13-10-2008, 11:34 | #331 |
|
Meraklısına
Eski bir şarkıymış ama ben yeni tanıştım. Kaç kere dinledim onu da bilmiyorum. Rock müzikten hoşlananlara şiddetle tavsiye edilir. Araba kullanırken dinleyecekseniz, gözünüz hız göstergesinde olsun.
İki Yol ... Neden soruyorsun Nereye gidiyorum İki yol var demiştim Birinden gidiyorum Gözyaşları bebeğim hepsinin sonu aynı Birinin eksiği birinin fazlası Birdenbire boşalan yolların ortasındayım Hedefler hep çok çok kolay olmuştu Birdenbire boşalan yolların ortasındayım Hedefler hep çok çok kolay olmuştu Nereye nereye gideyim Nereye nereye nereye gideyim ... Mavi Sakal |
13-10-2008, 12:50 | #332 |
|
Suat abimize Motor da alalım mı? Fazla pahalı da değilmiş.http://www.harley-davidson.com.tr/
|
13-10-2008, 13:44 | #333 | |||||||||||||||||||||||
|
İki yolun orjinal cd'sini bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey. Sadece müzik koleksiyoneri olan dostlardan bulabiliyoruz. Bende Sayın Ergin gibi "İki Yol" parçasını sonradan dinlemek zevkine kavuştum. Fakat ben ne zaman dinlesem boğazımda yumrular oluyor ve yutkunmakta zorlanıyorum. |
14-10-2008, 17:07 | #334 |
|
Can Gidiyor
Ortada bir şey yokken var gibi Elleri yakın dururken yok gibi O beni bir an bazen sever gibi O beni bir an bazen iter gibi Gözleri benle doluyken boş gibi Biri yanarken diğeri sönen mum gibi O beni bir an bazen yaşar gibi O beni bir an bazen aşar gibi Can gidiyor, canım gidiyor Canımın içi hayat bitiyor Göz göre göre ona yanıyorum O da bunu çok iyi biliyor. Can gidiyor, canım gidiyor Canımın içi hayat bitiyor Ben bile bile yine susuyorum O da bunu çok iyi biliyor. Süper starımız Ajda Pekkan'ın bu şarkısı dilimde bu aralar. Çok beğeniyorum. |
14-10-2008, 21:00 | #335 |
|
Enrique Iglesias'dan
hero(mutlaka dinlemişsinizdir) Mentiroso I have always loved you dinleyin tavsiye ederim..... |
16-10-2008, 17:07 | #336 |
|
"Vapurlar / Blues" albümünden
"I Love You"... Burhan Öçal "Yeni Rüya" albümünden "Boğaziçi" ve "Ben Ağlarken" (Solist Emel Sayın) |
16-10-2008, 17:11 | #337 |
|
MUCİZE!
