02-07-2012, 16:48 | #1 |
|
Adana - Ceyhan Yediemin Deposu
Adana ili Ceyhan ilçesinde yaşayan meslektaşlarım, veyahut yöreyi bilen meslektaşlarım, bir haciz işlemi dolayısıyla Ceyhan'a gelmem gerekecek fakat resmi yediemin deposu olmadığını biliyorum. Haciz ile muhafaza altına almam gereken ev eşyaları vardır.
Sorum, yediemin deposu açıldı mı, açılmadıysa siz meslektaşlarım bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Özel bir yediemin deposu bulabilir miyiz? Not: Yediemin deposu bulabildiğim taktirde Ceyhan'a geleceğim |
03-07-2012, 10:55 | #2 |
|
Sanırım sorunun forumdaki yeri yanlış. Ama yine de ben bilgilerimi paylaşayım. Ceyhan'da resmi yediemin deposu yoktur. Ancak bir kaç tane özel yediemin deposu vardır. Muhafaza konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Not: Dört yıl öncesine kadar Ceyhan'da avukatlık yapıyordum. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
Haciz Yapılan İlçede Yediemin Deposu Yoksa Haciz Edilen Malları Nasıl Muhafaza Altına Alabiliriz ? | tiryakim | Meslektaşların Soruları | 3 | 24-06-2012 07:59 |
Ceyhan adliyesinden derkenar | ttufek | Şehirlerarası Nöbetçi Avukat | 1 | 30-12-2009 08:59 |
Düzce de Yeddiemin Deposu Var mı ? | TTT | Şehirlerarası Nöbetçi Avukat | 1 | 14-12-2009 14:56 |
belediyenin tüp deposu olarak gösterdiği yer | hırs | Meslektaşların Soruları | 2 | 02-12-2009 19:41 |
yediemin değişikliği önceki yediemin olmadan nasıl yapılır | Av.TOLGAA | Meslektaşların Soruları | 3 | 27-02-2009 16:35 |
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |