21-01-2011, 22:51 | #31 |
|
Bu şarkı da mesleğine aşık olduğu için mesleğin haline rağmen bir türlü vazgeçemeyen avukattan, mesleğine gelsin; Soner SARIKABADAYI söylüyor SADEM:
Yaktığın sönmedi hala kimseyi sevemiyorum.. beni sana kattığın belli değil mi? sebebi bilemiyorum aklımda bir tek sen varsın ben senden istediğimi kimseye diyemiyorum yormadan sormadan seveceğim seni sadem gönlüme sarmadan ya buna var mı müsaaden hiç durmadan yorulmadan seni bekleyeceğim zaten evime düşen bikaç saç telin olmadan (ya) buna var mı müsaaden... veya Levent YÜKSEL den Aşk Mümkün müdür Hala: Kimbilir hangi kalpte yanar Sırça köşkün lambasıdır bu Işığını gören gözlere Kaderin hediyesirdir bu Akşam kavuşmadan Dükkan kapanmadan Aşk mümkün müdür hala Hayat savurmadan Yıllar sararmadan Aşk mümkün müdür hala Gülünü soldurmadan Gümüşün kararmadan Aşk mümkün müdür hala Zamana aldırmadan Korkmadan utanmadanAşk mümkün müdür hala Ve yerel mahkemeden aldığı karar, yargıtaydan bozulan Avukat Bilen Dönmez den bozmaya uyan ve bozmaya karşı diyeceğini soran mahkemeye, yine Soner SARIKABADAYI dan PAS: Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur yarama Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni nasıl zararına verebiliyor |
25-01-2011, 17:01 | #32 | |||||||||||||||||||||||
|
Ormana karşı dava kazanmaya çalışan vatandaşın ve avukatının yakarışı sanırım.. ... Bir uğrasan diyoruz İklimini getirsen Bereketini bolluğunu Örtsen üzerimize ... Tenhada kuytuda ücrada Tekinsiz bir mecrada Dua etsem seni dileyen Örtüm böceğim bitki örtüm Olacak duam olsan Amin desem hamd etsem Toprağına kök salsam senle Nihayet bulsa ömrüm |
26-01-2011, 11:18 | #33 |
|
Veee, peş peşe yayınladığımız güzel şarkıların ardından düşmekten usanmayan bir hukukçunun hayata tutunma çabasına dair harika bir yazıyı paylaşıyoruz sizlerle..
“Ayağa Kalkmayı Öğrenmekti Her Düşüşte Yaptığımız” “Neden düşeriz; tekrar ayağa kalkmayı öğrenmek için değil mi? Hayat yolunda her düşüş bizi kimi zaman yıktı, kimi zaman isyan ettirdi, kimi zaman dünyadaki en şanssız adam olduğumuzu düşünmemizi sağladı. Oysa asıl mutluluk ve ahenk o her düşüşten sonra kendi başarımızı görüp ayağa kalkmayı deneyecek azmi içimizde hissetmekti. Bunu ya başardık ya da bekledik birinin bize elini uzatmasını.. Öncelikle şunu kabul etmedik; hayat adil değil, hiç birimiz, hiç bir canlı eşit yaratılmadı Başımıza gelenler de eşit değil elbette Önce hayatın adil olmadığını kabul etmeliyiz, işine akıl erdirebildiğiniz bir Tanrı, Tanrı değildir. Jack Nicholson’ın ‘Guguk Kuşu’ filmini izleyenler varsa hatırlar; Jack Nicholson akıl hastanesindeki çok ağır bir mermer havuzu kaldırabileceğine dair diğer hastalarla iddiaya girer. Yüklenir ve havuzu kaldırmaya çalışır, ama başaramaz. Diğerleri onunla alay ederken, o der ki; ‘Ben en azından denedim’.. Şimdi sormak lazım kendimize biz acaba denedik mi? Nasıl istersek, neye karar verirsek hayat orada var. Güneş her sabah günü ve bizi aydınlatmaya devam ediyor ve umut veriyor her gün bize.. Yeter ki biz gözümüzü açtığımızda, düşmüş olsak da yere, en büyük dertler bizi sıkıştırmışken bile köşeye; ''bugün beni günüm'' diyebilelim. Her düşüşten sonra kalkmayı öğrenmekle başlar her şey ve hayatı anladığınızda çoktan gitmiş olursunuz bu yer küreden..” Ömer Köroğlu |
26-03-2011, 13:03 | #34 |
|
Hepiniz çok yaşayın . Beni çok güldürdünüz.
|
26-03-2011, 14:24 | #35 |
|
Bayildim
Konuyu açarak ömrümüze ömür katan ve katkıda bulunarak stresli meslek yaşamımıza kahkahalar getiren meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Tek kelimeyle "BAYILDIM".
|
21-06-2011, 14:55 | #36 |
|
Hurşid Yenigün'ün bu parçası içeride olduğu halde kapıyı açmayan, 'yok taklidi' yapan borçlu için gelsin.
"Çık çık çık çık ortaya çık Kaçma benden köşe bucak Sen ortaya çık Çık çık çık çık ortaya çık Herşeyi konuşalım gel de açık açık " |
22-06-2011, 22:34 | #37 |
|
Böyle işleri hiç berecemem ama şu nasıl olurdu ?
Borcunu zamanında ödeyen icra borçlusu için Çalıyoruz ... Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım ... |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|