27-02-2002, 16:06 | #1 |
|
Araç Satışı
otomobilimi senet karşılğı birisine sattım karşılığında senet aldım.Ama sonradan öğrendimki adam kendi isimi yerine başkasının ismini yazmış kendi imzasını atmış.Adamın şu anda nerede olduğunu bilmiyorum.arabanın devrini henüz vermedim.ne yapabilirim
|
27-02-2002, 16:06 | #2 |
|
merhaba,
noterde yapılmayan araç satışları geçersizdir. geçersiz sözleşme uyarınca herkes aldığını iade edecektir. yani arabayı verdiğiniz şahıs arabayı, siz de senedi... elinizi çabuk tutup arabayı başkaca birilerine devretmeden geri alın... bu arada eğer sizi dolandırdığı kanaatinde iseniz adli mercilere bu şahsı şikayet ediniz... |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Noterden devri olmaksızın yapılan araç satışı | Kadir COŞKUN | Meslektaşların Soruları | 39 | 02-07-2012 10:25 |
Harici Araç Satışı Hakkında | Almıla | Meslektaşların Soruları | 39 | 03-06-2009 18:34 |
İcrada Araç Satışı | Av. Ahmet GÜÇ | Meslektaşların Soruları | 1 | 30-06-2007 09:31 |
Süresiz Vekaletname İle Araç Satışı | yuysal | Hukuk Soruları Arşivi | 3 | 22-09-2004 10:07 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |