06-07-2012, 09:31 | #1 |
|
İstanbul Barosu'nun Kanlıca'daki Tesisi : Barobahçe
Merhaba,
Bugün baronun sitesinde gördüm, fena değil gibi sanki. İncelemek isteyenler için: http://www.istanbulbarosu.org.tr/kanlica/barobahce.html |
06-07-2012, 10:05 | #2 |
|
Bence de güzel gözüküyor.
Giden meslektaşımız olursa, internet sitesindeki muğlak "Avukat ve Stajyer Avukatlara indirim.." ifadesini biraz daha somutlaştırmasını dilerim. |
06-07-2012, 13:31 | #3 | |||||||||||||||||||||||
|
Hatta hep beraber bir kahvaltı mı yapsak. |
07-07-2012, 21:54 | #4 | |||||||||||||||||||||||
|
Yapacağız galiba. |
13-07-2012, 10:07 | #5 | |||||||||||||||||||||||
|
Evet gerçekten fotograflarda görüldüğü gibi güzel ve ferah bir mekan olmuş.İstanbul Barosu tarafından böyle bir tesis yapıldığı için mutlu oldum açıkçası. Ayrıntılar: -Kanlıca vapur iskelesine çok yakın (yürüme mesafesi 5dk) -Otobüsle gelmek isteyenler için; Beykoz yönüne giden tüm otobüsler uygundur. -Ben arabayla gitmiştim, yol çok dar olduğu için trafikte biraz eziyet oluyor. Tesisin yaklaşık 10 araçlık bir otoparkı var. (Bu biraz yetersiz) -Çoçuklu aileler için oyun parkı vesair alanlar var. -Et yemeği lezzetli ve güzeldi doğrusu. (aldığım bilgiye göre kendi kasapları varmış) -Çalışanların ilgisi, servisi ve saygısı hoştu. -Perşembe akşamı olmasına rağmen ve ben 9 gibi gittim kalabalıktı. Açıldığı günden bu tarafa çok yoğun ilgi görüyormuş. Rezarvasyon yaptırmakta fayda var. -Son ve önemli konuya Admin'in sorusuna gelelim. Bize söylenen avukatlara %40 indirim uygulandığı. Değerlendirme sizlere ait: 2 kişi akşam yemeği (kuzu şiş-salata-kavun-beyaz peynir-35 lik rakı): 85-TL ödedik. Bana uygun geldi.Asıl mutlu eden çevremde meslektaşlarımla, masamda bir meslektaşımla kendimize ait bir tesiste sohbet edebilmekti. (Manevi Doyum) Bu nedenle İstanbul Barosu Başkanı ve Yönetim kuruluna kendi namı hesabıma teşekkür ederim. (Soru olursa memnuniyetle cevaplarım) (Organizasyon olursa memnuniyetle katılırım) Saygılarımla |
13-07-2012, 10:39 | #6 | |||||||||||||||||||||||
|
Sayın Av.Emin, Mekâna dair bilgilendirmenize teşekkür ederim. Bu duruma göre, arabanız ile dönmeyi tercih etmediniz umarım. |
13-07-2012, 10:56 | #7 | |||||||||||||||||||||||
|
Sayın Av. Ömer Güntay, Yok ben araba kullanmadım Bence hep birlikte gitmek gerek THS olarak |
24-09-2012, 14:06 | #8 | |||||||||||||||||||||||
|
Sayın Admin, haftasonu Kanlıca-Barobahçe'deydim. İzlenimlerimi paylaşmak isterim. Mis gibi bir hava, ağaçlar içinde harika bir mekan.. Mutfak çok iyi, işin ehli insanların seçildiği aşikar.. Menü oldukça geniş.. Yemekler çok lezizdi. Et harikaydı.. En son bu kadar güzel kokan eti Sivas'ta yemiştim.. Sadece rakının yanında getirdikleri peyniri beğenmedim, mezelik değildi.. Başka hiçbir eleştirim yok.. Servis, güleryüz ve saygı çok iyi.. Fiyatlar makul.. Avukatlara gerçekten menü üzerinden % 40 indirim uygulanıyor.. Fiyatlar makul olunca bu indirim daha da önemli oluyor.. Küçük bir otoparkı var, her zaman doluymuş.. Biz gittiğimizde de mekan doluydu.. Bu sebeple 30 m. ilerde bir otoparkla anlaşılmış, sabit 5 TL. Gitmeden önce arayıp rezervasyon yaptırmak faydalı olabilir.. Özellikle nişan düğün vb. etkinliklerde yer bulunamayabilir. Her daim gidilmesini tavsiye ederim. THS/KHS toplantıları için ideal bir mekan.. Ben de bir toplantı patlatsam mı acaba diye düşünmedim değil hani.. Saygılarımla. |
24-09-2012, 14:57 | #9 | |||||||||||||||||||||||
|
Üstad sanırım arabayla gitmediniz. Rakının yanında verilen peyniri eleştirdiğinize göre Yazdıklarınızın tamamına katılıyorum. Saygılar |
16-12-2012, 17:17 | #10 |
|
Ben de kendi izlenimlerimi paylaşayım:
Resimler: Fiyatlar ve çeşitler için menünün resmini aşağıdaki linklerde inceleyebilirsiniz: Ön yüz Resim 1: http://www4.picturepush.com/photo/a/...0/11702042.jpg Arka yüz Resim 2: http://www2.picturepush.com/photo/a/...g/11702020.jpg |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|