11-04-2007, 21:52 | #241 |
|
Mail kutunuzda duruyordur
Bu vesileyle de itiraf ediyorum ki, tesekkur isini bazen gonderilen mesajin icerigine bakmaksizin 'haberlesme' amacli kullaniyorum! |
11-04-2007, 21:58 | #242 | |||||||||||||||||||||||
|
"Yakaladım yakaladım, kural ihlali" diye Admin'e ispiyonlasam mı acaba, ee ödül var mı ki işin ucunda diye aklımın bir köşesinden geçtiğini ama sonra aman n'olmuş yapmayan var mı ki diye düşünmeden de edemediğimi itiraf ediyorum. |
11-04-2007, 22:05 | #243 |
|
Ahu hanım teş ederim meslektaşımı da kırdıysem tekrar özür dilerim.
|
11-04-2007, 22:12 | #244 |
|
Sayın Av.Turan,
238 nolu mesajım hakkında şimdi ne düşündüğünüzü merak ettiğimi itiraf ediyorum. Kaldı ki yazdığım o ifade "Hayat Bilgisi" adlı dizide Kekeç oğlanın müdüre sürekli yinelediği bir repliktir bilginize itiraflarımla. |
11-04-2007, 22:16 | #245 | |||||||||||||||||||||||
|
|
11-04-2007, 22:22 | #246 |
|
Ahu, Av. Turan ve Jeanne D'arc'ın karşılıklı mesajlaşması yüzünden izlenen konulardaki mesajlarımı okumayı bir türlü bitiremediğimi, Bu üçlüyü sohbet odasına tıkıp, orada parmakları uyuşana kadar chat yapmalarını sağlamayı içten içe istediğimi itiraf ediyorum.
|
11-04-2007, 22:23 | #247 | |||||||||||||||||||||||
|
|
11-04-2007, 22:32 | #248 |
|
Sayın Doğanel'e katıldığımı ve buranın artık bir chat odası olarak görüldüğünü itiraf ediyorum.
|
11-04-2007, 22:59 | #249 |
|
Elestirilere hak verdigimi ve kendi adima utandigimi
Ardindan kendime ait mesajlarimi silmek istedigimi, ancak hangibirini sileyim diyerek usendigimi ama bir daha yapamayacagima kendi kendime soz verdigimi, ozur dileyerek itiraf ediyorum. **Cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi THS'den ozur dilerim. |
11-04-2007, 23:25 | #250 |
|
Ama sonradan baktigimi,
elestirenlerinki dahi elle tutulur hicbir mesajin zaten olmadigini, konu icabi da bunu beklemenin haksizlik oldugunu dusundugumu, ama bu nedenle konuyu lokale tasimanin gercekten de daha iyi olduguna kanaat getirdigimi, boylelikle belki de bu konudan cok sey beklenmeyecegini umdugumu itiraf ederim. |
11-04-2007, 23:45 | #251 | |||||||||||||||||||
|
İtiraflarımdır!: )
Yazmak için aradığımda yine forumun yerini bulamadığımı ve ancak bu kez her hangi bir kusurumun olmadığını, Sayın Doğanel'in mesajını çok beğendiğimi ve kendisine bağlantı (link) yoluyla teşekkür ettiğimi, Sayın korayad'ın
Araştırmacı üyelik yaparak kendisinin dahi forumda bulunan iki mesajının çok da ciddi konulara sari olmadığını gördüğümü, bu halde de "şekle girin ey üyeler" diyen tavrın kendi içinde tezat barındırdığını ve dahası THS.İtiraf.com gibi bir forumu hangi engin hukuki amaç için kullanmak istediğini ve bizim yazılarımızla buna nasıl engel olduğumuzu hiç anlayamadığımı ve dahası Sayın Ahu'nun yönetici olmak hasebiyle büyüklük göstererek özür dilediğini ve ancak şahsım adına buna gerek görmediğimi ve dahası bu itirafın çok uzadığını itiraf ediyorum. Saygılarımla. |
11-04-2007, 23:50 | #252 |
|
İtirafta yoğunluk yaşandığını ve biraz ara vermekte fayda olduğunu, yoksa giderek site lokaline alınmasında fayda olan bu forumun, gereksiz hassasiyet ve kırgınlıklara yol açacağını düşündüğümü açıklama gereği duyuyorum.
|
11-04-2007, 23:58 | #253 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Konu zaten site lokaline atılmış.
