![]() |
|
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Sayın THS üyeleri bildiğiniz gibi 2006 yılı Avukatlık Asgari Ücret Tarifesinde avukat yanında çalışan bir avukatın aylık ücretinin asgari 1000 YTL olması gerektiği belirtilmiş 2007 yılı Avukatlık Asgari Ücret Tarifesinde bu yönde asgari ücret belirlenmesinden vazgeçilmiştir. Ben bu değişikliğin mesleğin saygınlığı açısından olumsuz olduğunu düşünüyorum ve sizlerin de bu konudaki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
Saygılar.. |
![]() |
#2 |
|
![]() Sayın emrah1903
Cevap için bakınız : http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=11365 Saygılarımla |
![]() |
#3 |
|
![]() Sayın Konyalı bu başlığı açmadan önce araştırma yapmama reğmen sanırım konu gözümden kaçmış. Teşekkür ederim.
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Bağlı Çalışan Avukatlar | Adli Tip | Konumuz : Hukukçular | 62 | 14-06-2016 14:50 |
Avukatlar Için Sigorta Meselesi - Başka Şehir barosuna kayıtlı avukat | SHODAN | Meslektaşların Soruları | 3 | 26-06-2007 14:18 |
Asgari ücret ve SGDP | Av. Muzaffer ERDOĞAN | Meslektaşların Soruları | 6 | 27-04-2007 16:33 |
Asgari Ücret | Av.Turhan Demiroğlu | Meslektaşların Soruları | 2 | 08-03-2007 18:00 |
Asgari Ücret Tarifesi | şükran | Meslektaşların Soruları | 4 | 28-06-2005 16:11 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |