07-02-2018, 09:29 | #1 |
|
Avukatlar için Amerika vizesi
Değerli meslektaşlarım herkese iyi günler diliyorum. Sigortalı çalışan avukat olarak Amerika vizesine başvuracağım. Yaptığım araştırmalar neticesinde çalıştığım bürodan hangi evrakları toparlamam gerektiğine dair net bir bilgi bulamadım. Hangi evrakları toparlamam gerektiğine dair bilgisi olan meslektaşlarımın paylaşmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler
|
09-06-2021, 17:53 | #2 |
|
Ne yaptınız bilmiyorum ama mesleğim avantajını ABD konsolosluğunda ziyadesiyle yaşadım. Gitmek isteyip de vize alamayan avukat da tanımadım...
|
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
AvEvrak.com - Avukatlar için avukatlar tarafından geliştirilen evrak bankası | mertdegirmenci | Ticari Duyurular | 2 | 09-01-2018 10:30 |
Avukatlar için eş durumu tayini | ahmet varol | Meslektaşların Soruları | 9 | 20-11-2015 10:49 |
yurtdisi vizesi icin muvafakatname nasil alinir? | Konuk | Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM) | 2 | 27-03-2013 16:29 |
Stajyer avukatlar için.. | Seyda | Hukuk Stajı ve Meslek Seçimi | 8 | 05-02-2007 12:44 |
Sahte avukatlar için suç duyurusu | faruksa | Hukuk Haberleri | 1 | 01-12-2006 12:52 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |