24-02-2007, 21:55 | #1 |
|
ben şair değilim ama yinede duygularımı ifade eden bir şeyler ve de yaşadığım hissettiğim birşeyler yazmıştım umarım okunmaya değer bulursunuz.
konuşan gözler sana baktığım susuyordun susuyordu dudakların susuyordu ellerin konuşan sadece senin o güzel gözlerin bende aynı sen gibiydim ellerim dudaklarım susar gibiydim konuşan sadece benim mahsun gözlerin konuşmaktan başladım söze kelimeler yığılmıştı yüreğime nasıl başlasam nasıl anlatsam titreyen ses tellerimle heyecana yer yoktu hislerimde yanılmıştı.....utanmıştı kime söylesem kimlere anlatsam aşık oldum diye aşık oldum diye |
28-02-2007, 14:27 | #2 |
|
:)
Sevgili envanter insan içindeki duygu yoğunluğuyla şiir yazma kararı alır bazen içindeki yoğunluğun dışa vurumu bazen ise bir sesleniştir şiir umarım daha güzel şiirlerin olur..
|
01-03-2007, 10:14 | #3 |
|
saygı değer arkadaşım yağmurdamlası.
envanter olarak yazmışsın ancak 09 eklememişsin. neyse konuşan gözler şiirimi beğendiğin çok teşekkür ederim. daha güzel mi bilemem ama şiirlerim çok diyebilirim. bu şiirlerimi de THS 'de yayınlayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. kitap yapıp saklamayı düşündüm nasip bu sitenin sayfalarında saklanacakmış meğer. sizinde güzel şiirlerinizi okumayı isterdim. başlıksız bulutlarda gördüm seni ağlıyordun uçan kuşlarda gördüm seni kaçıyordun sorular yığınındaydın düşünüyordun kara kara uzaklarda gördüm seni gurbetteydin kimsesiz gördüm seni yalnızdın oturmuştun köşe başında yorulmuştun aklımdaki düşünceydin seni düşünüyordum seni düşünüyorum yazan-çizen: envanter09 8 mayıs salı 2001 plc dersinde yazdım bilgisayar odasındaydık. |
01-03-2007, 11:23 | #4 |
|
benim de şiirlerim varrrrr:)
Sevgili envanter09,
09 eklemeyi unutmadım ama bilerek eklememiştim kusura bakma.Neyse benimde şiirlerim var sanırım haberin yok yağmurun dizeleri konu başlığı altında şiirlerime ulaşabilirsin.Aslında sana kamucu diyecem ama isim taktın bana diyorsun kamucu demek kötü mü? Neyse şiirlerini bir gün kitap olarak bastırırsın inşaallah benim de hayalim bu daha yazmadğım eklemediğm şiirlerim de var onları da bir gün eklerim bakalım... |
01-03-2007, 11:47 | #5 |
|
Sayın yağmurdamlası
şiirlerini okumamıştım ama okuyacağım yayınlamadıklarını da görmek isterdim. -canım sıkılıyor- mükemmel ay gökyüzünde (ay tutulması vardı ama haberim yoktu) çaresiz aydınlatıyor geceyi çaresiz kaldım sıkılıyor yüreğim mutlulu mu benden uzak çare mi ne çare bilemediğim sorular var kafamda cevabını bilemiyorum arıyorum arıyorum gökyüzünde güneş çıkmış ısıtıyor gündüzü çaresiz kaldım sıkılıyorum yıldızlardan uzağım onlarda benden uzak çaresiz yol gösteriyor bana yolunu bilmeye yolcu gibiyim çaresiz kaldım sıkılıyor bedenim çaresiz kaldım bilmiyorum gerçeği söyler gözler insana konuşanlar gürültü susmak ise en güzel sohbet birşeyler yapıcam birşeyler edicem yolunu şaşırmış yolcu misali canım sıkılıyor gökyüzünde ne ay var ne güneş ve yıldızlar dinleyen yok gözlerimi en güzel muhabeti edeceğim oysa ben oysa gözleri dinliyorum gürültü ney ise çaresiz kaldım canım sıkılıyor ama hürüm neyseki özgürüm 9 ocak 2001 saat 18:30 yemek yiyeceğiz |
07-03-2007, 23:42 | #6 |
|
Gerçek
defalarca görüyorum rüyalarımda bu gece yine benimleydin bana güzel şeyler söylemiştin sevgi üzerine pazar günü buluşmuştuk hani bizim kafede falımda bir sen çıkıyordun bir ben evlilik üzerine hasret duvarını aşmıştım sana sarıldığımda ağlamıştın titremişti yüreğin kaybetmekten sözettin korku üzerine kıskanıyordu bizi diğerleri çekemezler onlar beraberliğimizi o zaman sımsıkı tutmuştun ellerimi ayrılık üzerine buluştuğumuz günki gibi heyecanlandım ben durmadı titredi yüreğim dayanamadı gözlerim ıslak ıslaktı ağlamak üzerine zaman yoktu mekan yoktu sıcak tenin yoktu terlemiştim uyandım o sıra hüzünlendim o sıra gördüğüm rüya gördüğüm sen rüya üzerine gerçek üzerine... sa: 17,27 11 ocak 2001 perşembe yazan çizen: envanter09 |
09-03-2007, 19:19 | #7 |
|
hikayeler bitiyor maalesef..yeni kitaplar düşüyor ellerine..yorulsan da okuyorsun kelimleri..tek tek yazılıyor kalbine..beynine..kabullenmek durumunda kalıyorsun..oysa istediğin bu olmuyor..
çok zor gidenin yerine bir şeyler koymak..eksik kalıyor çaresizliğine yanıyorsun..anıların sahibi gitse de kalıyor hatıralar..bir onlar terk etmiyor insanı... rüyalarında hâlâ gülümseyen insanlar görebiliyor musun?bu imkansız..köprüler gibi delip geçmiyor mu ellerinizi terk edilişin acısı..o engin aşılmaz mesafeler..yollar deme bana..yollar aşılır da kalpten kalbe koyulan mesafeleri aşmak zordur..özgürsünüz şimdi ikiniz de...özgür ve yalnız...başkaları vardır belki de...ama sensizliği haktır.. |
10-03-2007, 23:24 | #8 |
|
Sayın çitlenbik
ben aşk acısı yaşamadım. evet aşık oldum hala rüyalarıma o gülümseyen gözler uğruyorlar. aşk tutsaklık değilki esir olayım. o zamanda özgürdüm şimdide. birbirini tamamlayan hiç bir şey birbirinin esiri olamaz ve özgürlük son haddine kadar yaşanır. aşkı derinlerde hissediyorsan o yeter. isyan etmenin lüzumu yok buna gerekte yok. unutamadıklarım bana acı vermiyor aksine hatıraları içimde yaşadıkça mesut oluyorum |
24-10-2007, 11:44 | #9 |
|
Sen yoksun
üşüyorum dışarıda yağmur şırıl şırıl damlar yüreğime... ıslatsada gözlerimi gözyaşlarım üşüyorum… sen yoksun sonbahar mevsimiydi dışarıda geceleyin yalnızım ne dualar ediyorum gökyüzüne üşüyorum... hava sıcak kavruluyor ortalık bir Pazar günü zamansız bir anda tek başıma seni hayal ediyorum üşüyorum hani nerde ellerin hani ya tutacaktın.... baktım aradım yorgun düştüm bu baharda ….. üşümekten bahsettim seni aradım eskisi gibi seni hayal ettim asırlar geçsede üzerinden gel sarıl bana yazan çizen: envanter09 24/10/2007 çarşamba. |
06-04-2008, 12:54 | #10 |
|
sarıl bana
sakla beni kolla beni soğuktan yağmurdan isyanlardan korkulardan kucakla beni sar beni sımsıcak ellerini koy gönlüme yalnızlıktan koru beni hasretten üzüntüden acılardan kaçır beni tut ellerimi bırakma en nadir söylenen sözlerden söyle bana. anlat bana sevgimizden bitmeyeceğinden hep sürüp giden o sevgilerden ara beni kayboldum nerdeyim bilmiyorum neden neden neden yoksun neden neden neden neden....... .... ..... 06,04.2008 Bilecik. |
13-04-2008, 13:48 | #11 |
|
görmedim seni hala
çocuklar gibi kandırıldım isyanların koptuğu yerlerdeyim fırtınların estiği yoklukların ülkesinde peri masallarının anlatılmadığı yerde kandırıldım. inanmıştım sözlerine sıcak ellerine hasretiydim gözlerine hayal oldun yalan oldun kayboldun nerdesin nerelerdesin mekanlardan diyarlardan bahsettiğin yerlerden uzaklardan bir selam yollasan muhtacım bu gece yine sana resmine baka baka....... felaket yokluğun şuan benim için 13 Nisan 2008 BİLECİK |
13-04-2008, 18:43 | #12 |
|
Gün dönümleri..Ah olmaz olası akşamlar..Ruhum duvar,ruhum zindan,ruhum adım adım sen..Ne demekse şimdi bu?Ne gereği vardı zırhları yıkmanın?Değer miydi,değmez miydi sorularıyla örülü bir hayatın yapayalnız başrol kahramanısın şimdilerde..Olsa bulsa sevse gelse sürse,ne demekse şimdi bunlar?Yazar mıydı kitabımızda bunlar gece saçlı kız!Yakışır mıydı yüzüne gözyaşı!Her aşk ayrılığa gebe değil miydi?Bilmez miydin sen öngöremediğin acılar olabilirdi fakat,yıkılmayacağını bilmez misin?Araftasın,ne cehennem ne cennettesin..Aidiyetten yoksun ruhun arşın arşın cehenneme sürüklenirken sen dualarını ne diye dolarsın diline?Hadi sen de!Git ateşin en dibine,tükür kaderin yüzüne!Asi,asil,yargısız inkarsız kal,özün bu özüne sadık kal!sus ve bekle!işte ölüm sessizliği!
Bu da benim son zamanlarda yazdığım bir yazı.Sayfaya biraz içerik katmak istedim |
20-04-2008, 14:35 | #13 |
|
zamanın anlamsızlığından mı yakınsam, zamanın baskısından mı? tek başımalığım bana dert oldu. boğulup giden hayatımın akışı içinde yuvarlanan kaderimle başbaşa kalışıma mı?
|
20-04-2008, 14:37 | #14 |
|
gün gelir diye,zaman akar diye, yine gün gelir güneş doğar diye bu diyarlara bekliyorum manasızca, anlamsızca.
|
01-05-2008, 16:21 | #15 |
|
Sevgili arkadaşlar,
şiir yazmakta serbestsiniz; ama bunu ortaya çıkartırken iyi düşünmeniz gerekir. Ayrıca şiirle ilgiliyseniz şiir okumayı da ihmal etmeyin derim. Çünkü, bu konuda emek harcamazsanız yazdıklarınızın birer iç dökümünden ibaret kalacak ve değerli bir üstadın deyimiyle, "dünya kültür mirasına" hiçbir katkısı olmayacaktır. Tabii siz ilki için yazıyor da olabilirsiniz, saygı duyarım. Küçük İskender'in deyimiyle, yolunuz açık olsun Rimbaud'lar!! |
06-05-2009, 10:28 | #16 | |||||||||||||||||||||||
|
Cevap; Mesaj 1"e bakınız |
20-09-2009, 15:16 | #17 |
|
O meçhul kişi
kimliği belirlenemeyen ama her nazarda saklı her bakışın anlamını taşıyan aslında her duyduğunum ben senin hissettiğinim yazdığınım kalem ucundan damlayan mürekkebim ben ağladığında gözyaşınım duygulandığında hissettiğin ürpertiyim yalnızlık hissetiğinde etrafında mırıldanan bir melodiyim ben umutsuzca yürürken topuklarından çıkan sesim rüyalarında bazen seni korkutan bazen de müjde üzerine gördüğün kış soğuğunda tenine değen bıçak gibi kesen fırtınayım ben tırnaklarında hoje saçında joleyim gözlerinde gözyaşıyım şiirlerinin iç döküntüsüyüm sıkıntısıyım bunalan bedeninde akan terim ben damla damla gökyüzünde kuş denizde balık karada karada senim benim herkesim o meçhul kişiyim |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |