaya çalışırız, ( eğer kimsenin yanınıza gelmesini istemiyor ve sadece programı göreyim diyorsanız) Bütün bu açıklamam neticesinde son cümlenizde belirttiğiniz kısmı " demosu bile olmayan bir program hakkında olumlu düşünmem mümkün değil" itiraf etmeliyim ki beni baya şaşırttı, şimdiye kadar karşılaştığım durumların hepsinde kısıtlı programlar ile ilgili şikayetler yaşamıştım. Sizinde fikrinize saygı duymakla beraber,yazdığınızın firmaların olumluluğu veya olumsuzluğunun belirlenmesinde bir ölçü olması beni şaşırttı. Umarım yazdıklarım bazı şeyleri açıklığa kavuşturmuştur. Saygılarımla |
19-11-2007, 11:27 | #14 | |||||||||||||||||||||||
|
Merhaba
Ben bir şirket avukatıyım ve şirketimizde kullanılacak programı seçmeye çalışıyormu. Bu amaç ile de internetten indirdiğim programları evdeki kişisel bilgisiyarımda deneyerek en iyiye ulaşmaya çalışıyorum. Özellikle hukuk programı üreten şirketlerin programlarını internetten yayınlamak konusunda neden bu kadar çekingen davrandıklarını anlayabilmiş değilim. Yani kısaca şikayetim demo yada full kullanım ile ilgili değil, ulaşmak konusunda görtereceğimiz çaba ile ilgili. Saygılarımla. |
22-11-2007, 00:47 | #15 |
|
Hukuku İlk önce TÜRK YARGISInın hizmetine değilde ticari amaçları gaye edinerek hizmeti en son plana atan zihniyetten ricam şudur:
1-üniversitelerle işbirliği yaparak, kıt kanaat- "baba parasıyla"- gecinen ve fotokopi hukukcusu olmaya terk edilmiş öğrencilere bu kaynaklardan etkin biçimde yararlanmasına yardımcı olması. 2-barolarla işbirliği yaparak ,avukatlığın uygulamada "zengin mesleği" olduğu kanısını stajyer avukatların zihninden silmesi için bu kaynakları en etkin biçimde kullandırması. sayın Corpus yöneticileri programınız çok takdire şayan bir ürün olup TÜRK YARGISININ GELİŞİMİ İÇİN BAŞ UCU ESERİ NİTELİĞİNDEDİR.TEŞEKKÜR EDİYORUM... |
21-12-2007, 19:20 | #16 | |||||||||||||||||||
|
sonuna kadar katılıyorum |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|