Mesajı Okuyun
Old 17-05-2007, 15:05   #2
persona

ben kendi adima bu guzel calisma gurubuna, ingiteredeki avukatlarin calisma sartlari, sirketlerin ,nasil isledikleri meslek ilkeleri, barolarin islevleri gibi konularda , kaynak ve yazilar gonderebilirim..bundaki amac, en azindan mevcut calisma sartlarimizdaki eksiklikleri veya fazlaliklari gormemiz acisindan karsilastrma sansimiz olur, diye dusundum...

ama taktdir edersiniz ki, tek bir sorun var butun kaynaklar ingilizce olacak, dolayisiyla gurup icindeki ingilizce bilen ustadlara cevirileri gerceklestirmeleri icin gonderebilirim... benim maalesef su anda boyle guzel bir proje icin calisacak yeterli vaktim yok.

gurubun olusmasina cok memnun oldum, uzun vadede calismalariniza elimden geldigince katkida bulunmayi cok istiyorum... burada ortaya konacak calismalarin bize meslek yasantimizda cok olumlu yansiyacagi gorusundeyim.
ozellikle bence vakti dolmus olan miras olarak aldigimiz BURO tipi avukatlik sisteminin 21. yuzyilin gereklerine ve hizina uymadigi gorusundeyim...forum alaninda bu konuda kaliteli bir tartisma gormek en buyuk dilegim.

tekrar, tum uyere calismalarinda basarilar...