20-12-2006, 17:11 | #1 |
|
Bunu yapıyorsanız başkalarına göre iyi Avukatsınız
......................... yaptığında-davrandığında; herkes seni sever,arkandan iyi avukat der.
|
20-12-2006, 17:36 | #2 |
|
boşluğu dolduralım
|
21-12-2006, 08:39 | #3 |
|
haksızı haklı çıkardığında herkes sana iyi avukat der ama herkes seni sever mi onu allah bilir
|
21-12-2006, 09:07 | #4 |
|
ayrıntıları kaçırmadan kelime oyunlarıyla savunma yaptığında herkes iyi avukat der
|
21-12-2006, 10:30 | #5 |
|
insanların duymak istediklerini söylediğinizde herkes size iyi avukat der
|
21-12-2006, 16:58 | #6 |
|
Kısaca," ne kadar çok konuşursanız o kadar iyi avukatsınız". Zira halk arasında, avukat olmasa dahi çok konuşan insanlar için "avukat" benzetmesi yapılmaz mı hep!!!!
|
21-12-2006, 17:03 | #7 |
|
Bütün meslektaşlardan özür dileyerek boşluğu dolduruyorum.
(Şov) zira biz de bir bakıma serbest meslek erbabıyız.... |
21-12-2006, 17:57 | #8 |
|
Müvekkilinden para istemeyen avukat iyi avukattır.
|
21-12-2006, 22:17 | #9 |
|
avukatlarda günümüzde en önemli bulunması gereken özellik dürüst davranmaktır ama maalesef bazı avukatlar dürüstlük kurallarına uymayarak sadece para için bi nevze yalancı sahıtlık yapıyorlar Ve işin kötü tarafı bu yüzden çok seviliyorlar.Burdan bütün avukatlara sesleniyorum avukatlıgı sadece para kazanmak için yapmayın.dürüst davranarak haklı daıma haklı çıkarmaya calısın Gunumuzde böyle avukatlara cok ihtıyacımız var tamam belkı pek sevılmezsınız ama en azında işinizi doğru dürüst yapmıs olursunuz İnsaalh ilerde birgün de bunun mukafatını alacagınızdan hıc suphem yoktur
BÜTÜN AVUKATLARA SEVGİLERİMLE |
21-12-2006, 23:34 | #10 |
|
Vicdan
Vicdanınız sizi sıkıştırmıyorsa,huzur içinde uyuyabiliyorsanız iyi bir avukat,iyi bir insansınız.
|
24-12-2006, 12:53 | #11 |
|
dıyelım kı sıze gelen davanın haksız oldugunu bılıyorsunuz 3gun sonra da buronuzun kırasının odenmesı gerekıyor ve bu davaya muhtacsınız yoksa odemeyı gecıktıreceksınız.
herseye ragmen o davayı elınızın tersıyle ıtıyorsanız ıyı bır avukatsınız |
25-12-2006, 05:11 | #12 |
|
Onurunu düşünmeden ve vicdanını dinlemeden, "DESİNLER..." mantığı ile yaptığın hemen her işte elalem size iyi avukat der
|
25-12-2006, 09:17 | #13 | |||||||||||||||||||
|
|
25-12-2006, 17:26 | #14 |
|
iyi olmak mı, hırslı görünmek mi?
Uzun zamandır gözlemlediğim kadarıyla eli açık avukat ve de hasım taraflara karşı gaddar tavırlar sergileyen avukatlar, insanlar gözünde iyi avukat imajını daha rahat kazanıyor. Fazla iyi niyetli, uzlaşmacı bir tavır sergileyen avukatlar ise pek göz dolduruyor denilemez!
|
27-12-2006, 09:10 | #15 | |||||||||||||||||||||||
|
Katılıyorum Showman olursaniz disardan bakıldığında iyi avukatsınızdır (showman yanlış anlaşılmasın kötü manada kullanmadım) |
27-12-2006, 09:47 | #16 |
|
parayla sizi satın alamazlarsa iyi av.olursunuz benim gözümde.başkasının gözünde ne olduğu zaten beni ilgilendirmiyor....
|
27-12-2006, 16:01 | #17 |
|
Akgulhukuk'a kesinlikle katılıyorum.Eğer gaddar bir tavır sergileyebiliyorsanız "başkalarına göre" iyi avukatsınız..
|
27-12-2006, 16:43 | #18 |
|
İyİ Avukat ?
EGER VERDİGİNİZ EMEGİN HAKKINI TALEP ETMİYORSANIZ...İYİ AVUKATSINIZDIR.. .
DOKTOR YALNIZCA BİRAZ UYU GECER DEDIGI ZAMAN MUAYENE ÜCRETI VERIRLER DÜSÜNMEDEN... ANCAK AVUKAT DANIŞMA ÜCRETİ DERSE NE İŞ YAPTINIZ Kİ DENİR ! HAREKETE GEÇMEK İÇİN ÜŞENME BİZLER HUKUKÇUYUZ |
27-12-2006, 17:07 | #19 |
|
İyi avukat kavramı maalesef ikiye ayrılmış durumda.Bir hukukçular gözünde iyi avukat olmak bir de toplum gözünde iyi avukat olmak var bence.
Toplum gözünde iyi avukat olmak için,müvekkilinizin davasını haklı ya da haksız olsun sonuna kadar asılsız iddialarla bile olsa savunuyorsanız,kendisinden hakettiğinizin altında ücret alıyorsanız,büroyu ikinci adresi olarak görmesini sağlıyor ve saatlerce sabırla onu dinliyorsanız,kendisine şahsi telefonunuzu veriyor ve gece gündüz olur olmaz saatlerde aramasına ses çıkarmıyor ve sorduğu sorulara cevap veriyorsanız,kendisi size dava getirdi diye tüm eş dost ve akrabalarına ücretsiz danışma hizmeti veriyorsanız siz müvekkiliniz ve toplum gözünde iyi bir avukatsınız. Uzun ve kapsamlı dilekçe yazmıyor,duruşmalarda iki dakikadan fazla savunma yahut beyanda bulunmuyor,2 den fazla tanık dinletmiyor,yazılan tutanağa hata var diye müdehale etmiyor ve kararı temyiz etmiyorsanız hakim gözünde iyi bir avukatsınız. Ama en önemlisi aldığınız eğitimin hakkını veriyorsanız,yaptığınız işin sonunda gece yastığa başınızı koyduğunuz da keşke şunu yapsaydım yahut yapmasaydım demiyorsanız,kanundan haktan ve meslek etiğinden dışarı çıkmıyorsanız siz iyi bir avukatsınız.Takdir görmek görmemek,tanınmak tanınmamak hiç öenmli değil.Önemli olan vicdanınızda iyi bir avukat oluşunuzudur. Saygılarımla... |
04-01-2007, 23:20 | #20 |
|
iyi avukatmış,,,pehh
daha öğrenci olsamda ne zaman kelime oyunları yaparak konuşsam 'sen harbiden iyi avukat olcaksın' der herkes
|
27-02-2007, 17:14 | #21 | |||||||||||||||||||||||
|
|
27-02-2007, 20:51 | #22 |
|
BENCE,dürüst davranan,iş ahlakını herşeyin önünde tutan,etik değerlere önem vererek mesleğini yapan avukat iyi avukattır ama çok acı ki toplumda davayı kazanmak için söylediğim tüm değerlerin üstüne basıp ezmiş olsa bile sonuç olarak davayı kazanmış olan avukata iyi avukat derler.
|
27-02-2007, 21:22 | #23 |
|
Vicdanı, mantığından ağır basan benim gözümde iyi avukattır ancak toplumumuzda bunun ölçüleri kazanılan dava sayısına ve söylendiği gibi 'gaddar'lığa bakılarak çiziliyor.
|
27-02-2007, 21:42 | #24 |
|
1-)Umut tacirliği yapıp olmayacak bir iş için olur dediğinde,
2-)Esasa ilişkin olmayan çok şey söyleyip dişe dokunur tek bir kelam etmediğin halde salt çok konuştuğun taktirde, 3-)Her zaman ve her yerde kavga ettiğin taktirde başkalarına göre iyi bir avukatsın. |
28-02-2007, 12:22 | #25 |
|
haklıya haksız veya haksıza haksız...
haklıya haklısın; haksıza haksızsın dersen, aynanın karşısına geçtiğinde iyi avukat olduğunu düşünürsün amma velakin haksıza haklısın dersen karşındaki senin iyi avukat olduğunu düşünür
karar yüce türk adaletinin |
28-02-2007, 16:11 | #26 |
|
küçük dağları ben yarattım edasında yürürsen, burnun havada olursa bir de menfaat çevrelerine yalakalık yaparasan iyi avukat olursun. tabi bazılarına.
|
28-02-2007, 16:27 | #27 |
|
noktalı yerleri doldurmak için bir kaç alternatif:
1.Hakimi savcıyı "bağlayabiliyorsanız" hukuktan anlamasanız bile iyi avukatsınızdır.(Yargıtay'ı "bağlıyorsanız" iyi ötesi) 2.Çok para kaznıyorsanız herkes iyi avukat olduğunuzu düşünür (kazancınız tefecilikten bile olsa... ne de olsa avukatsınız ya) 3.Genç yaşta ölürseniz herkes inanmasa da iyi avukat olduğunuzu söyler. 4.Ağzınızla kuş tutmaktan fazlasını yapabiliyorsanız iyi avukatsınızdır |
05-03-2007, 05:49 | #28 |
|
ne olursa olsun , ne düşünceye sahip olursa olsun ,ne pahasına olursa olsun gayri hukuki işlere girişmeyen avukat bence iyi avukattır.. ayrıca sıkı sır tutmak , iyi avukat olmaya giden yollardan biri oldugu gibi güvenilir insan olma yoluna da cıkar ki bu da insanlar icin önemli bir konudur.
|
06-03-2007, 23:55 | #29 |
|
Bir koyundan on post çıkartabiliyorsanız iyi avukatsınız bence.
|
07-03-2007, 08:40 | #30 |
|
1-ÇOK PARA İSTİYORSAN İYİ AVUKATSINDIR...
2-REPRESANTLARLA KARIŞTIRILMAYACAK DÜZEYDE İYİ GİYİNİYORSAN İYİ AVUKATSINDIR.. 3-BOŞANMA DAVALARINDA BAYAN TARAFINDAYSANIZ ONA PSİKOLOG GİBİ YAKLAŞIRSANIZ İYİ AVUKATSINIZDIR(Başka türlü yaklaşmayın) 4-BÜRONUZA ÇAY GETİREN ÇAYCI 'abi bunun yatarı nedir '' DİYE SORDUĞUNDA TEK HAREKETTE SIRALAYABİLİYORSANIZ(vay bee dedirteceksin adama,o kadar da alır mı gibi diyecek) 5-KALEMDEKİLERLE ARAN İYİYSE İYİ AVUKATSINDIR 6-VAADDE BULUNAN AVUKAT İYİ AVUKATTIR... |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|