20-07-2009, 11:35 | #211 | |||||||||||||||||||||||
|
Yani.. Durup dururken, kendimi niye yoralım? |
20-07-2009, 12:33 | #212 | |||||||||||||||||||
|
İşte bu şarkı, ne zaman ve nerede dinlesem nemlendirir gözlerimi...
|
20-07-2009, 14:28 | #213 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ben de böyle düşünüyorum zaten bu yüzden TSM dinliyorum
Benim de.. |
20-07-2009, 17:06 | #214 |
|
seneler doldurmus gamzelerini
ama gözlerine dokunmamis yar öpülecek ellerini kimler yordu yazik sana kimler kiydi yar acilar çürütmüs hayallerini ama gözlerine dokunmamis yar Nasıl bir tasvirdir. Dinlerken yaşlanıyor insan, dinlemeyin en iyisi... |
27-07-2009, 12:48 | #215 |
|
GEÇMESİN GÜNÜMÜZ SEVGİLİM YASLA Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşir mi ah aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Ela gözlerinde menevişler var Kor gibi dudaklar ve kızıl saçlar Okşasam usanmam ta fecre kadar O güzel başını göğsüme yasla Güfte: Şerafettin Aydınlık, Beste: Alaaddin Yavaşça |
02-08-2009, 09:03 | #216 |
|
Gel Ey Denizin Nazlı Kızı
Makam: Acemaşiran Beste: Aleko bacanos gel ey denizin nazlı kızı nuş-i şarab et çık sahile gel sinede bir âlem-i âb et mestane bakışlarla beni mest-ü harab et çık sahile gel sinede bir âlem-i âb et |
10-08-2009, 18:01 | #217 |
|
Seni seven olabilir
Sen onlara dönüp bakma Sana aşık olan benim Sen sevgini bana sakla Uykudaki gözler gibi Söylenmemiş sözler gibi Açılmamış güller gibi Sen sevgini bana sakla Ömründeki her gününde Hece hece sözlerinde Yüreğinin ta içinde Sen sevgini bana sakla Uykudaki gözler gibi Söylenmemiş sözler gibi Açılmamış güller gibi Sen sevgini bana sakla |
18-09-2009, 09:33 | #218 |
|
Böyle Mi Esecekti Son Günümde
Makam: Hüzzâm Usul: Bestekâr: Teoman Alpay Güftekâr: Teoman Alpay Böyle mi esecekti son günümde bu rüzgar Bütün kuşlar vefasız mevsim artık sonbahar Kalbim acılarla hep bölünmüş dilim dilim Bütün kuşlar vefasız mevsim artık sonbahar |
07-10-2009, 01:48 | #219 |
|
LANET OLSUN SANA EY ZALİM FELEK
Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden iyi anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Beni değirmende taşa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Ömrümü çarkında boşa döndürdün Bir gün buradayım bir gün sılada Gönlümü göçebe kuşa döndürdün Çok şükür gurbeti bitirdim derken Yolumu yeniden başa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Beni değirmende taşa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Ömrümü çarkında boşa döndürdün |
08-10-2009, 15:05 | #220 |
|
Sevgimizin aşkımızın üstünden
Sene geçti,mevsim geçti,ay geçti Rüyamızın hülyamızın üstünden Yağmur geçti,dolu geçti,kar geçti Ne birleştik ne ayrıldık biz senle Kış geçti,bahar geçti,yaz geçti Bu aşkın bu sevdanın üstünden Hayat geçti,ömür geçti,yaş geçti Hicâz makamında, sözleri İlkan San'a bestesi Sadettin Öktenay'a ait şarkı |
08-10-2009, 15:27 | #221 | |||||||||||||||||||||||
|
Çok sevdiğim bir eserdir, paylaşım için teşekkürler. |
08-10-2009, 16:34 | #222 |
|
Rica ederim Sayın Tavus bende sizin paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
KÜrdilihicazkar makaminda bir sarki Nereden sevdim o zalim kadini Bana zehir etti hayatin tadini Söylemem sormayin asla adini Bana zehir etti hayatin tadini |
19-10-2009, 22:27 | #223 |
|
Bakışı Çağırır Beni Uzaktan Sözleri
Bakışı çağırır beni uzaktan Varınca çatılır kaşlar nedendir Bir yandan hoşlanır azarlamaktan Bir yandan gözünde yaşlar nedendir Derindir alnımda gurbet çizgisi Değişmez diyorlar bahtın yazısı Gönlümün içinde var ki bir sızı Her akşam yeniden başlar nedendir Hasreti bağlayıp sazın teline Yıllardır çıkmışım gurbet eline Düşmüşüm bu yüzden elin diline Üstelik yar beni taşlar nedendir Makam: Muhayyerkürdi Güfte: Fuat Edip Baksı Beste: Selahattin Pınar |
19-10-2009, 22:34 | #224 |
|
Dün akşam, Konya'daki ikinci yılım olmasına rağmen ilk defa ,meram Bağlarına gittim arkadaşlarla... Biraz gezdik, gerçi geceleyin gezmenin de kendine göre avantaj ve dezavantajları vardır ama benim hoşuma gitti. Sonra canlı müzik dinlemek için bir kafeye oturduk.
Şans bu ki dün kafede canlı müzik olarak TSM vardı. Çok sevindim, nadide eserleri yorumladılar. Arkadaşlar benim sıkı bir TSM hayranı olduğumdan ve o gece orada TSM çalacağından habersizlermiş, onlar da bayağı eğlendiler. TSM-yi seviyorum, bugün yarın daima. |
19-10-2009, 22:36 | #225 |
|
Bağdat Yolu
Makam: Uşşâk Bestekâr: Cevat Ultanır Bir bakış baktın kalbimi yaktın Aşkın kemendini boynuma taktın Bahçende gülün kapında kulun Olmaya razıyım sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Günahların da benim boynuma Çıkalım seninle Bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serçe Attın kalbime demirden pençe Mehtap senin o güzel yüzünde Seyretsem ne olur seni dizimde Bahçende gülün kapında kulun Olmaya razıyım sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Günahların da benim boynuma Çıkalım seninle Bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serçe Attın kalbime demirden pençe |
21-10-2009, 21:25 | #226 |
|
Körfezdeki dalgın suya bir bak, göreceksin
Geçmiş gecelerden ''biri'' durmakta derinde Mehtap, iri güller ve senin en güzel aksin... Velhasıl o rüya duruyor yerli yerinde. Makam: Nihavend |
22-10-2009, 09:10 | #227 |
|
Hicaz....
Gözlerimden yüzün
Kulaklarımdan sesin Silinmedi senelerdir Gönlümdeki sevgin Dudaklarımdan ismin Silinmedi senelerdir Unutamam seni Geçen mutlu günleri Sevemedim kimseleri Gönlümdeki sevgin Dudaklarımdan ismin Silinmedi senelerdir |
22-10-2009, 14:54 | #228 |
|
Bir rüzgardır gelir geçer sanmıştım
Meğer başımda esen kasırgaymış sevgilim Gönül oyunudur bunun izi kalmaz demiştin Meğer içimde yanan bir volkanmış sevgilim Bir gün olur unutursun demiştin sevgilim Hicranını uyutursun demiştin sevgilim Unutmadım unutmadım Aşka hasret, sana hasret bekliyorum sevgilim Gönül oyunudur bunun izi kalmaz demiştin Meğer içimde yanan bir volkanmış sevgilim Güfte: Ercüment Er Beste: Sadeddin Kaynak |
22-10-2009, 15:12 | #229 | |||||||||||||||||||||||
|
Mükemmel bir parça özellikle Nesrin Sipahi yorumlayınca. Ancak benim bu parçayı burada paylaşmış olmam lazımdı |
22-10-2009, 18:28 | #230 | |||||||||||||||||||||||
|
|
22-10-2009, 21:53 | #231 | |||||||||||||||||||||||
|
|
06-11-2009, 09:43 | #232 |
|
Bir sabah istiyorum gözyaşlarımı silsin
Bir akşam istiyorum bana sabırlar versin Bir gece istiyorum sırlarımı o bilsin Yalnız benim olacak bir deva istiyorum Rüzgarlar istiyorum sevgilimle söyleşen Yağmurlar istiyorum gözyaşıma karışan Bir seven istiyorum mecnun ile yarışan Yalnız benim olacak sevgili istiyorum Bir peri istiyorum rüyalarıma girsin Bir melek istiyorum yaralarımı sarsın Tanrıdan diliyorum günahlarımı silsin Yalnız benim olacak bir dua istiyorum Rüzgarlar istiyorum sevgilimle söyleşen Yağmurlar istiyorum gözyaşıma karışan Bir seven istiyorum mecnun ile yarışan Yalnız benim olacak sevgili istiyorum |
06-11-2009, 09:47 | #233 |
|
Artık yeşerecek bir dalım yok
yağmurlar yağsada hoş yağmasada üçgünlük ömrümü birgünde yitirdim yarınlar gelsede hoş gelmesede Paydos mutluluğa paydos artık kaderim gülse de hoş gülmese de..... |
06-11-2009, 10:16 | #234 | |||||||||||||||||||||||
|
Bunu bir de Umut Akyürek'ten dinleyeceksiniz o zaman süper |
06-11-2009, 10:19 | #235 | |||||||||||||||||||||||
|
Funda Arar'da güzel söylemiş |
10-11-2009, 10:09 | #236 |
|
Unutmadim seni ben unutmadim...
Her zaman her zaman kalbimdesin Aylar yillar gecti soyle sen nerdesin Anlasildi sen geri donulmeyen yerdesin Anlasildi sen geri gelmeyeceksin Unutmadim unutamadim seni ben Her zaman bendesin... |
19-11-2009, 13:40 | #237 |
|
Sen benim gözümde bir rivayettin
İlk değil alçağı yüksek görüşüm Sanma ki sen bana ihanet ettin O senin aslına rücu edişin Gün olur kediye düldül derim ben Gün olur baykuşa bülbül derim ben Tedirgin etse de gerçek ötüşün O senin aslına rücu edişin Caymadım cüceyi yüce görmekten Caymadım cahile cüret vermekten Gözümden düşse de hal ve gidişin O senin aslına rücu edişin İlk defa vurmadım başımı taşa Yanıla yakıla geldim bu yaşa Sanma ki sen beni aldattın hâşâ Çoktandır başladı bende bitişin O senin aslına rücu edişin Kahrını çektiysem vardır bir neden Sensin bu duyguyu bende üreten Gübredir toprağı verimli eden Kim kimi kullanmış şöyle bir düşün O senin aslına rücu edişin Oyun bitti bu son perde son gala Güçlü olsan başarırdın pekâlâ Aslan rolü yakışmıyor çakala Bırak da kendine gelsin gidişin O senin aslına rücu edişin... |
12-12-2009, 16:10 | #238 |
|
Ayrılsak Da Beraberiz
Ne o bensiz edebilir Ne temelli gidebilir Bende öyle bunu bilir Sade gözden uzağız biz Alev alev çerağız biz Ayrılsak da beraberiz Gün olur ne arar sorar Gizlenir de beni sınar Bilirim ki içi yanar Sade gözden uzağız biz Alev alev çerağız biz Ayrılsak da beraberiz Bazı günler hep naz eder Hem küser hem niyaz eder Sanırsın sahiden gider Sade gözden ırağız biz Alev alev çerağız biz Ayrılsak da beraberiz Rahmetle anıyorum Zeki Müren i.. |
03-02-2010, 02:43 | #239 |
|
ne cıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın sanma kı hıkayesı su tıtreyen dalların dusen yaprakla bıter boyle bır kara sevda kara toprakla bıter aglama olma mahzun gulerek bak yarına sanma kı guzellıgın o ıpek saclarına dokulen akla bıter boyle bır kara sevda kara toprakla bıter Zeki Müren den illaki.. |
10-04-2010, 01:03 | #240 |
|
Gönül aşkınla gözyaşı dökmekten usandı artık
Zira gözde yaş kalmadı sabr ile uslandı artık Ağlasam da faydası yok sevsem de zamânı geçti Zira gözde yaş kalmadı sabr ile uslandı artık. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|