27-07-2007, 12:17 | #91 |
|
Tesadüf sonucu tanışıp kopamadığım bu büyük aileye hoşgeldiniz Sayın Arslan..
|
01-08-2007, 01:19 | #92 |
|
THS'ye Hoşgeldiniz!..
Herkese merhabalar Ben de aranıza yeni katılanlardanım.
İnsanların hayatında arasıra esen;arkasında keskin vanilya kokusu bırakan şans rüzgarlarının varlığına hep inanırım.Ve keskin vanilya kokusu uğradığı herseferinde bana çok güzel birikimler katmıştır.Hayatımda sahip olduğum tüm güzellikler,bilgi ve birikimler arasıra uğrayan ve ardında keskin vanilya kokusu bırakan şans rüzgarının işidir.Ve işte daha üyeformunu doldururken ve siteyi incelerken,burnuma keskin bir vanilya kokusu geldi Başından beri tek idealim olan hukuk fakültesine girmekle bir sınavı geride bıraktığımın farkındayım.Fakat önümüzde;daha fazla bilgi,donanım gerektiren, zor bir sınav daha sözkonusu:"Mesleki Anlamda Varolabilme Sınavı". Ve bence asıl sınav bundan ibaret! Tüm bunların bilincinde olan ve kendini geliştirmek adına uğraş veren yada biz genç hukuk öğrencilerine yardımcı olmak için birleşen sizlerin arasında yer almak inanın çok güzel bir duygu |
01-08-2007, 18:15 | #93 |
|
Sayın Çağla aramıza, daha da doğrusu ailemize hoşgeldiniz..
|
01-08-2007, 18:29 | #94 |
|
Yeni gelenler Hoşgeldiniz..
Saygılar... |
02-08-2007, 15:06 | #95 |
|
Ben de aranıza yeni katıldım.Bir iki gündür buradayım.Sizlerle beraber olmak çok güzel, keşke daha önce haberim olsa idi.Konular ve sorularla ilgilenmek büroda boşa vakit geçirmekten daha güzel.
İnterneti ve teknolojiyi yeni algılamaktayım.Hepinize teşekkürler ve saygılar. Unutmadan, isimlerinizin altındaki görüntüleri nasıl oluşturdunuz? Beni aydınlatırsanız sevinirim |
02-08-2007, 15:24 | #96 |
|
Sayın av-ufuk
Hoşgeldiniz. Yukarıdaki Türk Hukuk Sitesi başlığının hemen altındaki ÜYE SAYFANIZ yazısına tıklayınız. Üye sayfanız açıldığında en soldaki sütunda bulunan ÜYE AVATARINIZ yazısına tıklayınız. Açılacak sayfadaki talimatları uygulayarak hazır avatarlardan seçebilirsiniz ya da kendi avatarınızı oluşturursunuz. Avatar ve hatta resim eklemek için ayrıntılı bilgi: http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=4611 Saygılarımla |
14-08-2007, 09:12 | #97 |
|
Hoşbulduk
Bu kadar ciddi ve seviyeli bir site olabileceğini düşünmemiştim. İlk günden üye olduğum için gurur duydum. Şimdiden teşekkür ederim.
|
14-08-2007, 09:14 | #98 |
|
Bu sitede yargıtay içtihatlarına da ulaşabileceğimi ümit etmiştim. Ama bu içerikte bir link göremedim. Var da ben ulaşamıyorsam yardımcı olmanızı rica ederim. Teşekkürler
|
14-08-2007, 09:40 | #99 | |||||||||||||||||||||||
|
Sitemizde Yargıtay kararları konusunda ısmarlama çalışılmaktadır. Somut olarak olayı yazınız; somut hukuki görüşler ve gerekiyorsa ilgili Yargıtay kararları yanıt olarak size dönecektir. Sitemizin hizmetleri tabldottan ileri bir düzeydedir. Kitaplarda mümkün olmayan karşılıklı iletişim sitemizde üyelerimize alakart servisi mümkün kılmaktadır. Saygılarımla |
15-08-2007, 00:19 | #100 |
|
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum!
Ben Beşir Özbek. Bu topluluğa yeni katıldım ve bu benim ilk mesajım. Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim ve inanıyorumki burada paylaşılanlarla kendime pek çok şey katacağım. Hukuk alanında kendimi geliştirmeme ve bir çok farklı düşünceyi görüp bakış açımı genişletmeme olanak sağlayan bu topluluğa katıldığım için çok mutluyum! Umarım güzel ve yapıcı paylaşımlar olur. Saygılarımla |
15-08-2007, 14:26 | #101 |
|
Gittikçe büyüyen,büyüdükçe gelişen bir aile oluyoruz her yeni üyeyle.Sayın Çağla,Sayın Özbek,Sayın Ufuk ve Sayın Kırçıl aramıza hoşgeldiniz.
|
15-08-2007, 18:15 | #102 |
|
Ben de geldiiim, yaklaşık 3 haftadır buradayım ve aranızda olmaktan çok mutluyum.
|
16-08-2007, 00:10 | #103 |
|
Yeni gelenler de ailemize hoşgeldiler..
|
16-08-2007, 11:48 | #104 |
|
herkese meraba :)
Öncelikle herkese meraba demek istedim;
Ben de aranıza yeni katdım ve inanın daha cok kısa bir süredir aranızda olmama rağmen sanki uzun zamandır görmediğim ailemi bulmuş gibi hissettim kendimi.. Bir kaç gündür yazılanlara göz gezdirme imkanı buldum ve sanki birileri benim aklımdan geçenleri dile getiriyormuş izlenimine kapıldım;aynı endişeler,benzer gelecek kaygıları ve her defasında sımsıcak bir yardımseverlikle taçlanan kaygılar.. Hukuk Fakültesinden yeni mezun oldum ve inanın her biriniz ayrı ayrı bir emsal teşkil ediyorsunuz benim için ve ben burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum.. Farklı pek çok foruma üye olmama ve hatta yönetici sıfatını taşımama rağmen burada bir başka hissettim kendimi..''Hukuk'' hepimizin ortak buluşma noktası,evrensel dili adeta burada.Bu sebeple öncelikle sitenin kuruluşunda ve yönetiminde yer alan kişilere ayrıca teşekkürü bir borç bilirim,bunu fazlasıyla hak etmişler.. Tüm THS ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.. |
16-08-2007, 13:57 | #105 |
|
Herkese selamlar,
Biraz zaman geçmiş de olsa aranıza katılışımın üzerinden ,söylemeden edemiycem; Ben geldim ! Bu aileye dahil olduğum için memnunum. Beraber nice yıllara.. Saygılarımla. |
16-08-2007, 14:21 | #106 |
|
Ben de 2006'nın 8. ayında geldim(di). N'apıyım o zaman bu forum yoktu, şimdi de kıskandım yeni gelenleri.
|
16-08-2007, 15:01 | #107 | |||||||||||||||||||||||
|
Siz de hoş geldiniz. |
17-08-2007, 17:08 | #108 | |||||||||||||||||||
|
Ben sizden de yeniyim, ama bu forumu okurken aynı duyguyu yaşadım sizinle. (Bu arada ben sizi epey eski bir üye sanmıştım sitedeki konulara ve işleyişe hakimiyetinizden) Sanırım ben de 2007 nin ilk aylarında üye oldum. Aslında senelr önce bir arkadaşım şiddetle tavsiye etmişti bu siteyi hatta adını yazıp verdi. O kağıt tlf. rehberimin arasında durdu senelerce, ne atabildim ne de siteye bir göz atabildim uzun süre. Derken nerden esti bilmiyorum bir boş vaktime mi denk geldi, bir şey mi arıyordum belki bir yargıtay kararı, aklıma geldi ve ben diyim 4 siz deyin altı senedir defterin arasında duran kağıt geldi aklıma. neydi şu sitenin adı diye. Bir girip bakayım dedim. Adeta bağımlısı oldum diyebilirim. Hem üye profili, düzeyli görüş alışverişleri hem de sitenin işleyişindeki sistemin mükemmelliği beni büyüledi diyebilirim. Üstelik bazen de tanıdıkları ve arkadaşları onlar farketmese de burada bulmak ve izlemek çok keyifli. Gerçekten hukukçuluğun gerçek değerini hissediyorum bu sitede. Geç bir hoşbuldum desem ne dersiniz arkadaşlar. |
17-08-2007, 17:37 | #109 | |||||||||||||||||||
|
Hemen hoşgeldiniz deriz. |
17-08-2007, 17:59 | #110 | |||||||||||||||||||||||
|
Burada zaman geçmez, çoğalır: THS’de harcadığınız zaman size dayanışma, dostluk, mutluluk ve hukuk olarak çoğalarak geri döner. THS’de görecelik yoktur: her gelen geç kalmıştır; her çıkış erkendir. Bu nedenle hoşbuldum demenin belli bir zamanı yoktur. İstediğiniz zaman hoşbuldunuz. Umarım hep hoş bulursunuz. Saygılarımla |
24-08-2007, 22:47 | #111 |
|
Merhabalar..
Aranıza bugün katıldım..Buranın farkı şöyle bir bakınca bile anlaşılıyor inanın..Hemen üye olup burdaki değerli insanların bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanmak istedim.. Herkese selamlar efenim.. |
25-08-2007, 23:41 | #112 |
|
Sayın mervii
Hafta sonlarında kabul törenleri biraz sönük geçiyor. Üyeler tatil nedeniyle şehir dışında. Ben nöbetçi üye olarak size 14 bin üye sayısı kadar ‘’hoşgeldiniz’’ diyorum. Saygılarımla |
27-08-2007, 10:53 | #113 |
|
bulamadım
Ne zaman geldiğinin ne önemi var, mühim olan bu ailenin bir ferdi olmak diye düşünüyorum. Hoş buldum benden sonra gelenlere de hoş geldiniz diyorum.
|
27-08-2007, 16:22 | #114 |
|
Bende aranıza katılalı 1ay oluyor
ama en yinede slm vereyim içimde kalmasın azcık geç oldu ama... Bu forumu tanıdığım günden beri günde 3o-4o defa ziyaret ettiğim ve vazgeçemeğim 1yer oldu.Öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var burada... |
28-08-2007, 09:01 | #115 |
|
merhaba.. bende siteye dün katıldım.deu hukuk fak. 3. sınıf ögrencisiyim.hukukcuların arasında olmak güzel.. saygılarımla....
|
28-08-2007, 10:33 | #116 |
|
Ailemize hoşgeldiniz..
|
28-08-2007, 11:20 | #117 |
|
önce gelip geç selam verenler,
geç gelip hemen selam verenler, hatta gelip de haber vermeyenler hepiniz hoşgeldiniz |
28-08-2007, 12:15 | #118 |
|
Hoşbulduğunuzu biliyorum, ben de hoşbulmuştum... Siteye geleli çok oldu ama hep dün gelmiş gibi Burada çok çabuk geçiyor zaman Siteye dün geldim sanki ama kırk yıl olmuş gibi. Buraya çabuk alışıyor insan Bu bir çelişki değil, bu bir tılsım, bu bir sihir Kimsecikler yok ama on dört bin kişilik şehir Sitede Sayın Admin maskeli bir sihirbaz sanki Şapkadan çıkan cübbeli bir tavşan |
28-08-2007, 14:34 | #119 |
|
herkes hoşgeldi sefa getirdi,
nihan sen de hoşgeldin burası en az bizim okul kadar eğlenceli güzel vakit geçirirsin umarım.. |
28-08-2007, 14:49 | #120 |
|
THS ile tanıştıktan sonra öncesini anımsamadığım için, kimseye hoşgeldiniz veya hoşbulduk demek istemiyorum. Güle güle tamlamasının öncüsü olan hoşgeldiniz kelimesini reddediyorum.
Buradayız işte, THS li yaşam, zaten böyle olması gerekiyordu, başka seçenek var mı ki? Herkese selam. |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|