Mesajı Okuyun
Old 15-05-2007, 11:05   #17
uye8490

Alıntı:
Yazan Murat Sadioğlu
Bursa'da feci şekilde vefat eden arkadaşımızın haberini yeni öğrendim..

Tam da içimiz kanamakta iken tam da ''kelimeler kifayetsiz..'' kalmışken o nefis şiirin imdadımıza yetişti yaren arkadaşım..Defalarca okudum;gözlerim buğulu..

O çaresiz meslekdaşımızın acısı azıcık -ama azıcık- dindi.Sağ ol...

Sabah sabah hafıza tembelliğimi hoşgör,yaren hemşerim:bu nefis şiir kimindi?.Senin olabilir mi?.

Değerli meslektaşım.Yazdıklarım,haberi okuduğum an içimde başlayan yangının sadece bir dışavurumuydu.Doğru,acıları tanımlamakta, şairin dediği gibi ,kelimeler kifayetsiz kalıyor çoğu kez.Acılarımızı tanımlamak zorunda kalmayacağımız bir dünya dileğiyle. Saygılar.

Sayın Maydin.Vefat eden meslektaşımızın geçirdiği buhran bir iki günlük bir buhran değildir.Böylesine büyük bir çıkmazın girdabında kaybolana kadar geçen süre oldukça uzundur.Bu girdabı böylesine uzun bir sürede görmeyen,göremeyen barolarımızdan ve birliğimizden benim acı ama hiç bir beklentim yok.Zaten bu acı sondan sonra söyleneceklerin tümü edebiyat yapmaktan öteye de geçmez.Benim,bizi utancımızla başbaşa bırakıp giden meslektaşımızdan sonra ,baro adına değil de kendi adıma yapacağım açıklama tek bir sözcükten ibaret.Utanıyorum. Saygılar.