|
12-04-2007, 00:11 | #254 | |||||||||||||||||||
|
Görülme derken benim tarafımından değil, sizin tarafınızdan görüldüğünü;Bu mesaj karşısında çok üzüldüğümü ve bir daha hukuk konuları haricindeki konulara cevap yazmayacağımı itiraf ediyorum. |
12-04-2007, 00:35 | #255 |
|
Sayın Av.Şehper Ferda Demirel,
Mesaj alınmıştı.(r). Bilmecburi ek! Sayın Av.Armağan Konyalı, Başınıza boş işler çıkartarak sizi üzdüğüm için üzgünüm. Sayın korayad, Bu "küstüm oynamıyorum" tavrını size yakıştıramadığımı söylemeliyim. Sayın ahali, Ben bir itiraf yazıp (-ki siteye dair gerçek itirafımdı) çekilmiştim ki şahsıma ithafen ve cevap verme gerekliliği hissettiğim bir-iki mesaj yazıldı. Bundan sonra da bir meslektaşımla kah yanlış anlamalar kah telafi etmelerle süregelen bir mesajlaşma durumu oluştu. Ancak bu durumdan bu kadar rahatsız olunmasına bir anlam verememekten kaynaklı olarak da son mesajı yazmıştım. Günün tüm saatlerinde hukuk yazmak/okumak istemiyorum. Yeteneğim yok şiir yazamıyorum, beğendiğim şiirleri toplamama FSEK engel, hikaye-öykü yazmıyorum, zaten başka yerlerde okuyabileceğiniz edebi eserleri buraya toplamanın anlamı yok. Tavuk suyuna çorba hikayelerinden hazzetmiyorum, sevgi, aşk, öldüm-bittim tarzı yazılar bana göre değil. Ee o vakit bu sitede hukuk dışı hiçbir şey yazmayayım mı? Zıpır tarafımı kanalize edeceğim bir forum açtım ve ancak yazılan itirafları çok beğenmediyseniz n'apabilirim, hukukçular olarak tüm yaratıcılığımız bu imiş? Siz yine itirafla bitirmişsiniz ben onu bile yapmak istemiyorum, budur! Saygılarımla. |
12-04-2007, 00:46 | #256 |
|
Sayın Jeanne D'arc
ths.itiraf.com başlığı ve formatı beğenilmeyecek gibi değil. Yabana atılmayacak bir ihtiyacın ve eğlencenin kaynağını bize gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Kötü olan, bunca güzellik ve ciddiyetle bağdaşmayacak ölçüde gereksiz itiraflarla bu alanın okunmaz hale getirilmesidir. Özetle, ths.itiraf.com üyeler tarafından sevildi; bu nedenle bu başlık altına özenle ve titizlikle yazılması taraftarıyız. Yaptığımız sizin eserinizi savunmaktan ibarettir. Saygılarımla |
12-04-2007, 01:27 | #257 | |||||||||||||||||||||||
|
1-itiraf ediyorum...Sayın Darc a aynen katılıyorum..çiçekler böcükler mutlu inekler tarzındaki sohbetlerden hazzetmiyorum.. |
12-04-2007, 06:13 | #258 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Saygilarimla |
12-04-2007, 06:28 | #259 | |||||||||||||||||||||||
|
itiraf ediyorum bu meselenin çok uzatılmış olmasını sevmedim. |
12-04-2007, 11:24 | #260 | |||||||||||||||||||||||
|
Kesinlikle aynı düşüncede olduğumu,teşekküre karşılık vermeyince kendimi çok kaba hissettiğimi itiraf ediyorum. |
12-04-2007, 11:27 | #261 |
|
Bu kadar ince düşünmenin sağlığa zararlı olabileceğini düşündüğümü itiraf ediyorum.
|
12-04-2007, 20:43 | #262 |
|
benim hala üye referans numaram olmadığı canımı sıktığını itiraf ediyorum. acaba ne zaman alıcam
|
12-04-2007, 23:19 | #263 |
|
...
kaç turan var? hangisi eski emekli paşa? bilemedim...itiraf ediyorum... |
13-04-2007, 06:29 | #264 | |||||||||||||||||||||||
|
|
13-04-2007, 08:15 | #265 |
|
"itiraf"a tam anlamıyla karşılık gelecek Türkçe bir kelime bulamadığımı, bunun da beni gururlandırdığını itiraf ediyorum.
(İtiraf:Bir gerçeği saklamaktan vazgeçip söyleme.) |
13-04-2007, 12:13 | #266 |
|
İtiraf.com'u çok sevdiğimi belirteyim,bu bir itiraf mıdır? 'bir gerçeği saklamaktan vazgeçip söyleme' olarak tanımlarsak:Evet(site lokaline taşınsa da yine de ilgiden yoksun kalmayacağını düşündüğümü itiraf ediyorum.)
Kendimi istenmeyen üye listesine almayı denememe rağmen kendimize teşekkür edip edemeyeceğimizi çok merak ettiğimi ve bunu denediğimde Admin'den gelecek uyarı mesajından çekindiğimi itiraf ediyorum(en ünlemlisinden hem de) Kendime Teşekkür Notu göndermeye çalışmaktansa Şikayet Butonuna da tıklayabileceğimi yüreklilikle itiraf ediyorum |
13-04-2007, 12:19 | #267 |
|
Bir itirafım daha var:
*Hukukçular ve Sigara Kullanımı başlığını taşıyan anket yorumlarına eklediğim yanıtları,Ailemin de siteyi merak edip siteye girmeye başladıklarını hatta çok sevdiklerini öğrendiğim için sildiğimi ve onları THS'ye üye yapmayı (kendi menfaatlerime zarar getireceğini bildiğim için) asla düşünmediğimi itiraf ediyorumBu yazılarımın ailem tarafından okunabilme tehlikesinin geçtiğini bildiğim için yazabildiğimi de itiraf ediyorum *bir de şöyle diyebilirim,okula gitmektense THS'den bilgi edinmeyi seviyorum,hukuk fakültesinden mezun olabilir miyim bilmiyorum ama THS'den başarıyla mezun olabilirim bu kadar çok takıldığım için(bozuk bir cümle oldu kabül) |
13-04-2007, 12:21 | #268 | |||||||||||||||||||
|
|
13-04-2007, 12:23 | #269 |
|
'Teşekkürü kabul etmeyip ya şikayeti onaylarsa ??' diye de düşündüğümü de itiraf etsem mi itiraf etmişim bile
|
13-04-2007, 14:07 | #270 |
|
sayin jean darc a sonuna kadar hak verdigimi, ve sayin ahu, jean darc ve av.turan arasinda gecen yazisma trafigini ozledigimi, itiraf ediyorum.
sayin ahu nun yeni avatar ini oncekinden daha guzel buldugumu da eklemek istiyorum (sanirim en kotusu benimki). kendi belirledigimiz resmin avatar olarak kullanilip kullanilamayacagini hala bilmedigimi de itiraf ediyorum. itiraf com uma dokunma isimli bir kampanya baslatilmasini oneriyorum |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |