12-06-2009, 00:34 | #1 |
|
Buyrun Burdan Yakın, Sönmesin Ama
7 Yıla yaklaşmış THS ile tanışmamız. Çok şey paylaşmışız.
Genel hoşgörünüze sığınarak bir “EN” listesi yaptım, itiraza açık bir liste.. Sürç-i lisan etmiş isek (ettik elbet) ve unuttuklarımız varsa (var elbet) peşinen “affola” diyorum. İşte size en “en” olan 40 THS’li En Sabırlı : İmparator Admin En Kahırlı : Gökçen Kız'ın babası (Yazmasa mı idim, anılsın istedim) En Ölçülü : Av.Armağan KONYALI En Güçlü : Av.Habibe YILMAZ KAYAR (Tek kişilik ordu) En Bilen : Av.Suat ERGİN En Gülen : Gülümse En Derin : Saim En Hiperaktif : Av.Cengiz ALADAĞ En Şair : Av.Sehper Ferda DEMİREL En Yakışıklı : Av.Engin ÖZOĞUL En Esprili : Adli Tip En Organizatör : Adli Tip (plase Atahun) En Hızır : Av.Ufuk En Hazır : Av.Ufuk En Muzır : Adı bende saklı (Sezen Aksu’nun parçası) En Güleç : Av.Neslihan MEMİŞOĞLU En Ciddi : Av. Can DOĞANEL En Genel : Saim (Borçlar Hukukunda ekol, gençlere idol) En Özel : Av.Suat ERGİN (Kira hukukunda Saim Bey’in tercihi) En Hayırsever : Av.Özgür DİKTAŞ (KAHDEM’in yeni gözdesi) En Karar : Işıl YILMAZ En Konya : Nur Deniz En İzmir : Supernaturel En Genç : Kemal YILDIRIM, Dilge En Gelecek : Özge YÜCEL En Geçmiş : Bendeniz En Tatlı : Av.Armağan KONYALI (Bence) En Tatsız : Av.Armağan KONYALI ( Tadına varamayanlar için) En Gezen : Av.Cengiz ALADAĞ En Özlenen : Cest la vie En Gizlenen : Jeanne D’arc : En Metin : Av.Hulusi METİN En Geçimli : Av.Ömer KAVİLİ En Geçimsiz : Adı Bende Saklı (Dedim ya, Sezen Aksu’nun parçası) En Adil : Av.Adil Giray ÇELİK En Okuyan : Av.Duygu IŞIK En Sesli : İstanbul En Sessiz : Ankara (Tık yok) En Hızlı : Av.Duygu KELEŞ (İmzasına bakmak yeterli) En Uzak : Persona En Avrupa : Gemici En Patron : Suat Bey’e sormalı. En Tiryaki : Av. Muzaffer ERDOĞAN İlave: Sayın zeynel, Sayın adnan koray için o kadar güzel şeyler var ki , liste geliştikten "en " güzel şeyleri THS'liler söyleyecek . |
12-06-2009, 09:43 | #2 |
|
En dikkatli: Av.S.Karaca
En ölçülü: Av.S.Karaca |
12-06-2009, 10:18 | #3 |
|
En centilmen: Av.S.Karaca
|
12-06-2009, 10:20 | #4 |
|
En İzmir : Supernaturel
en İzmirli olmayan galiba yağhaneleri bile başklalarından öğrendim ama teşekkürler |
12-06-2009, 10:20 | #5 |
|
En tutarlı : Admin
|
12-06-2009, 10:21 | #6 |
|
En İstanbul olmayan : av-ufuk
|
12-06-2009, 10:22 | #7 |
|
en abi:Ufuk abi
|
12-06-2009, 10:23 | #8 |
|
En sakin : Av.Şehper Ferda Demirel
En filozof : Av.Şehper Ferda Demirel |
12-06-2009, 10:24 | #9 |
|
En baba:Saim Baba
|
12-06-2009, 10:25 | #10 | |||||||||||||||||||||||
|
kesinlikle |
12-06-2009, 10:59 | #11 |
|
En savcı:Zeynel Bey
|
12-06-2009, 11:09 | #12 | |||||||||||||||||||||||
|
"Sürç-i lisan etmiş isek (ettik elbet)" |
12-06-2009, 11:10 | #13 | |||||||||||||||||||||||
|
aaaaaaaaa sakın sadece şaka yaptım ben beğendimteşekkürler asıl ben yaptıysam kusura bakmayın |
12-06-2009, 22:17 | #14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hayatımın son dört, İstanbul'daki ilk dört yılımın; ilk ikisinde, aslında çok esprili ve neşeli biri olduğumu etrafımdakilere hissettirmeye çalışmıştım hep. O dönemde tanışıp da daha sonra samimi olduğum/olabildiğim dostlarım, biz seni başlarda çok ciddi ve soğuk biri sanmıştık diyorlar... O (bu ) 4 yılın son iki yılında ise, "ben İstanbul'a insanları güldürmeye mi geldim"e aydım. Son iki yılda tanıştığım insanlar ise beni (belki de sadece) komik bir insan olarak tanıdı, hatta öyle tanıştırdı başkalarıyla da. Bu durum beni mutsuz ediyor desem; külliyen yalan. Bundan çok memnunum desem, emin değilim... Ama komiğim evet. Daha doğrusu çok komik şeyler oluyor, herkes ciddiye alıyor.
Son dört yıldır, spontane yaşamaya gayret ediyorum. Cem Yılmaz'a da, Ahmet San'a da rakip olamam... Saygılar, |
12-06-2009, 22:43 | #15 | |||||||||||||||||||||||
|
En gençler arasına girmek moral oldu. İzninizle ben de sizi en nazik seçmek istiyorum. |
12-06-2009, 23:00 | #16 |
|
Geçmişten geleceğe uzanan yaşamımızda bugüne bakma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler!
|
12-06-2009, 23:52 | #17 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Bana yaklaşık 3 Yıl olmuş.
Sayın Karaca'nın ve çok saygıdeğer üyelerin yüksek müsadeleriyle... Sürç-i lisan etmiş isek -bizim ki de- “affola” diyorum. İşte size en “en” olan 40 THS’li
Ayrıca en metin de. Ayrıca en kahreden de. Ayrıca en mahçup eden de.
Ayrıca, elini en korkak alıştırmayan, "kabaca" ölçmekte sakınca görmeyen. Benim için en "İzmir de". En "misafirperver de". En "ince de".
Gücü, özgürleğünde. Özgürleşme eşiğinde olanlarda.
Benim için birçok en. En azından, sayesinde "birçok" mu "bir çok" mu yazayım diye sitres olmuyorum. İyi ki THS'den haberdar olmuşum dedirdetenlerden.
Bence en gülümseyen ve en gülümseten. Ve böylece en önemliye vesile olan.
Derin üye, derin devlet gibi birşey mi? En olgun, en saygılılar, en örnek alısılılardan da sayılabilir bence.
En araştırmacı, ve en hızlı da unutulmamalı. En az uyuyan da ben noter olsam, noter tarafından tescillenmiş olurdu.
Tek "en"i bu dersek, Sevgili Hasan Alp Erdoğan'la rekabet zorunda kalabilir. Şehper de bence en misafirperver, en olumlu, en ılımlı, en saygılı ve en sevgililer de olmalı.
Umarım bunu kızlar da teyit eder. Engin, ayrıca "en"gin, en "öz"gün, en kendinden, em"in", en net, en yaş tecrübe oranı yüksek, en iş hukukcusu, en "içmeye götürür, bir mariachi içer, bir kasa içirir getirir" ve en "daha erken doğanlara, akranıymış gibi davranış sergiletir, araba aldırır" dallarında da mansiyon ödülü alabilir.
En KHS, en abla, ve en mesaj/teşekkür ödüllerinin, her toplantıya katılabilme ödüllerinin de sahibesi...
Ve en uyımlu, katılımcı ve en Pier Lotti
Ben güldürdüm.
Hem özel, hem güzel. (Pazulardan dolayı. ) Ama Saim ben içmeyip, güzelleştiğinde de Suat abinin güzelliğini takdir eder, içmemişliğini yüzüne vurmaz.
Hem yılmaz, hem yıldırır.
En kursiyer, en BAHDEM (Balık hakları...) En Genç : Kemal YILDIRIM, Dilge Gençlik gelip geçici, ama en umut verenler...
"En" zamir, "gelecek" tümleçt, Özge gizli özne.
En gelmiş de...
Bilenler, tadına varamayanlara anlatısın. THS'ye en büyük armağan...
En oturduğu yerden kalkmadan... En cesur yürek.
En de çelik.
İlk oku denmiş, ne yapsın... En İzmirlerin, tek ankaralısından... Devam edecek..... |
13-06-2009, 00:42 | #18 |
|
Neler olmuş, neler yazılmış burada... Şimdi gördüm... THS ye sık giremiyorum son zamanlarda, ama gece gece sanırım "En mutlu" ben uyuyacağım
Teşekkür butonunu kullanacağım, notlarıma özenle duygularımı aktaracağım ve THS nin neden vazgeçilmez olduğunu, aslında ne kadar büyük bir aile olduğumuzu anımsatan, gözden ırak olan gönülden ırak olmazı kanıtlayan tüm dostlarıma ben de onlar hakkındaki "En"li düşünce ve duygularımı aktaracağım tek tek... Ne var ki şimdi uyumak zorundayım, sabah ömrü hayatımda ilk kez kamp kurmaya gideceğim, ayılar, kurtlar, çiyanlar basmaz da sağ salim dönebilir isem şayet, notlarımı paylaşacağım. Herkese iyi geceler, "En Mutlu" teşekkürlerimle... |
13-06-2009, 00:55 | #19 |
|
BENCE :
En hoşsohbet : Suat Abi Cengiz Abi... (İzninizle...) En güzel gülümseme: Ufuk Abi En cengaver: Habibe Hanım En çalışkan :Süpertütüncübacım En genç: Kemal Yıldırım En sakin : Admin En misafirperver: Adli Tip Engin Bey En neşeli : Işıl Yılmaz Zeynel Bey En hassas: S.Karaca,Ufuk abi ,Neslihan,Saim Abi En arkadaş: Neslihan En İzmirli: Armağan Konyalı(tanışmasakta),Şehper Ferda Demirel (nedense ayvalık olmuyor tutmuyor En hızır: Nurdeniz En üstâd : Ömer Kavili Mutlaka unuttuklarım vardır,aranızda eskide sayılmam ama bu vesile ile ben de duygularımı söyleyim istedim.... Bağışlayın..... |
13-06-2009, 10:14 | #20 |
|
Bu 40 kişi ortak bir hukuk bürosu kursanız, herhalde dünyanın en iyi hukuk bürosu olurdu. Ancak Kira davası gelirse kötü olurdu.Çünkü tartışmaktan dava dilekçesi hazırlanamazdı.
|
13-06-2009, 10:38 | #21 |
|
En sabırlı, en baba: Admin
En gizemli: Armağan Konyalı En savaççı: Habibe hanım En çok hayran olduğum: Habibe hanım En Bilen: Suat bey, Işıl Yılmaz, Saim bey, Cengiz bey En Derin: Cengiz Aladağ En Hiperaktif: Cengiz Aladağ En canım, birtanem ( İzninizle ): Av. Ufuk En Muzır: Saim bey En dost: Supernatural En gelecek: Özge Yücel En gidip de gelmeyen: Atahun En olgun: Atahun En hazırcevap, sevimli: Nur Deniz En hassas: S.Karaca En neşeli: Adli Tip En arkadaş: S.B.Akyüz En aile: Özgür Diktaş En ciddi: Can Doğanel En mütevazi, dost canlısı: Zeynel bey En Hoşsohbet: Tüm KHS halkı. |
13-06-2009, 13:26 | #22 |
|
Ben de ilave etmek istiyorum. (affınıza sığınarak şimdiden bağışlayın)
en dedikoducu: Supernatural - Dilge |
13-06-2009, 13:31 | #23 |
|
Merhaba İstanbul, merhaba "en güzel" insanlar.
Güzel insanlardan "En"e ne "güzel" katkı yapılıyor. Teşekkürler. İyi ki varsınız. |
13-06-2009, 13:34 | #24 |
|
Sevgili Sancar Bey, THS'yi tehlikeli bir yola sürükledi.
Ben yazmayayım, yer yerinden oynar. Bu tartışma Kira hukukunu bile yaya bırakır. |
13-06-2009, 14:00 | #25 | |||||||||||||||||||||||
|
Bunların ağzı var dili yok. Emin misiniz? |
13-06-2009, 14:02 | #26 | |||||||||||||||||||||||
|
Suat Bey kira hukukuna bakarsa olurdu. (-olabilirdi) |
13-06-2009, 14:02 | #27 | |||||||||||||||||||||||
|
En arkadaş ve en mütevazı eklemesi için ayrıca teşekkürler Derler ya "tam isabet", işte o sebepten. |
13-06-2009, 14:19 | #28 |
|
En Sabırlı ve fedakar: Kat'iyen Admin
En prensipli : Admin En sabırsız: Av-ufuk, Av. Suat Ergin, Nur Deniz En Ölçülü : Aklıma gelenler; Admin, Av. Engin Özoğul, Av. Adnan Koray, Sancar Bey, Av. Armağan Konyalı ve sevgili Adli Tip, Gemici, Can Doğanel, Gülümse, Zeynel, Av. Yücel Kocabaş En Güçlü : Av.Habibe YILMAZ KAYAR (Tek kişilik ordu) Kesinlikle! En Bilen : Av.M.Aydın BİLEN En Gülen : Gülümse ve Av-Ufuk En Derin : Av. Hulusi Metin En Hiperaktif : Av.Cengiz ALADAĞ (kesinlikle, açık ara) En Şair : Av.Sehper Ferda DEMİREL, Av. Armağan Konyalı, Av. Suat Ergin ve Av. Cengiz Aladağ. En Yakışıklı : Av.Engin ÖZOĞUL (Kesinlikle, açık ara önde) En Esprili : Adli Tip, Av. Suat Ergin ve Cengiz abi. En Organizatör : Engiz Özoğul (plase Adli Tip) En Hızır : Av.Ufuk (Kesnlikle) En Hazır : Av.Suat Ergin. En Muzır : Ben... En Güleç : Av.Neslihan MEMİŞOĞLU En Ciddi : Av. Can DOĞANEL, Av. Bülent Sabri Akpunar En Genel : Şimdilik boş bırakıyorum. En Özel : Engin ve Adli Tip En Hayırsever : Şimdilik bilemiyorum. En Genç : Av. Suat Ergin En yaşlı : Av. Suat Ergin En Gelecek : Özge YÜCEL En Tatlı : Şekerpare En Gezen : Av.Cengiz ALADAĞ En Özlenen : Cest la vie En Gizlenen ve en şüpheci, en dürüst : Jeanne D’arc En Geçimli : Av.Ömer KAVİLİ En Geçimsiz : Av. Suat Ergin En Adil : Av.Adil Giray ÇELİK En Okuyan : Av.Duygu IŞIK En Avukat : Av. Kavili En Avrupa : Gemici En Patron : Admin En baba Savcı: Zeynel Bey. |
13-06-2009, 14:51 | #29 |
|
En cin : jeanne D'arc
En açık sözlü, en şen şakrak : Av.Neslihan En alımlı ve en konulu: Av.S.B.Akyüz En hazır cevap :Nur Deniz En yazar : Cengiz Aladağ En merhametli, en muzır, en zeki : Saim Abi En sağduyulu : Armağan Konyalı En kararlı, en Türkçe : Özge Yücel En ağır abi ve en misafirperver : Zeynel Bey En Bilen :Av.Yücel Kocabaş En güldüren, en işli güçlü olan : Adli Tip En neşeli, en terkib-i bent : Usare01 En kaybolan, en doğal süper abi : Atahun En hiperaktif, en kardeş : Doğalinsangüzelkişilikbacımız ) En Amazon, en destansı : Habibe Yılmaz Kayar En Beyefendi : Adnan Koray, Adli Tip En mütevazı : Suat Ergin En tatlı: Dilge En hassas : Özgür Abi En ince, en sanatsal anlatan : Armağan Konyalı En entellektüel : Gemici Aklıma geldikçe ekliyorum... )) |
13-06-2009, 16:38 | #30 | |||||||||||||||||||||||
|
|
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|