Mesajı Okuyun
Old 01-06-2007, 06:05   #45
stankubrik

Varsayılan selamlar

evet küçük bir ayrıntı önemli değil;

malumunuz 2006 yılı kuşkusuz vatandaşın en fazla mağdur olduğu yıl oldu ve durum haliyle bazı düzenlemelerin ve revizyonun olması gerektiği izlenimini vermiştir.ben de bir TÜRK vatandaşı olarak yaşadığım bağlı kadığım toprağımda laik demokratik hukuk kurallarıyla huzurlu yaşamak isterim. ama benim canıma,malıma ve namusuma kastedenler olursa gerekeni yapmaktan çekinmem.bütün bu yorum yapanlar sanırım bazı gerçeklerin farkında değiller.

bir ülkede asayiş olaylarının artması demek devletle halkın karşı karşıya kalması demek ayrıca güven ortamının bozulması demek.bunun çözüm yolu tabiki sadece polisin yetkilerinin genişletilmesi demek değildir. ama diğerlerinin aksine ben bu durumu müspet görüyorum.polis asla suç işlemeyen kişiye hiç bir şey yapmaz istisnaları var mesela yanlış zamanda yanlış yerde olmak gibi.parmak izi bencede olumlu ama haksız şekilde kullanılmadığı sürece.ben zannetmiyorum polisimizin parmak izi konusunu illegalleştireceğini.

bazı hukukçu arkadaşların mevcut duruma taraflı baktıklarına kaniyim.polis ibrahim kardeşimizin görüşüne bardağın dolu boş tarafı katılıyorum.
merak etmeyin kimsenin özgürlüğü elinden alınmamıştır.bir vatandaş olarak gelişmelerin vatandaşımızın lehine sonuçlanmasını dilerim. saygılar.