Dün, 11:14
|
|
|
|
Eşimin yaptıklarını nasıl şikayet edebilirim. Delil olarak sunabilmek
Merhaba, eşim, boşanma davası açacağını söylüyor evi zaten çoktandır terk etmiş. Arada bir uğrayıp kapıdan erzak verir ve ayda bir iki defa bir iki saatliğine çocuğu ve beni dışarı vakit geçirmeye götürürdü. Şimdi dava açacağıni deyip evin elektriğini suyunu faturalari odemeyecegini, bana çocuk ve kendim için para vermeyeceğink. Ev kayinpederim adına olduğu için evi satışa çıkarıp beni evden tahliye edeceğini diyor. Ben eşimin evi uzun zamandir terk ettiğini sadece belli zamanlarda bir iki saatliğine çocuğu görüp fotoğraf çekip delil amaçlı ilgilendim izlenimi verip. Bana banka aracılığıyla az bir miktar aydan aya gondermişki ilgilendim izlenimi verip delil olsun diyeymis. Hâlbuki manevi olarakta bebeğin tüm sorumluluğu bendeydi. Bir gün bile bebeğin yanında kalmadi. Yeterli olacak şekilde değilde göstermelik olacak şekilde alışveriş yapıyordu yaptım diyebilmek için. Ben bunları nasıl ispat eebilirim. Elektriksu doğalgaz gibi faturaları ödemeyince napabilirim? Evden gitmem için baskı yapıyor. Bebeğim 16 aylık bebekle alakası yok ama velayetini sırf bana acı vermek için almak istiyor . Bir yandan ekonomik kriz içindeyim deyip elektriği suyu faturaları ödemem ben o evde kalmıyorum sonuçta diyor ama bir yandan da sen ev hanımısin, baban emekli senin ekonomin bebek için yeterli değil diyor bana. Ben oğlumun velayetini vermek istemiyorum. Ona görüş gününde göstermem demediğim haldd sanki öyle demişim gibi diyecekmis . Dürüstçe evli kalamadı, dürüstçe boşanamiyor . Napacağim
|