![]() |
|
![]() |
![]() |
#61 |
|
![]() Ve
Chuck Mangione - Children of Sanchez |
![]() |
#62 |
|
![]() Ve Vangelis
Conquest of Paradise |
![]() |
#63 |
|
![]() Karşılıksız Aşk Üzerine...
Cemal Süreyya Şiiri Hasan Cihat Örter bestesiyle |
![]() |
#64 |
|
![]() Muse' in bu parçası çok hoşuma gidiyor:
Bir dinleyin derim: çok hoşunuza gidecek, bazılarımız zaten biliyordur. ve de bu parçaları(Darkshines) |
![]() |
#65 |
|
![]() REM 'den losing my religion.mutlaka dinleyin derim.youtubeda videosu var.
|
![]() |
#66 | |||||||||||||||||||
|
![]()
..................... |
![]() |
#67 |
|
![]() Bu kadar eskilere gidiyorsak, White Lion öyleyse, gençler sıkılmazsa tabii
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() Ve
Cem Karaca Islak Islak Sen de Başını Alıp Gitme Agır Roman Ömrüm |
![]() |
#69 |
|
![]() Şehper Hanım sıkılmak ne demek; şarkı için teşekkürler...
Saygılar... ![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() Belle (Notre Dame De Paris soundtrack)
Le Temps Des Cathedrales (Notre Dame De Paris soundtrack) Nat King Cole-Love Ricky Martin-Casi Un Bolero Celine Dion-Goodbye's (Anneler ve kızları için.Yanınızda mendil olmadan dinlemeyin bayanlar) Sting-Shape of my heart Sarah Maclahlan-Angel (City of Angels Soundtrack) Enigma-The return to innocence |
![]() |
#71 |
|
![]() Starsailor-Poor misguided fool
Coldplay-Clocks Coldplay-Speed of sound Sagopa Kajmer-Baytar (Bu adam kesinlikle şair olmalıymış.Bu tür müziği sevmiyorsanız bile ki benim de çok sevdiğim söylenemez,lütfen sözlerini okuyun) |
![]() |
#72 |
|
![]() Rockwell
Leonard cohen |
![]() |
#73 |
|
![]() Guns N' Roses- Don't cry
Bon Jovi-Blaze of Glory |
![]() |
#74 |
|
![]() Şarkıyı söylerken adamın rahatlığına bakar mısınız. Huzur buluyorsunuz dinlerken.
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() İstek üzerine
![]() Cem Karaca - Tamirci Çırağı Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları |
![]() |
#76 |
|
![]() Ayrıca Eleni Karaindrou'nun diğer parçaları
|
![]() |
#77 |
|
![]() NO DOUPT'TAN DON'T SPEAK tavsiye ederim.Fakat bağlantı kurmayı bilmediğim için
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() Sayın Av. Bulut,
asıl ben teşekkür ederim önerdiğiniz müzikler bir harika ![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() Ilhan Irem ziyafetine buyrun:
|
![]() |
#80 |
|
![]() the piano bana bir masal anlat baba- y.t. zaman zaman - f.kızılok |
![]() |
#81 |
|
![]() Gece Nöbeti- Murathan Mungan-Müzik, Vangelis
|
![]() |
#82 |
|
![]() Teşekkürler Sayın Korayad.Pink:family portrait,Metalica:nothing else matters.Farkındayım hep eskileri tavsiye ediyorum fakat dinlemekten hala keyif alıyorum.herkese iyi dinletiler.
|
![]() |
#83 |
|
![]() Çamdan Sakız Akıyor
|
![]() |
#84 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
Rest... ![]() Bir de bunları dinleyin derim... (Çamdan Sakız Akıyor) (Çamdan sakız akıyor) |
![]() |
#85 |
|
![]() Kedi piyano çalarsa.. |
![]() |
#86 |
|
![]() Dolapdere Big Gang... Bildiğimiz şarkıları bir de bu şekilde dinleyin
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]() Kansas
Heart- Alone |
![]() |
#88 |
|
![]() Yeni Türkü-Başka türlü bir şey
Yeni Türkü- Dönmek |
![]() |
#89 |
|
![]() Andru donalds mishale, pek bi severdim eskiden, şimdi dinleyince hala sevdiğimi fark ettim
![]() aynı kabilden bir parça daha, bir aralar dinle, dön bi daha dinle yapılıyo bu da; Craig David, I'm walking away: |
![]() |
#90 |
|
![]() misheale'in bu linki daha iyi:
|
![]() |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
Konu Araçları | Konu İçinde Arama |
Konuyu Değerlendirin | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Cem Andrian ı dinleyin keyif alacaksınız.. | özgür | Kültür ve Sanat | 8 | 30-06-2010 15:54 |
Mutlaka Izleyin : Esaretin Bedeli | Viyola | Sinema ve Televizyon | 19 | 04-10-2009 18:01 |
''mutlaka dinleyin'' youtube linkleri | halit pamuk | Site Hakkında Yazışmalar | 1 | 24-07-2007 11:25 |
Mutlaka okuyun . ÜYELERİMİZE ÇAĞRI !!! | Av.Ceylan Pala Karadağ | Tüketicinin Korunması Hukuku Çalışma Grubu | 0 | 11-01-2007 11:37 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |