23-06-2010, 10:28 | #1 |
|
ankara barosu mu bankacılık enstitüsü mü???
arkadaşlar aranızda ankara'da hukuk ingilizcesi eğitimi programına katılan oldu mu? ankara barosu veya bankacılık enstitüsü'nden başka kurum var mı?
|
07-07-2010, 12:17 | #2 |
|
2004'lü yıllarda ve sonraki bir kaç yıl boyunca, Ankara Üniversite'sinin mesleki İngilizce programları oluyordu. Bankacılık Enstitüsü dediğiniz Ankara Üniversitesi'nde verilen program mı oluyor? Eğer o ise giden arkadaşlarım memnun kalmışlardı. Ancak şu da bir gerçek ki mesleki İngilizce'nin bu şekilde yeterli derecede öğrenilebilmesi mümkün değil. Bu konuda yurt dışı programlarına katılmanız ve hatta uluslararası düzeyde çalışan bürolarda bulunmanız daha faydalı olabilir.
|
06-04-2011, 20:08 | #3 | |||||||||||||||||||||||
|
İşin kötü yanı, bildiğim kadarıyla kurs yalnızca eylül ekim gibi alım yapıyor. Bana da beklemekten başka seçim kalmadı. |
07-05-2011, 11:16 | #4 |
|
Öyleymiş malesef bekleyeceğiz.
|
17-05-2011, 16:10 | #5 |
|
Ben Ankara Barosu' nun kursuna gitmiştim. Yaklaşık 3 aylık bir program. Ancak benim gitme amacım, mezun olduğum okulda zaten mesleki İngilizce eğitimi almış olmam nedeni ile bilgilerimi tazelemek ve elimde bir sertifikanın bulunması idi. Eğer değişmediyse iki kursa gelen hocalar aynı; ancak baronun kursu bir nevi sıkıştırılmış program niteliğinde. İngilizce konusunda yeterliliğinize güveniyorsanız boşuna enstitünün programına onca para dökmenin anlamı yok derim; fakat yok ben ciddi olarak öğrenmek istiyorum derseniz o zaman enstitüye gidin derim. Çünkü hem daha uzun bir program hem de daha sıkı bir eğitimden geçiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla sınavda başarılı olduğunuz takdirde sertifikaya hak kazanıyorsunuz; ama emin değilim bu hususta. Ayrıca İngilizce açısından eksik olduğunuzu düşünüyorsanız öncelikle İngilizcenizi iyi bir seviyeye getirip daha sonra belirtilen programa katılın derim; aksi takdirde paranıza yazık olur.
|
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|