03-06-2007, 11:45 | #361 | |||||||||||||||||||||||
|
Admin'in bu cevabına ekşi sözlük ağzıyla, ' o sayın yazara' gönderme yaparak teşekkür etmek istediğimi, ancak kendimi zor tutarak sadece 'teşekkürler Sayın Admin' dediğimi itiraf ediyorum.. |
04-06-2007, 09:04 | #362 |
|
Saygı çerçevesinde olunmasaydı "bir de hukuk sitesi olacaksınız hukukçular böyle yaparsa vay memleketin haline" diye atıp tutarlardı.
Yaranılmaz ki! bu insanoğluna Sn.admin, kısa pantolonlarını hiç çıkarmışa benzemiyorlar |
04-06-2007, 20:01 | #363 |
|
Admin itiraf eder:"THS, Ekşi'nin kısa pantolonlu halini bilir!"
|
04-06-2007, 20:24 | #364 | |||||||||||||||||||
|
Gerçekten mi böyle yazıyor..? Sakat işmiş bu ekşi sözlük. Kimbilir bizler hakkında ne yazacaklar. Düşünsenize; örnek olarak, Saim Dikici yazdığımızda: Kılın teki gibi bir tasvir çıkarsa vay halimize... |
04-06-2007, 20:49 | #365 | |||||||||||||||||||||||
|
Ben işte o yüzden ismimi yazıp o siteye giremiyorum. |
05-06-2007, 11:14 | #366 |
|
İtiraf ediyorum ki;sağ üst köşedeki 10.yıl amblemini yeni gördüm...
|
05-06-2007, 19:26 | #367 | |||||||||||||||||||||||
|
Sayın Sevdacan'ın mesajlarını her okuduğumda şu soruyu sormayı içimden geçirip daha sonra sormayı unuttuğumu itiraf ediyorum Soru:Anlaşılmak lüks ise anlaşılamamak zülmüdür? Yahut anlaşılamayanlar lüks'süz mü kalmaktadırlar ? |
06-06-2007, 10:58 | #368 | |||||||||||||||||||
|
uSaRe01 in imzası ; "
anlayışım mı kıt, cümle mi zor bilememekteyim... |
06-06-2007, 15:44 | #369 | |||||||||||||||||||
|
Hiç endişe etmeyin. Anlayışınızın çok gelişmiş olduğu, cümleyi anlamamanızla sabittir. |
06-06-2007, 15:55 | #370 | |||||||||||||||||||||||
|
Şöyle özetleyeyim Sayın elvann: Kim kendi canını cânânı (sevgilisi) için severse, o kişi aslında kendi canından ziyade sevgilisini (cânânını) sevmektedir.Ancak, kişi sevgilisini (cânânını) kendi canı için severse o kişi aslında sevgilisini değil kendi canını sevmektedir. Burada Fuzuli sevgide aslolanın niyet,amaç olduğunu belirtmektedir. Sevgilisinden dolayı kendini,kendi canını seven kişiyi sevgiliyle özdeşleştirmektedir. Kendi canı,menfaati,amaçları için seven kişiyi ise bencil ve samimiyetsiz olarak görmekte ve sevgiliyi o kişi ile özdeşleştirmektedir. NİYET her işin başıdır demekte özetle. İnşallah yardımcı olmuştur Saygılar. (Bu arada ne anlayışın kıt ne cümle zor onu da belirteyim ) |
06-06-2007, 16:44 | #371 |
|
çok güzel bir açıklamaydı.
teşekkürler. ama kabul etmek lazım,cümle zor be ya. |
06-06-2007, 19:31 | #372 | |||||||||||||||||||||||
|
O konuda biraz haklısın Bir arkadaşıma anlatmak için yarım saat dil dökmüştüm bir keresinde |
06-06-2007, 19:36 | #373 | |||||||||||||||||||||||
|
Şimdi cümleyi(aslında beyittir) anlayanların anlayışında az gelişmişlik iması mı var bu yorumda |
07-06-2007, 02:49 | #374 |
|
itiraf ediyorum siteye üye olduktan sonra referansıma biraz sitemde bulunmuştum bu sitede sürekli avukatlar tartışıyor ben sadece okuyorum demiştim fakat referansım bana site lobisini göstererek cevap yamak istiyorsan tutan mı var demişti biraz kızarmıştım bunca yıldır bilgiyar kullanıyorum gözümden bişey kaçmaz diye kendimle övünüyorum derken insan olduğumu unutuyormuşum meğer.
bir hukukçu olmasamda hukuki yazıları okumaktan çok büyük haz alıyorum site lobisindede cevap yazıyorum evet itirirafımbuydu saygılarımı sunuyorum. |
07-06-2007, 14:22 | #375 |
|
Vekalet Süresi Kaç Yıl? başlıklı konunun ısrarla ve inatla devam etmesine anlam veremediğimi, sinir olduğumu hatta bir "de ja vu" yaşadığımı, bunun doğal bir "C'est La Vie" durumu olarak kabul edilemeyeceğini itiraf ediyorum.
|
07-06-2007, 16:23 | #376 | |||||||||||||||||||
|
Bu iş nasıl oluyor anlamıyorum. Arama motoru varsın arasın ama üyenin kim olduğuna nasıl bakıyor ki? |
07-06-2007, 16:33 | #377 | |||||||||||||||||||||||
|
aynı şeyi görüp çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim |
07-06-2007, 16:37 | #378 |
|
Bu gün çok sıkıldığımı, iş yapmak istemediğimi, doğal sonuç olarak pek bir iş yapmadığımı,
Bu gün üretmeden, tükettiğimi... itiraf ediyorum. |
07-06-2007, 17:09 | #379 | |||||||||||||||||||
|
Bu başlığı gördüğümde nedense aklıma ilk gelen OTOGAR oluyor... |
07-06-2007, 17:24 | #380 | |||||||||||||||||||||||
|
THS toplantısı için izmir'e gelemeyenlere çok kızdığımı itiraf ediyorum |
07-06-2007, 17:41 | #381 | |||||||||||||||||||||||
|
fuzuluden luzumsuz laf kalabalığı da ondan "her kim birini severse aslında kendi için sever" diyecek, yani daha da zamana uygun söylersek "egom egom canım egom..!" diyecek o zaman kimse anlamadığı lafı çok mühim bulmayacak |
07-06-2007, 17:47 | #382 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sevgili ege'den korkmaya başladığımı itiraf ediyorum. |
07-06-2007, 18:31 | #383 |
|
itiraf ediyorum anlamadım
|
07-06-2007, 19:37 | #384 |
|
Fİnal Exam
itiraf ediyorum bugün sınavda o kadar dalmışım ki kağıtları verirken hocaya kağıt yerine elimdeki silgi ve kalemi uzattım hoca da bana gülerek onlar sende kalsın bana diğerini ver dedi.
LAWSTUDENT |
07-06-2007, 20:31 | #385 | |||||||||||||||||||
|
Estagfurullah, estagfurullah, kastımız o değildi. Cânı kim cânânı içün sevse cânânın sever, Cânı içün kim ki cânânın sever cânın sever. Anlaşılmaması normaldir. Anlaşılması ise fevkalade bir şey.. |
07-06-2007, 20:43 | #386 | |||||||||||||||||||||||
|
Arama motoru ise onlar aradığı zaman ilgili sayfaları listeleyebilmek için bir sitedeki her sayfayı tek tek ziyaret eder ve içindeki kaydeder. Bu HER sayfaya üye profilleri de dahildir. Arama motoru bir üyenin profilini ziyaret ettiğinde kimler forumda sayfası bu ziyareti ".... üyenin kim olduğuna bakıyor" şeklinde listeler. Bu cümleyi itiraf ediyorum diye bağlamak için çok düşündüğümü ama bir türlü bağlayamadığımı itiraf ediyorum. |
07-06-2007, 21:47 | #387 | |||||||||||||||||||
|
Yardımcı olalım. Sn. Admin Wrote: Olur olmaz konularda itiraf konusu yaratılmasına, çok sabırlı bir admin olmama rağmen sinir olduğumu, itiraf ediyorum. Nasıl, oldu mu? |
07-06-2007, 21:51 | #388 | |||||||||||||||||||||||
|
Siz de diğer kalem ve silgiyi verseydiniz. Olmamış böyle.. |
07-06-2007, 21:55 | #389 | |||||||||||||||||||||||
|
Bence de anlaşılmaması normal. İnsan zaman içinde normalliğin işaret ettiği anlamı göreceli olarak farklı algılıyor. Fevkalade telakki edileniyse, her dem, ütopik. Belki de, normal addedilen sahiden normal, ütopya iddiasıyla karşılaştığınızsa anormaldir. Elde bir bildiğimiz, gen bencildir. Belki de insan egosu, açlığın dayattığı ölümle burun buruna gelen bir kaplanın egosundan bile dişlidir, kim bilir... Değil mi ki bizler Nazım'la cananı sevdik, sonra söylediği demleri geçip, eylediği demlere geçtik, doğrusu eylediğini değil, söylediğini görmeyi tercih ederdik! (İtiraf ediyorum ) Saygılarımla... |
07-06-2007, 21:57 | #390 | |||||||||||||||||||||||
|
Sn.uSaRe01, Bugüne kadar sorulmayanı sorduğunuzu itiraf eder teşekkürlerimi sunarım Ünlü şair ve yazar Ralp Waldo Emerson'ın bir sözüdür bu. Kullanma amacım ve sözün söylenme amacı ukalaca bir şeyi ifade etmiyor aslında. İletişimde kişinin zeka seviyesinden çok önyargılardan arınarak anlamaya çalışmasını ifade ediyor. Örneğin; Öğrenmeye hazır olmayan birine ne kadar bilgi yüklemek isterseniz isteyin başarılı olamazsınız. Tıpkı bunun gibi; sizin yazdıklarınızı, söylediklerinizi anlamamayı kafasına koymuş, anlamaya hazır olmayan birine bakış açınızı ve kendinizi anlatmanız zordur. 1.Sorunuzun cevabı: Sözü sindirmiş biri için asla zul değildir. 2.Sorunuzun cevabı: Asıl lüks sahipleri objektif ve önyargısız olanlardır. Saygılarımla. |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |