18-05-2008, 17:27 | #1 |
|
Hayatım'a
HAYATIM
Seslerle kabusa dönmüş hayatımda, Bir ses yetiyordu kendimi bir başka şehirde hissetmeme, Bir başka tende buluyordum kendimi Kokusunu bilmediğim ve hep özlemini çektiğim … Bütün kapıların kapatıldığı anda karşılıklı açılmış kapılardı bizimkiler… Korkuların engel olduğu kelimelerimiz vardı… Ve hiçbir aşkta “Seni Seviyorum” demek bu kadar anlamlı olmuyordu… Bu aşkta kovuşabilme ihtimalleri yüzdelerle hesaplanıyordu… Böylece aşkın mantıksızlık olmadığı ortaya çıkıyordu… Yasaklı bi sevdamıydı bu?… Ama eğer bir giden olursa bu sevdadan , “bu aşka yazık olur” denen aşklardan olacak… Aşıktık birbirimize , soyut bir kavramın varlığını kanıtlıyorduk… Hayal dünyasının baş rol oyuncuları olmuştuk , gişe rekorları kırıyorduk hayallerimizle… Ve bir sonraki sahnede neler olacak bilmiyorduk tamamen doğaçlama bir hayat… Savaşmamız gereken bi hayat varken biz özlemle savaşıyorduk Hep insanların hayata borçlu olduğu bu dünyada Hayatın bize ödemesi gereken bi borcu var ve bu borcunu mutlak ödeyecek… Hayat kimseye borçlu kalmaz… |
29-06-2008, 15:37 | #2 |
|
Bir kadını sevmekle başlar her şey Ama bir kadını tanımakla varılır hayatın sırrına… Yeni denizlere yelken açmaktır , Bezen de benliğini bulmaktır. Gizli bahçeleri vardır , bahçelerinde rengarenk gülleri vardır ve güllerinin de dikenleri . Bilmediğin , görmediğin şeylerle tanışırsın . Düşünmeye gerek duymazsın çünkü o senin için de düşünüyordur. Yasak meyve olmuştur bazen kadın ama genlikle muhteşemliklerin nedeni olur. Dillerinden anlamak zordur , eğer bunu başardıysanız yani aynı dili konuşuyorsanız ilahi aşkı yaşıyorsunuz demektir , Ahmet ALTAN ; “Bir kadın üşüyorum dediğinde , üstünüzdeki ceketi çıkarıp ona vermenizi veya bir taksi çağırmanızı değil ona sarılmanızı istiyordur…” diyor. Bunu anlamak çok mu zor ? Aslında hiç de değil , bunu için de sanırım kadınlarla yürekten konuşmak gerek… Büyük mutluluklara neden olan küçük hayalleri vardır . Özlemleri büyük olmuştur , hep taş basmışlardır yüreklerine... Bir de her biri inci tanesi gözyaşları vardır… Peki siz : Hiç , bir kadının gözyaşlarını öptünüz mü? |
12-07-2008, 16:54 | #3 |
|
Seni sevdikçe ozan olasım geliyor Bildiğim bütün güzel sözleri Sende tüketmek istiyorum Pazar sabahı bir çay bahçesinde Sıcak simidimi seninle paylaşmak istiyorum. Bir elimle bastonumu tutarken Diğeriyle de senin elini tutmak istiyorum Zor zamanlarımda bir şey söylemesen de Elimin üstünde elini görmek istiyorum Balıklarımız olmalı yada kuşlarımız Onlara her yem verdiğimizde Birbirimizi hatırlamalıyız Bir şarkımız olmalı maziden Yalnızlığı silmek için mırıldanılan Bir resmimiz olmalı yanyana çekilmiş Vitrinde durmalı , bazen gözümüz takılmalı... Çalan kapı ziliyle umutlanmalı yürek Gelen , .Sen veya Ben... |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |