![]() |
|
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Merhaba meslektaşlarım,
Ruhsatımı aldıktan sonra 6 ay kadar daha stajımı yaptığım ofiste çalıştım ve işyerinde uğradığım mobbing nedeniyle istifa etmek durumunda kaldım. Bu nedenle de hâkimlik sınavlarına hazırlanma kararı alıp bu yılki sınava girdim ama pek umutlu değilim. Ancak bağlı olarak çalışmaya dönmekten de çekiniyorum. Hem mesleğin doğası gereği bağlı çalışmak çok uygun gelmiyor hem de bu şekilde kendi müvekkil çevremi oluşturmak ve kendi dosyalarımı almak pek mümkün değil gibi duruyor. Herhangi bir birikimim ve ailemden vs. gelecek bir müvekkil çevresi olmadığından ofis açmaktan da tedirginim. Yakın zamanlarda benzer süreçlerden geçen meslektaşlarımın ve bu yollardan geçmiş meslektaşlarımın objektif şekilde yol göstermesine ihtiyaç duyuyorum. Fikirlerini paylaşırsanız çok memnun olurum. |
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Yeni ofis açmak hakkında | avbugracakiciy | Hukuk Sohbetleri | 2 | 16-11-2024 10:08 |
Tek Başina Ofis Açmak | av.hakkicinar | Hukuk Sohbetleri | 1 | 09-06-2021 17:41 |
İstanbul'da Ofis Açmak | tgcirh | Meslektaşların Soruları | 1 | 06-04-2019 08:50 |
Ofis açmak için | Av.mehmet.av | Meslektaşların Soruları | 3 | 19-09-2013 14:57 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |