![]() |
|
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Forumdaki mesajlarımızın içinde mesaj yazan üyemizin avatarı yerine (varsa) fotoğrafının gösterilmesini forum standartımız olarak ayarladık.
Mesaj yazan üyemiz profiline fotoğrafını eklediyse, fotoğrafı artık mesajlarının içinde avatarının yerine gösterilecek. Bu uygulama ile ilgili notları şu şekilde aktarabiliriz:
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Sayın Admin,
Bu uygulamayı ben pek beğenmedim.... ![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
|
![]() |
#4 |
|
![]() Bence olumlu ve yerinde bir uygulama
|
![]() |
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Yeni uygulamayı sevdim gayet güzel, Sitedeki diğer bir çok güzellik gibi, görerek yazmak güzel bencede. Saygılarımla... |
![]() |
#6 |
|
![]() Önce avarlar yerine kendi resmimi görünce bayağı ürktüm.. Hatta o hızla siteye yüklediğim resmimi de siliverdim..
Sonra bu uygulamanın kullanma talimatnamesini dikkatli okuyunca durumu düzeltebilidim.. Resme gelince.. Onu da yenilemeye karar verdim.. ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Bu uygulamayı ısrarla destekliyoruum
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Adminim bende pek sevmedim ya
![]() Hem o resmimizin avatarımızda durması hem de profilimizde fotoğrafımızın gözükmesi çok iyiydi. İnsan bir garip oluyor. Belki de bu zamana kadar alıştığımdandır. Neyse yeniliklere açık olunmalı (: |
![]() |
#9 |
|
![]() Uygulamayı destekliyorum. İsmini hatırlayamadığımız arkadaşların yüzünü burada görmek,o mu değil mi tereddütlerini ortadan kaldırmak açısından iyi bir uygulamadır ve sürdürülmelidir diyenlerdenim.
Fotoğrafımızın gözükmesinin ne gibi sakıncası olabilir. Saygılarımla |
![]() |
#10 |
|
![]() bencede yerinde bir uygulama sonsuz destek admine
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() kesinlikle iyi olmuş...
|
![]() |
#12 |
|
![]() hımmm internet ortamında fotoğrafımın görünmesi her zaman beni endişelendirmiştir ama bu siteye koymaktan da korkacaksam hayat benim için çok zor olacak demektir
![]() |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Avukatlık Kimliği resmi Kimlik Yerine Geçer Mi? | eliferdogan | Hukuk Sohbetleri | 51 | 04-12-2012 00:10 |
Sahteliği Bilinmeden Resmi İşlemde Kullanılan Resmi Evrak | Av. Mehmet Demirezen | Meslektaşların Soruları | 6 | 17-02-2007 15:16 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |