![]() |
|
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Türk Hukuk Sitesinin "en çok teşekkür alan" üyesi Sayın av-ufuk, THS forum yöneticisi olarak aramıza katıldı.
![]() Bugüne dek esirgemedikleri değerli emek ve katkıları için tekrar teşekkürlerimizle. ![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Yeni yöneticimizi kutluyorum. Başarılar diliyorum...
|
![]() |
#3 |
|
![]() Sayın av-ufuk'un büyük bir özveri, sevgi ve çabayla çalıştığı Türk Hukuk Sitesi'nde daha çok emeğinin geçeceğini bilmek güven verici bir duygu... Bana daha önce dilendiği gibi ben de size "sabır" diliyorum.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Kutluyorum efendim
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
İsabetli kararınızdan dolayı öncelikle sizi; ![]() ![]() Artık, "Ufuk abi" diyemeyecek miyiz? ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Şahsen tanışmadığımız halde, yazılarındaki olumlu enerjisini hep hissettiğim Sayın Av-ufuk'a başarılar diliyorum.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Sayın av-ufuk'u ve Sayın Admin'i (bu isabetli karar) için kutluyorum.
THS daha dinamik olacak, av-ufuk daha çok üretecek demektir. Başarı dileklerimle, selam ve saygılar ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ![]() av.ufuk = av.ufuk av.ufuk'u ancak av.ufuk geçebilir. ![]() ![]() ![]() Hepimiz av.ufuk'u seviyoruz. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Sn av.ufuk'u bende candan kutluyor ve calismalarinda basarilar diliyorum. ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Kutlarım.
![]() Ve kolay gelsin. |
![]() |
#11 |
|
![]() Kutlarım.Hayırlara vesile olur inşallah.
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Hayırlı olsun.
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Bu güzel haberin tüm sebeplerine teşekkürler.
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Gerçekten çok sevindim buradan Değerli Ufuk Hanımı tebrik ediyor, başarılarının ve katkılarının devamını diliyorum
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Sayın av-ufuk'u tüm kalbimle tebrik ediyorum. Başarı ve sabır dilerim.
|
![]() |
#16 |
|
![]() Sn. av-ufuk'u(ufuk abimi
![]() ![]() Sn. Admin çok isabetli bir karar ![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() Sayın av-ufuk'a THS'ye ayırdığı vakit ve emekleri için ben de teşekkür ediyorum. Yöneticiliği hayırlı olsun... Umarım her zaman keyifle yapacağı bir iş olur.
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() Tebrikler...
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() Çalışkanlığına ve özverisine saygı duyduğumuz bir meslektaşımızın daha yönetici olmasından dolayı Sayın Admin'e teşekkür ediyorum. Çok isabetli bir karar olmuş.
|
![]() |
#20 |
|
![]() Kolaylıklar ve sabır dilerim..!
![]() |
![]() |
#21 |
|
![]() Tebrik ederim. Çok yakıştı....
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() Kutlarım av-ufuk!
![]() THS'ye hayırlı olacaktır. |
![]() |
#23 |
|
![]() Ben de ne zaman olacak diye bekliyordum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#24 | |||||||||||||||||||||||
|
![]() Siteye verdiği tüm emekleri için yeni forum yöneticimiz av-ufuk'a teşekkür ediyor, yöneticiliği hayırlı olsun diyorum! Sizin yöneticiliğiniz, eminim siteye daha da çok şey katacaktır.
Bir de Sayın Dülger'in mesajı ilgimi çekti;
Gamze Hanım öyle bir mesaj atmışsınız ki forum yöneticiliğinden soğudum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() Sayın Admin e teşekkürler
![]() Ufuk Hanım, hayırlı olsun ve kolay gelsin ![]() ![]() Saygı ile... |
![]() |
#27 |
|
![]() Değerli bir insan ve hukukçu...
![]() hayırlı olsun. |
![]() |
#28 |
|
![]() Emek ve katkılarınız yadsınamayacak ölçüde.Şahsım adına teşekkür ederim.Yöneticiliğiniz hayırlı olsun.
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() Ufuk hanımın siteye çok büyük katkısı vardı. Yönetici olarak seçilmesi isabetli bir karar. Ufuk hanıma ve siteye hayırlı olsun..
|
![]() |
#30 |
|
![]() Ufuk Hanım'a yeni görevinde başarılar dilerim.
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Yeni Forum Yöneticimiz (Mart 2008) | Av. Şehper Ferda DEMİREL | Site Haberleri | 21 | 13-04-2008 22:50 |
Yeni Forum Yöneticimiz (Temmuz 2007) | Admin | Site Haberleri | 44 | 19-08-2007 22:30 |
Yeni Forum Yöneticilerimiz (Kasım.2006) | Admin | Site Haberleri | 38 | 11-12-2006 15:22 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |