17-09-2012, 08:49 | #871 |
|
Santa Esmeralda - You're My Everything
Duygusal severler için.. |
17-09-2012, 09:02 | #872 |
|
Asaf Avidan One Day Reckoning Song -- gün içinde, yüzlerce kez şu kısmı söylüyorum."One day baby, we'll be old"
Hala dinlemediniz mi? )) No more tears, my heart is dry I don't laugh and I don't cry I don't think about you all the time But when I do - I wonder why You have to go out of my door And leave just like you did before I know I said that I was sure But rich men can't imagine poor. One day baby, we'll be old Oh baby, we'll be old And think of all the stories that we could have told Little me and little you Kept doing all the things they do They never really think it through Like I can never think you're true Here I go again - the blame The guilt, the pain, the hurt, the shame The founding fathers of our plane That's stuck in heavy clouds of rain. One day baby, we'll be old Oh baby, we'll be old And think of all the stories that we could have told. |
18-09-2012, 10:44 | #873 |
|
Haluk Levent - Dert Olur
Mutlaka bir daha dinleyin. |
18-09-2012, 11:12 | #874 |
|
Maziyi nasıl taşlara çizmişse denizler
Aşkın ebedi tarihidir yüzdeki izler Yıllar bile dünden bize bir hatıra gizler Aşkın ebedi tarihidir yüzdeki izler Beste: Nihâl Erkutun Güfte: Muvakkar Ekrem Talû Makam: Rast Usûl: Aksak |
20-09-2012, 11:19 | #875 |
|
Masâr (Le Trio Joubran)
|
08-10-2012, 09:09 | #876 |
|
Sensizlik Haram Bana - Ufuk Yıldırım
|
13-10-2012, 18:05 | #877 |
|
Mazi kalbimde yaradır - ince saz
|
22-10-2012, 19:32 | #878 |
|
Duydum ki Unutmuşsun - Şevval Sam
|
22-10-2012, 23:15 | #879 | |||||||||||||||||||||||
|
Bir de Zeki Müren'den dinleyiniz. |
27-10-2012, 10:20 | #880 |
|
Zingerella
Enrico Macias - Gina Lolobrigida. Felicita Al Bano & Romina Power |
29-10-2012, 08:39 | #881 |
|
La Valse d'Amélie (Beste: Yann Tiersen)
|
04-11-2012, 11:13 | #882 |
|
Take This Light (Orden Ogan)
Harika! |
04-11-2012, 12:17 | #883 |
|
Cotton eye Joe... (Sabah uyanamayanlar için birebir)
|
08-11-2012, 15:28 | #884 |
|
Multitap-ÇIBIK.. Hadi hareket biraz !!
|
27-11-2012, 11:53 | #885 |
|
Siddhartha'dan:
Nervous Breakdown The Explorer Desert |
03-12-2012, 19:43 | #886 |
|
Eksik Hece (Evrim Özkaynak)
|
05-12-2012, 00:18 | #887 |
|
İrem Aydın'in Derin Nefes isimli enstrümantel albümünden: Elgajiye.
|
14-12-2012, 14:23 | #888 |
|
be the song
|
15-12-2012, 11:22 | #889 |
|
Yağmur (Özgür Ay)
|
17-01-2013, 04:13 | #890 |
|
Peace train - Cat Stevens
|
17-01-2013, 10:09 | #891 |
|
evgeny grinko dinlemenizi tavsiye ederim. piyanoyu öyle aşkla çalan başka birini daha görmedim. özellikle şunu tavsiye ederim ; Evgeny Grinko - Вальс.
|
24-01-2013, 22:52 | #892 |
|
İnsan sevmez mi ? Soner Sarıkabadayı.
Bu parçayı dinleyince ki sardım bu aralar, hafif hafif ince ince oynayasım geliyor. |
25-01-2013, 17:48 | #893 |
|
İnci Kaya - Eşimden Ayrıldım (Savran albümü)
Eşimden ayrıldım yoktur kararım Uçan kuştan haberini sorarım Gece gündüz hasretine yanarım Beni öldürmeli dövmeli değil Karadır gözleri sürmeli değil Beni öldürmeli dövmeli değil Yedi yıldır haberini almadım Geçti ömrüm bir murada ermedim Fırsat elde iken demler sürmedim Beni öldürmeli dövmeli değil Karadır gözleri sürmeli değil Beni öldürmeli dövmeli değil Elimden aldırdım gözü elayı Onun için terkeyledim sılayı Başıma almışım türlü belayı Beni öldürmeli dövmeli değil Karadır gözleri sürmeli değil Beni öldürmeli dövmeli değil |
27-01-2013, 00:25 | #894 |
|
Metronun Sahipleri
(17 Nisan 1935'te Moskova'lı İşçilerin Büyük Metroya Sahip Oluşları)
Duyduk Ki: Seksen Bin İşçi Yapmış Metroyu, Birçoğu Günlük İşlerinden Sonra, Çoğunlukla Geceleri Sabahlara Dek. O Yıl Boyunca Hep Delikanlıların Ve Kızların Güle Oynaya Tünellerden Çıktıkları Görülürmüş Harca Batmış Ter İçindeki İş Giysilerini Göstererek Gururla. Aşılmış Bütün Engeller Yeraltı Suları, Çok Katlı Yapıların Basıncı, Dayanıksız Büyük Toprak Yığınları. Süslemek İçin Kaçınılmamış Hiçbir Çabadan, En İyi Mermer Getirilmiş Uzaklardan, En Güzel Ağaçlar İşlenmiş Özene Bezene. Güzelim Vagonlar Adeta Çıt Çıkarmadan Kaymaya Başlamışlar Gün Gibi Aydınlık Tünellerde: Titiz Müşteriler İçin Her Şeyin En İyisi. Şimdi, Demiryolu En Üstün Planlara Uyularak Yapıldıktan Sonra Sahipleri Geldi Onu Görmeye Ve Binmeye. O İnsanlardı Onlar, Onu Yapanlardı. Binlercesi Oradaydı, Dolaşıyorlar Ve İnceliyorlardı Dev İstasyonları. Trenlerle Büyük Kalabalıklar Geçiyordu Bu Ara, Yüzleri İstasyonlara Dönük Erkekler, Kadınlar, Çocuklar Ve Kır Sakallılar Sevinçten Pırıl Pırıldı Yüzleri, Tiyatrodaymışlar Gibi, Çünkü Farklı Yapılmıştı İstasyonların Hepsi, Hepsi Başka Taştan, Başka Biçimde; Işık Da Her Seferinde Geliyordu Başka Kaynaktan. Sevinçli Bir İtiş Kakışla Arkaya İtiliyordu Her Trene Binen, Çünkü İstasyonlar En İyi Görülebiliyordu Önceki Yerlerden. Çocuklar Yukarı Kaldırılıyordu Her İstasyonda. Yolcular Her Fırsatta Dışarı Taşıp Sevinçli Bir Titizlikle İnceliyorlardı Bitirilen İşi, Sütunları Elliyorlar Ve Parlaklıklarına Bakıyorlardı, Ayak Burunlarını Sürtüyorlardı Taş Döşemeye Anlamak İçin Taşların Düzgünce Yerlerine Oturup Oturmadığını Sonra Vagonlara Doluşup Yeniden Duvar Kaplamalarını İnceleyip Parmaklarını Sürüyorlardı Camlara. Erkekler Ve Kadınlar İşaret Ediyorlardı Durmadan- Doğru Olup Olmadığında Biraz Duraksayarak- Çalıştıkları Yerleri: Ellerinin İzini Taşıyordu Taşlar. Her Yüz Görülebiliyordu Açıkça, Çünkü Çok Işık Vardı, Lamba Çoktu, Gördüğüm Herhangi Bir Demiryolundan Çok Daha Fazla. Tüneller De Apaydınlıktı, Karanlıkta Kalmamıştı Emeğin Bir Karışı Bile. Ve Tek Bir Yıl İçinde Yapılmıştı Tüm Bunlar, Ve Dünyada Başka Hiçbir Demiryolu Yapımında Bu Kadar Çok İşçi Çalışmamıştı. Ve Dünyada Başka Hiçbir Demiryolunun Bu Kadar Çok Sahibi Olmamıştı Çünkü Bu Yapı Harikası, Bunca Kentte Bunca Zamandır Kendinden Önceki Hiçbir Yapının Görmediği Şeyi Gördü: Yapının İşçileriydi Yapının Sahipleri. Söz: Bertholt Brecht Müzik: Bahadır Sade Yorumlayan: Grup Günola |
02-02-2013, 20:54 | #895 |
|
Yasmin Levy - Firuze
Harika söylüyor. La Alegria da olağanüstü. |
10-02-2013, 23:53 | #896 |
|
Gülbahar (Uluer) - Dia I Noce Rogo Al Dio
Kaç kere dinlersem dinleyeyim bıkmadığım şarkı. Hüzünlü şarkılar listemde, Tuncay Akdoğan'ın Bir Nehir ki Ömrüm'den hemen sonra gelir. |
13-02-2013, 23:45 | #897 |
|
Yakasız İstanbul
Ey içinden deniz geçen İstanbul,
İki yakan bir araya gelmesin. Benim de içimden türküler geçer, Bu halinle inan olsun, ta bensin. İstanbul, uyuma ben gidiyorum, Nihayet seni terkediyorum. Ömrümün yedin de, doymadı gözün. Sıra yüreğimde mi, gözlerin çıksın. Gözlerimin künyesindeki hüzün, bu kente gelme suçum. Çünkü yüreğim bu kentte kabuslar görür. Duygularım uçurum büyütür. Ismarlama bedenlerde ömür çürütür, çürür ölüm bile. Kimlikler sahipsiz mezardır, kimi sahipsizler mezara sığmazlar. Akdoğan Tuncay’dır, vakti gelmeden kazınır. Ay düşmez yüzlerine, baş taşlarında adları yüzlerine kapatır. İstanbul adalet gibi pahalı bir fahişedir. Sadece varsıllara yakasını çözmüştür. Ey içinden deniz geçen İstanbul. İki yakan bir araya gelmesin. Kör yüreğim bile sevdaya düştün, Kağın çayım gibi, suyum bölüştüm. Meğerse taa baştan sonu görmüştün. Herkesi bir kendin yaptın ,yaptın İstanbul. Herkesi bir soysuz yaptın, yaptın İstanbul. İstanbul, uyuma ben gidiyorum, Nihayet seni terkediyorum. Ömrümün yedin de, doymadı gözün. Sıra yüreğimde mi, gözlerin çıksın. Nerelisin? Kederliyim… Ne iş yaparsın? Gölge çevirir, üzülürüm… Şarkı: Metin Yılmaz Şiir: Tunay Bozyiğit Albüm: Söz Ateştir Her Ağız Taşıyamaz (Seyduna & Şahrud Türküleri 5) |
13-02-2013, 23:58 | #898 |
|
Bir garip yerdeyim
Dönüş yok bilirim Aslımı eller aldı Tarifsiz kederdeyim Seviyorum deme Özlüyorum deme Yüreğim tut şu dilini Sus söyleme Seviyorum deme Özlüyorum deme Yüreğim tut şu dilini Zaman geçer ağır ağır Yere düşer bir tel bakır Elimde bir ah kâr kalır Sus söyleme Yorumlayan: Yeninur Ada |
17-03-2013, 22:50 | #899 |
|
Hüseyin Albayrak & Ali Rıza Albayrak - Kalmışsın Bir Kış İçinde
|
27-03-2013, 08:09 | #900 |
|
Hoş şarkılar(Bu ekşi sözlük çok faydalı bir şey..):
Spice Girl- The İmagined Village + Civil Wars- dance me to the end of love + Mono- life in mono |
Şu anda Bu Konuyu Okuyan Ziyaretçiler : 1 (0 Site Üyesi ve 1 konuk) | |
|