Bugün de yine arayıp tarayıp iyice Güzel bir neden bulmam lazim Yataktan kalkip da hayata karışayım diye Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım Sözcükler tükenir bazen, tükensinler yoruldum Müzik bize yeter zaten susma altı telli dostum Bekle bekle olmuyor, düşünüp durmak yetmiyor Bu kafayla buraya kadar, bir mucize gerekiyor Sen olur musun o mucize Bana biraz yaşama sevinci verir misin Utangaç biriyim bakamam gözlerine Sen beni keşfedebilir misin Yeni bir sözleşme yapmalı hayatla Yine de teklifin karşıdan gelmesi lazım Alışıyor herseye insan zamanla İçimdeki şüpheciyi yaşatmam lazım Tercihler çok zor bazen, ben yine kayboldum Aşk pek uğramaz zaten, uğradiginda ben yoktum Bekle bekle olmuyor, düşünüp durmak yetmiyor Bu kafayla buraya kadar, bir mucize gerekiyor Zardanadam |
16-10-2008, 22:28 | #338 |
|
Libera- I am the day
|
17-10-2008, 23:03 | #339 |
|
BİR MASALDIR YAŞAMAK
Kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak Düşleri gerçek yapmak Gökten yıldızlar çalmak Dağlamak kanayan yarayı Ağlamak doyasıya… Şarkılı bir masaldır yaşamak Bir özlem yangınıdır yaşamak Acısı, derdi çok olsa da İnan yine de güzel yaşamak Kış gecesinde camlar dolusu buğular Yağmurda güneş görmek Seni sonsuz seyretmek Dağlamak kanayan yarayı Ağlamak doyasıya... Söz : Hakkı YALÇIN Müzik: Metin ÖZÜLKÜ Solist: Sevingül BAHADIR ''Cana Yakın''albümünden... Son zamanlarda dilimden düşürmediğim şarkı... |
21-10-2008, 01:23 | #340 |
|
VEGA - Elimde Degil
Bir senin gözler beni anlar; elimde değil Görür görmez deliren ihtiyaçlar; elimde değil Düşerken son bir kez yalana; benimsin benim Yalansan yalanı severim elimde değil Gitme nolur gitme,itirazlar elimde değil Yalnızım yalnızız,yalnızlıklar elimde değil Düşerken son bir kez yalana benimsin benim Yalansan yalanı severim elimde değil Yüzü suyu hürmetine bir gel aşkın Içimde bir rüzgar essin Bu gece doldum,bu gece taştım Adımı yüzüme söylersin Gel kollarına bir gel aşkın Içimde bir rüzgar essin Geceme doldun,geceme taştın Güzelsin ah güzelsin Gözlerinden sızan karanlıklar umrumda değil Ne şimdi ne sonra ne boşluklar umrumda değil Düşerken son bir kez yalana benimsin benim Yalansan yalanı severim elimde değil Dizime başını düşür uyu Saçlarım yüzünde gezsin Geceler uzun geceler boyu Ben yorgun sen güzelsin Dizime başını düşür uyu Korkular içimden aksın gitsin Geceler uzun geceler boyu Ben yorgun sen güzelsin |
21-10-2008, 02:01 | #341 |
|
Sil Baştan
Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Söz-Müzik: Şebnem Ferah |
21-10-2008, 02:34 | #342 |
|
Bu bendeki de nasil bir ego ise, cok sevdigim bir sarkinin, burda baska biri tarafindan yazilmasi, sevgilimi elimden almislar hissi uyandiriyor
Simdi hangileri diye sormayin, birini yazarsam digerine haksizlik etmis olurum (Yukaridaki benzetme ve ardindan gelen cumle, yanlis mantik kurdurmasin; monogami savunucusuyumdur; ama sarkilarda tam bir poligamik asigim) Askla oneririm: Tierra De Luz Lila Downs (featuring) Mercedes Sosa |
21-10-2008, 14:10 | #343 |
|
Son zamanlarda
Son zamanlarda gül yüzlü, gül kokulu kızımın benim için seçip ipotuma yüklediği müzikleri dinliyorum.
İşte bunlardan bir kaç tanesi... The Nightmare Before Christmas film müzikleri. |
22-10-2008, 22:55 | #344 |
|
Nightwish
Gotik tarzda müzik yapan Nightwish'den hoşunuza gidebilecek sevgiyi anlatan romantik bir şarkı. "While Your Lips Are Still Red"
|
27-10-2008, 16:21 | #345 |
|
sonny j- handsfree (if you hold my hand) dinleyin, dinletin
|
27-10-2008, 16:37 | #346 |
|
soul müzik sevenler için;
ayo-help is coming... üşenmeyin, dinleyin |
04-11-2008, 20:17 | #347 |
|
Dinlemis olabilirsiniz, ama bir kez daha dinleyin iste
Pink Floyd'dan: Comfortably Numb ve Hey you Cok guzel, cok guzel, cok guzel.. |
04-11-2008, 21:51 | #348 |
|
Cıwan Haco dinleyen var mıdır acaba? Gerçekten harikadır bence.
|
04-11-2008, 23:26 | #349 |
|
Bana kara diyen dilber
Gözlerin kara değil mi Yüzünü sevdiren gelin Kaşların kara değil mi Beni kara diye yerme Mevlâ’m yaratmış, hor görme Ala göze siyah sürme Çekilir, kara değil mi Hind’den, Yemen’den çekilir İner Bağdad’a dökülür Türlü taama ekilir Biber de kara değil mi İller de konup göçerler Lâle sünbülü biçerler Ağalar, beyler içerler Kahve de kara değil mi Karac’oğlan der, inşallah Görenler desin maşallah Kara donlu Beytullah Örtüsü kara değil mi Bana kara diyen dilber Gözlerin kara değil mi Yüzünü sevdiren gelin Kaşların kara değil mi “Badem” grubunun bu parçası hiç fena sayılmaz. |
05-11-2008, 00:16 | #350 | |||||||||||||||||||||||
|
Ciwan Haco bilinmez mi Sayin Ates Dunya taniyor kendilerini.. Sivan Perwer var bir de.. Ama bilmeyen yoktur saniyorum yine de burada soylemeden gecilmemeli, Kardes Turkuler de dinlenmeli.. |
05-11-2008, 00:21 | #351 | |||||||||||||||||||||||
|
Sevgili dostlar, "Dünya tanıyor kendilerini" demeyin. Ben tanımıyorum ... Hayır bir güzelliği kaçırdığım belli... Ama bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz ki... Ne yapalım gece gece nette Ciwan Haco arayıp bulacağız. |
05-11-2008, 01:10 | #352 | |||||||||||||||||||||||
|
Cok tatlisiniz Sayin Gulumse |
07-11-2008, 00:04 | #353 | |||||||||||||||||||||||
|
|
08-11-2008, 16:42 | #354 |
|
Sen gidince ötede kaldı hayat
Kırılıp tuz buz oldu Toparlanamadı aşk Bir deli düzeni bu Akıllı masalında Ya boşan alışkanlığımdan Ya otur kalkmamaya Ayrılık seni görmezden gelirim Meret oyalama aklımı Uzakta saldım yüzde yüzümü Dön demeyi valla unuttum ben Sıla'nın bu şarkısı güzel gerçekten... |
22-11-2008, 18:12 | #355 |
|
"Moulin Rouje" un tüm film müziklerini,
özellikle "Show Must Go On" u Nicole Kidman ve Jim Broadbent, "El Tango de Roxanne" i de Feliciano Komen ve Ewan McGregor'dan dinlemenizi öneririm. |
23-11-2008, 02:58 | #356 |
|
YOL ARKADAŞIM
Yol arkadaşım gördün mü duydun mu bitenleri Kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri Yalnız aşmışız iyice üstelikte alışmışız Hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile Korkular basmış dünyayı, şimdi bir semt adı vefa Kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana Anlaşılır gibi değiliz tek bedende kaç kişiyiz Hem yok eden hem de tanık, esas karmaşa Ben sana küsüm aslında, haberin yok Koyup gittiğin yerde kötülük çok Kİme kızayım, nazım senden başka kime geçer Benim sensiz kolum bacağım,ocağım yok. Sen esas alemi seçtiğinden beri Ben o saniyede bittiğimden beri
Dünya bildiğin dünya, dönüp duruyor işte
Uzun uzun konuşuruz birgün son İstanbul beyi
Yol arkadaşım, nerdesin?
Söz-Müzik: Sezen Aksu 2008 |
24-11-2008, 17:11 | #357 | |||||||||||||||||||||||
|
Gerçekten çok güzel, teşekkürler. |
12-12-2008, 01:46 | #358 |
|
Frapan (ya da Ayak Takımı)' dan - Şüphe
http://www.myspace.com/frapan |
25-12-2008, 00:50 | #359 |