07-03-2003, 22:58 | #1 |
|
Söylenenler Ve İçerikleri.... ;)
George Bush :
Turkiye bizim her zaman dostumuz Olan bir ulkedir. Hep onurlu ve bizimle esit olmak istemistir, bunu biliyoruz. cikarlarimiz hersey demek degil. Dunya barisinin surekliligi icin Turkiye'yi de diger yoksul ulkeleri de dostca selamliyoruz. Bu yolda tum birikimimizi kullanmak zorundayiz. Turkiye bizim kö- tu ve iyi gunde muttefikimizdi, bir nevi ai- lemizdir. Suleyman Demirel : Koltugumda biraz daha oturmak icin kimseden istekte bulunmam. Demokrasi icin ne gerekirse yaparim cunku hirstan arinmak zorundayiz. Cagdas uygarlik yolunda cosmus bir insanim. Bensiz bir Turkiye de pekala guzel yonetilebilir. Bunun aksini dusunemiyorum. Kendim icin bir sey istiyorsam namerdim. Tersi olsaydi derdim ki; istiyorum, evet surem uzatilsin!!! Devlet Bahceli : Bizim amacimiz bu yoksul halkin sikayetlerini dinlemek ve cozmektir. Asla sovenizm duygularini kabartmak davasi gutmeyiz. Kardes kavgasini koruklemek ve bu yolda kadrolasmayi saglamak- tan kaciniriz. Hedefimiz umut asilamak- tir. Bize fasist diyerek saldiranlarin haksizlik ettigini dusunuyoruz. Onlarin siyasal hayati bitecek!! Bulent Ecevit : Benim solcu bir politikaci olduguma kusku duyulamaz. Yolumdan dondugume hala inananlar varsa, onlarin akillarina hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere sasarim. Aslolan her zaman ve her konuda halkin istegidir. Sagcilarin kiblesi ise hep Amerika Birlesik Devletleri'dir. Ben de halkim icin varim ve tum hizmetlerimle onlarin bir memuru olmaktan kivancliyim!!! Mesut Yilmaz : Benim durust parti lideri imajim herseyden onmelidir. Ben baska liderler gibi halki kandirmak amaciyla tasarlanmis oyunlara girmem. Bu benim icin sakinilacak bir gorunumdur. Ekonomiyle ve borsayla gorevim gerektigi kadar ilgiliyim. Halkimla icli disliyim ve bu iliskilerim sayesinde toplumda degerli bir yerim var. Sanilmasin ki yakin cevremi ihya ederim... Simdi de BIRER SATIR ATLAYARAK okuyun )))) |
08-03-2003, 01:54 | #2 |
|
zaten türk milleti olarak satır aralarına dikkat etmeyi bi öğrensek neler olcakta...
|
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|
Türk Hukuk Sitesi (1997 - 2016) © Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. Kurallar, yararlanma şartları, site sözleşmesi ve çekinceler için buraya tıklayınız. Site içeriği izinsiz başka site ya da medyalarda yayınlanamaz. Türk Hukuk Sitesi, ağır çalışma şartları içinde büyük bir mesleki mücadele veren ve en zor koşullar altında dahi "Adalet" savaşından yılmayan Türk Hukukçuları ile Hukukun üstünlüğü ilkesine inanan tüm Hukukseverlere adanmıştır. Sitemiz ticari kaygılardan uzak, ücretsiz bir sitedir ve her meslekten hukukçular tarafından hazırlanmakta ve yönetilmektedir. |